Heti horoszkóp: ezen a héten te leszel a kalandor - március 28-április 3.

2022.március.28.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp: ezen a héten te leszel a kalandor - március 28-április 3.
Fotó: Amelie Hackauff

Kos (03. 21-04. 20.) Kötöttségektől mentes viszonyt keresel, úgy érzed, most nem kell feltétlenül mély szerelmi kapcsolatba bonyolódnod. Egyik barátod igazán megfelelő társ lenne ehhez. Nos, mit szólnál akkor a szoros barátság kifejezéshez? De kénytelen vagy megbarátkozni a gondolattal, hogy a pároddal és barátaiddal együtt fogtok dolgozni.

Bika (04. 21-05. 20.) A szamárlétrán való felemelkedés igencsak kemény feladatnak bizonyul, sok igazságtalanságot kell elszenvedned, ha érvényesülni akarsz a pasik uralta üzleti életben. Hosszú távon a csapatmunkával többre juthatsz. A munkakörülmények megváltoznak, de rájössz, hogy a munkában egy lépés az ismeretlenbe jót is jelenthet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A megfelelő emberekkel találkozol a megfelelő időben, és egyik vagy másik ajtó megnyílik előtted. Egy nagy baráti csapat tele menő alakokkal, akik mindig ott vannak melletted – ez elégedettség forrása számodra. Akkor vagy a legboldogabb, ha közösségi összejöveteleken kommunikálhatsz, s szabadjára engedheted kreatív oldaladat.

Rák (06. 22-07. 22.) Mi kell ahhoz, hogy boldog legyél? Biztonság, magas díjazás és védelem. Szereted a hivatásodat, jól keresel, de ha aggodalommal tekintesz párod pénzügyi jövője elé, inkább tartsd meg a pénzt, amiért keményen megdolgoztál. De legyen szó arról a kis helyesírási hibáról a főnöknek küldött e-mailben, igazán nem kell tökéletesnek lenned.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha el kell viselned egy bogaras pasit, akivel együtt dolgozol, nyomaszt a férfiuralom. Legyen szó elhidegülésről, olyan tapasztalatokat szerzel, amelyek kihívást jelentenek. De kalandvágyó lelked akkor a legboldogabb, ha szabadon és spontán módon utazhatsz szerte a világon, felszívva minden tudást a különböző kultúrákról.

Szűz (08. 24-09. 23.) Már maga az állásváltozatás ötlete is felvillanyoz, de kár, hogy amellett, hogy izgalmas, az újdonság képes megijeszteni, és rendkívüli óvatosságra késztet. Munkahelyi kapcsolatod véget érhet, de sok cég létezik, amelyiknek felajánlhatnád, hogy vegyen részt vállalkozásodban. De előbb nyerj betekintést a partner üzleti könyveibe.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nincs könnyű dolgod, hogy elismertesd magad a művészvilágban vagy az üzleti vállalkozások területén. Talán csak akkor, ha megkörnyékezel egy tehetséges alkotót. A másokkal való kapcsolattartás során saját magadat ismered meg a legjobban, felfedezheted személyiséged különböző oldalait, s dolgozhatsz a nem túl jó oldaladon is.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Idősebb rokonaid nem akarnak mást, mint hogy férjet találj és otthont teremts. De mit szeretnétek ti, fiatalok? Biztos, hogy nem akarod feladni a munkádat, hogy reggeltől estig egy számítógépes zseni rendelkezésére állj és eljátszd a tökéletes háziasszonyt. A hóbortjait elnézheted, de valójában olyan nő vagy, aki még nem érett a fészekrakáshoz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A harmónia és a biztonság ideológiájára építkezve hajlamos lehetsz nagy előrelátással közelíteni a hírekhez. Egyrészt vonzódsz hozzájuk, másrészt attól tartasz, hogy a választás előtt nem tudod elhinni őket. Színház vagy kalandos szex-kísérletek, szabaduló szoba a pároddal, ezen a héten te leszel a kalandor a csillagjegyek között.

Bak (12. 22-01. 20.) A te hibád, hogy hülyeségekre költesz és halogatod az elszámolásokat. Szeretnél visszatérni ahhoz a természetes rendhez, melyben a párod keresi a pénzt, te meg a családnak szenteled magad. Nem tudod eldönteni, mi bánt jobban. Az a tudat, hogy hallgattál szükségleteidről, vagy a feltételezés, miszerint kizárólag a pénzedért kellesz valakinek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Rendezd soraidat, ne tagadj meg egy találkozót a párodtól, aki nagyon számít erre, de ne legyél hideg és kimért. Közvetlenséged tárgyalási helyzetben sem lesz károdra. De gondolkoztál már azon, hogy válaszolhatnál egy házassági hirdetésre? Számodra a hírekkel való találkozás normális dolog, amit érzelmek nélkül élsz meg.

Halak (02. 20-03. 20.) Hiába keresel hagyománytisztelő pasit, kedvesed ugyan jó anyagi helyzetbe kerül, de minden, csak nem hagyománytisztelő. Mivel barát vagy szerető áthúzza pénzügyi számításaidat, nem tudod, mitől félsz jobban: attól, hogy olyan emberekkel kerülsz üzleti kapcsolatba, akik mindig is irigykedtek rád, vagy attól, hogy nem jön létre az üzlet.

Szerző: Papp Gréti

Ez is érdekelhet

Diana hercegnő élete legszexibb ruhájában leckéztette meg Károly herceget, miután az bejelentette hűtlenségét

Diana hercegnő élete legszexibb ruhájában leckéztette meg Károly herceget, miután az bejelentette hűtlenségét

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő