A Rákok ne engedjék sarokba szorítani magukat, míg az Ikreknek megjöhet a nagy áttörés - Heti horoszkóp: Május 31-június 6.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

A Rákok ne engedjék sarokba szorítani magukat, míg az Ikreknek megjöhet a nagy áttörés - Heti horoszkóp: Május 31-június 6.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) A hét közepén a kapcsolatok hozzák a karriert. Ha intelligens pasival levelezel, keresd meg, melyik az a terület, ahol tudását, jártasságát szívesen átadná neked. Gyakorlatias Kosként igaz szerelemmel szereted házias és örökké álmodozó hitvesedet, és ha egy fedél alatt laktok, könnyen felcserélődnek a hagyományos férfi-női szerepek.

Bika (04. 21-05. 20.) Megfeszített munkával még sokra viheted, ismeretségből fontos üzleti kapcsolat lesz, de ne gyanakodj a párod házon kívüli tevékenységeire. A bátraknak áll a világ, de ne csak egy gazdag pasira, esküvőre vagy a szexuális izgalomra utazz. Ha a párod a hét végén nem hajtana olyan gyorsan, akkor nem kellene eltűrnötök a rendőri zaklatást.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Pályádon, anyagi helyzetedben elérkezett a „Nagy áttörés”, amelynek révén végre megszerezheted az áhított tiszteletet és jó alkupozíciót. Házastársad is hozzájárulhat a szakmai felemelkedéshez és a magasabb életszínvonalhoz. De különös figyelmet kell szentelni a hét végén a háztartási kiadásoknak és az adóügyeknek.

Rák (06. 22-07. 22.) A hét közepén ne hagyd magad kifizetési megalázásnak kitenni, ne félj kialkudni a pénzedet! Bármilyen sokat dolgozol is, mindig szakíts időt olyan dolgokra, amelyekért érdemes élni. A szerelem vagy a vízparti nyaralás álomvilággá változtat mindent körülötted. De a munkádban és párkapcsolatodban nem szabad engedned a keménységből.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Sok hasznos embert ismerhetsz meg munkahelyi találkozókon, rendezvényeken, de a barátod is jót akar, meg akar menteni egy rossz üzlettől. Ám ha elúszol a mindennapi problémák elől, így nem tudsz pénzt keresni, üzletet vezetni. De hol van az megírva, hogy nem fizetheted azonos módon vissza kollégáid gorombaságait, manipulációit?

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne akard megvenni vagy behálózni a pasidat, de tegyél meg mindent azért, hogy viszonozza az érzelmeidet! Ajándékozd meg szeretetteljes gesztusokkal, s akkor kapcsolatotok fokozatos javulásáról számolhattok be. Szerelemben, üzletben egyaránt javuló kilátások, de fontos, hogy egyértelműen tisztázzák a kölcsönösen elfogadható célokat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha főnököd vagy partnered, akivel összeköt a közös munka, a hét végén imád tetszelegni a vad csődör szerepében, ne vidd fel őt a lakásodba. Ha viszont építkezel vagy átalakíttatod a lakást, légy résen, mert a szakemberek és az ingatlanügynökök madárnak nézhetnek. De egy önjelölt gyógyító vagy sarlatán gyógykezeléséhez se ragaszkodj.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kedvesed majdnem elhitte, hogy valóban higgadt üzletasszony vagy, ha időnként nem bizonyítanád be, milyen könnyen ki lehet hozni a sodrodból. Távkapcsolatod, a közös utazás veszélytelen, és lehetővé teszi, hogy úgy elemezhesd az érzéseidet, mint a nyereségedet. De a gyermekáldás eshetősége sem zárható ki egyértelműen.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szakmai és üzleti felkészültséged nagy hatást gyakorol külföldi ügyfeledre, de a puszta kéjből nem lesz mélyebb érzelem. Ha a párod, a családod vagy a főnököd azt hiszi, mindent megtehet, ne játszd ezt a játékot, szállj ki! Ha túl sok olyan esetet vállalsz, ami nem hoz pénzt, akkor sem kell szexszel fizetned egy pénzügyi ajánlatért.

Bak (12. 22-01. 20.) Egy szakmai vagy üzleti ajánlat, amelyre a hét közepén számíthatsz, a megoldás felé halad. Ha túl sokat dolgozol, nem szeretsz beszélni az érzéseidről, ám ha rájössz, hogy mennyire helytelenül cselekszel, már magadtól szakítasz időt arra, hogy beszélhess érzelmeidről és a házasságról, de akaratosságod konfliktusok kirobbantója lehet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha magányos lettél, olyan pasival hoz össze a sors, akivel hosszú távra tervezhetsz. Mindketten ragaszkodtok személyes szabadságotokhoz, de egyformán igénylitek a biztonságot. Pénzügyekben, munkában támogatókat szerezhetsz, de a hét utolsó napjaiban meg kell próbálnod kitérni zaklató kollégáid vagy hatalommániás főnököd útjából.

Halak (02. 20-03. 20.) A problémák kezelése csak addig tűnik nehéznek, amíg feláldozod magad az önző rokonok és barátok iránti kötelességérzet oltárán. De kedvesed személyében kezedben van végre az aranytojást tojó tyúk, ahhoz viszont nincs kedved, hogy a hét végén te legyél hatalmi játszmákban jártas szeretőd vagy pártfogód ágyba termett nyuszikáinak egyike.

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói