Ezt ígérik a csillagok erre a hétre: március 29-április 4.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Ezt ígérik a csillagok erre a hétre: március 29-április 4.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Építs ki olyan kapcsolatokat, amelyek szükség esetén támaszul szolgálhatnak! Csapatmunkával megkönnyítheted magadnak a sikerhez vezető utat, de a munkahelyeden nemcsak te fúrsz, téged is fúrnak. Egzisztenciális gondjaidért kárpótol a szerelem, de azt is meg kell tanulnod, hogy a sérelmeidet ki tudd magadból beszélni.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha együttműködsz életed párjával vagy a barátokkal, jól járhatsz anyagilag, álmaidat is valóra válthatod. Pár nélkül? Felbukkan az életedben valaki, aki fontossá válik, de ne omolj össze, amikor rokonaid vagy főnökeid kedvükre gyötörnek, vagy a hivatásodban ütközöl akadályokba. Magabiztosságodat a héten könnyen elfújja a szél.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha úgy érzed, nem becsülnek meg, saját magadat kell tömjénezned. De ne hidd, hogy a munkahelyi szabályok megsértése nem számít! Ha nem akarsz függő helyzetbe kerülni másoktól, változtatnod kell üzleti gyakorlatodon. Ha ellenkező nemű barátod férfiként is érdekel, az ünnepeken, ha akarnál, sem tudnál megszabadulni tőle

Rák (06. 22-07. 22.) A felsőfokú tanulmányok kiemelkedő szerepet kapnak életedben, és ha felfedezed az intuíció titokzatos hangjának erejét, képes leszel az életet és a mindenséget egységes egészként látni. Ha a munkában nagyszerű lehetőséget kapsz, ami többletbevételt hoz, de a párodnak semmi nem néz ki, házasságod nem lesz szilárd pont az életedben.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha üzleti ügyeidben tanácsra van szükséged, nézz megbízható forrás után. Megeshet, hogy egy rafinált barát, rokon vagy szerető könnyű prédának tekint, akit jól meg lehet fejni. Kapcsolatodra az ünnepnapokon nem vonatkoznak az általános szokások, de vajon nincs szükséged semmi olyan régimódira… mint például egy férj?

Szűz (08. 24-09. 23.) Időt és képességeket kell befektetned, hogy munkád profitot hozzon számodra. De sikeres üzletasszonynak mondhatod magad, a szeretkezéssel sincs semmi bajod. Csak abból van eleged, hogy a párod nem akarja bevallani valódi szándékait, egyik kollégád pedig kizárólag a szexpartnert látja benned, mintha egyébre nem is lennél alkalmas.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A hét első felében a munkában intrika és pletyka, mindig döntened kell, és áldozatokat kell hoznod. Ha most ismerkedsz, viharos kapcsolatot ígérnek a csillagok. Modern beállítottságú, jól szituált pasidnak semmi kifogása egy röpke, szenvedélyes viszony ellen. Az ünnepek előtt azonban olyan érzésed támad, mintha örökre összetatoznátok.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne pazarold az idődet fantáziakapcsolatokra, és a családban se cipelj egyedül minden terhet! Ha kedvesed őszintén érdeklődik irántad, akkor nem tesz fel olyan kérdéseket, amelyekre szemlátomást nem akarsz válaszolni. De szörnyű tékozlás volna szánt szándékkal hátat fordítanod egy munkahelyi kapcsolatnak vagy remek állásajánlatnak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha valaki igazából érdeklődik irántad, elkéri a számodat. A hét elején őszintébbnek kell lenned, de ne beszélj olyan dolgokról, mint együttélés, házasság, és ne tegyél fel olyan kérdéseket, amelyekre esetleg kellemetlen válaszokat kaphatsz. Szingliként viszont valamilyen társkereső oldalra még az ünnepek előtt érdemes lenne regisztrálni.

Bak (12. 22-01. 20.) A hét eleje bővelkedik megszegett ígéretekben, e-mailjeid nagyrészt munkahelyi pletykákat tartalmaznak. Ám az, hogy hatalom áll mögötted, erős tárgyalási pozíciót jelent számodra. Mivel fogadhoz kell verni agarast, a pénz utáni vágy erős motivációja munkádnak. Az idei tavaszünnep családi körben telhet el a legemlékezetesebben.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Hivatásodban, anyagi ügyeidben még kísért az elmúlt év rossz szelleme, de ne legyél felelőtlen, maradj realista a pénzügyekkel kapcsolatban, különben kicsúszhat a lábad alól a talaj. Rokoni körben már vicceket gyártanak arról, hogyan próbál valaki bekeríteni, de házastársad ragaszkodása önbizalommal tölt fel az ünnepen.

Halak (02. 20-03. 20.) Együttérzésed vonzza az embereket, de mivel az emberszeretetet is ki kell fizetni valamiből, ne vállalj el nem kifizetődő ügyeket! Talmi dolgokkal nem lehet elnyerni mások bizalmát, soha ne füllents a párodnak. A héten az olyan fontos szavakat se felejtsd el, mint a „köszönöm”, akár randin vagy, akár a támogatóidtól kérsz szívességet.

Ez is érdekelhet

Magic Mike visszatér a képernyőkre

Magic Mike visszatér a képernyőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet