Heti horoszkóp: Ne hozz fontos döntéseket - március 14-20.

2022.március.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp: Ne hozz fontos döntéseket - március 14-20.
Fotó: Amelie Hackauff

Heti horoszkóp: március 14-20.

Kos (03. 21-04. 20.) A kommunikáció rendkívül fontos szakmai és üzleti kapcsolataidban, nem szabad elkerülni. De nem kell mindenkinek elmesélned anyagi helyzeted és szexuális életed hátterét. Vásárlásaidat lehetőleg ne befolyásolja a párod és a barátnőd, nekik más az ízlésük, és arra késztetnek, hogy olyan dolgokat vásárolj, amelyek a fiókodban maradnak.

Bika (04. 21-05. 20.) A hét első felében egyre fontosabb a közösségi oldalon megszületett szerelmi és üzleti kapcsolat, és végre meghozod azt a bátor döntést, hogy élőben is megismerkedj virtuális partnereddel. Főnököddel, kollégáiddal nyílt konfrontáció, sok munka még a hét végén is, de kedvező lehetőség a kreatívoknak, akik mindig ihletet keresnek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A hét vége az a fázis, amikor a hormonok tombolnak, és egyszerűen képtelen leszel abbahagyni, hogy arra a személyre gondolj, akibe szerelmes vagy, de aki külföldre utazott. Az infláció miatt nem engedhetsz meg magadnak egy drága utazást, de súlyos hiba lenne visszatérni a régi kapcsolatodhoz, és még egy esélyt adni az exednek.

Rák (06. 22-07. 22.) Elcsábíthatsz valakit, akinél a pénz és a hatalom van: ő egy tekintélyelvű partner, az a típus, aki meg van győződve arról, hogy mindig igaza van. Szeretőd vagy mecénásod ugyan ismeri tested legérzékenyebb pontjait, de sokkal elégedettebbnek érzi magát, ha valamivel megleped őt. Nézzetek szexfilmeket egy szenvedélyes éjszaka előtt!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nem fogod vissza magad a párodat vagy főnöködet meghódítani próbáló nő provokációival szemben, de nem lesz könnyű kielégítő kapcsolatokat kialakítani, még szexuális vagy szakmai szempontból sem. Az egyetlen vigasz az lehet, hogy egy kedves barátod végre úgy dönt, hogy bensőségesebb, üzleti jellegű, de alkalmi kapcsolatot ápol veled.

Szűz (08. 24-09. 23.) Végre képes leszel ötvözni az érzelmeket az ösztöneiddel, hogy maximális élvezetet érj el szexuális szempontból. De hagyj több teret a párodnak, amire feltétlenül szüksége van. Add meg neki a lehetőséget, hogy utazhasson, és több időt tölthessen a családjával, közéleti tevékenységeivel, vagy energiát fektessen szabadidős tevékenységeibe.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lehet, hogy ismét egy régi szerető vagy üzletfél szeretne jelen lenni az életedben. Egy szenvedélyes éjszaka minden érzékszervedet feléleszti, és erős vágyat ébreszt benned, hogy rendszeresen eljárj hozzá. De ne várj túl sokat a kapcsolatod jövőjével kapcsolatban. Túl sokba kerül, amit szeretsz, és nem csak pénzben, hanem energiában is.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Akár üzletről, akár munkáról van szó, hagyd, hogy az ösztöneid vezessenek. Partnered szabadságra vágyik, te viszont féltékenykedsz, de ha a vallatás tisztességtelenül történik, akkor idegesek lesztek. Annyira stresszes lehetsz a sok családi feladat miatt, hogy egy olyan pasi közeledését is elutasítod, aki mindig is erősen vonzott.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szükséged van a pénzre, sok munkát elvállalsz, de ne verd magad adósságba, hogy álmaid otthonát megvehesd. Talán még össze is költözöl a pároddal vagy családot alapítotok. Szingliként lehetőséged lesz könnyedén kialakítani új kapcsolatokat, amelyek ugyan nem tartanak sokáig, de nagyon kellemes emlékeket hagynak benned.

Bak (12. 22-01. 20.) Sikeres üzletasszonyként átvehetsz egy helyi vállalatot. Szeretőd, barátod vagy üzletfeled a hét közepén nem hagy cserben szexuálisan sem. Ám a szerelemről és az anyagiakról alkotott elméleteid és mindenekelőtt az elvárásaid 19-e táján nem esnek egybe a lehetőségekkel, a nézeteltérés az ágyban is inkább viszálykodáshoz vezethet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne hagyd, hogy nagy költségekbe verjen a párod vagy egyik hívatlan látogatód, szabadulj meg tőle! Magánéleted 19-e táján kritikus szakaszba lép. Ez az a szakasz, amikor sok Vízöntő külön utakon jár. Mert az első számú szerelemgyilkos, a megszokás belép a kapcsolatodba és a mindennapokba. A családban feszültség, meneküljön, aki teheti!

Halak (02. 20-03. 20.) A telefon csörgése bejelenti partnered érkezését, aki készen áll egy utazásra. Kényelmesebben érzed magad, ha megmutathatjátok egymásnak sebezhető oldalaitokat, és ami a legfontosabb, ha bármiről beszélhettek. Könnyebben beszélhetsz saját igényeidről, de a logikus gondolkodás csökkenhet, ezért 19-e táján ne hozz fontos döntéseket.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Kvíz: Ha 10-ből 8-at ismersz a következő kifejezések közül, igazán művelt vagy

Kvíz: Ha 10-ből 8-at ismersz a következő kifejezések közül, igazán művelt vagy

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője