Heti horoszkóp: a héten legyen gyanús minden és mindenki - március 7-13.

2022.március.7.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp: március 7-13.
Heti horoszkóp: március 7-13.
Fotó: Amelie Hackauff

Heti horoszkóp: március 7-13.

Kos (03. 21-04. 20.) Kedvesed vagy gyermeked lába alól kicsúszhat a talaj, de te kötelességednek érzed, hogy a megmentésére siess. Ha vergődsz az áldozatcsapdában, ismerd fel, mennyi fölösleges energiát pocsékolsz el azzal, hogy többet adsz, mint amennyit cserébe kapsz! Titkos viszony uralhatja a lelkedet, amely se egészséget, se boldogságot nem biztosít.

Bika (04. 21-05. 20.) Bika (04. 21-05. 20.) Akit a barátok és rokonok gondjai nem hagynak közönyösen, azok most kusza helyzetbe bonyolódnak. Segítséget nyújtani, vigasztalni nem könnyű feladat, de elkerülhetetlen. Az érzékenység, a segítségnyújtás, a fogékonyság és az empátia mindenképpen jó befektetés, csakhogy megsínyled, ha kötelezőnek hiszed.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Modell- és művészkarrierről álmodozol, de gondjaid vannak az önérvényesítéssel és a főnököddel. Jogos igényeid kielégítése nem önzés, még akkor sem, ha ezzel másoknak kényelmetlenséget okozol. Ne hidd, hogy saját igényeid másodlagosnak tűnnek a munkahelyeden körülötted lévőkéhez képest! Ne állandósítsd ezt a helyzetet!

Rák (06. 22-07. 22.) Ha külföldi utazással kapcsolatban bizonytalanságot érzel, idegenben ne vegyél valutát és vigyázz a pénzedre, értékeidre! A héten lehetőleg ne dönts távoli utazás vagy bírósági ügy mellett, ami csak kidobott pénzbe és időbe kerülne. Rokonaid az anyagiak miatt megpróbálják keresztezni az utadat, de tévedéseid is plusz kiadásokkal járhatnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A héten legyen gyanús minden és mindenki, s kérdőjelezd meg mindenki szándékát, aki felajánlja, hogy társuljatok. Mivel üzleti ügyekben teljesen elveszíted az ítélőképességedet, óvakodj azoktól, akik gyors meggazdagodást kínálnak kétes üzelmekkel. De az is lényeges, hogy az adózás terén tisztában legyél lehetőségeiddel.

Szűz (08. 24-09. 23.) A párod segítőkész, önzetlen pasi, de káosz uralkodik körülötte, és jól érzi magát benne. Te viszont teljesítmény- és rendmániás nő vagy, akinek élete összeomlana, és csak megőrjítenétek egymást, ha házastársi közelségbe kerülnétek vagy szorosabbá válna a kapcsolatotok. Másokat a vírus dönt le a lábukról, téged viszont a szervezetlenség.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A munkád tölti ki egész életedet, de ne barátkozz a munkahelyeden, inkább törj ki az áldozat- és segítőkészség-csapdából. Ne tűrd el az intrikáló viselkedést! Ha pedig bizonytalankodsz az orvosod által javasolt gyógyszeres kezeléssel kapcsolatban, hallgasd meg másik orvos véleményét és ennek ismeretében mérlegeld a lehetőségeket.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Könnyen ráhangolódsz szeretteid igényeire és eszményi kapcsolatot alakítasz ki saját kreativitásoddal. A kreativitás célja: életedet, kapcsolataidat jobbá és élvezetesebbé tenni. Kerüld a foglalt, megbízhatatlan vagy elérhetetlen partnereket, de azok után, ami közted és a főnököd között titokban történik, képtelenség lesz együtt dolgoznotok.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Úgy érzed, elvesztetted a lábad alól a talajt, bizonytalanul állsz a családi problémák előtt, egyik rokon tisztességében is kételkedsz. Ha viszont szeretteid szükséget szenvednek, te vagy az első, aki áldozatot hoz a család jólétéért. Ám ha rájössz, hogy azok hagytak cserben, akiknek mindent odaadtál, csalódásodat nehezen hevered ki.

Bak (12. 22-01. 20.) Remélhetőleg tisztességes jövedelmed van, mégsem kellene két kézzel szórnod a pénzt. Ne vegyél luxusautót egy spekuláns hiénától! Ami az üzleti tárgyalásaidat illeti, teljesen összezavarodsz, amikor nem tudod, hogy a másik fél mikor mond igazat, és mikor hazudik. A héten nem árt figyelmesnek lenned a zebrán és vásárlás közben.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha életed párja a sikeres üzletember szerepében parádézik, de nem jobb egy selyemfiúnál, aki két kézzel szórja pénzt, ne legyél az eltartója. De úgy tűnik, mindketten felelőtlenül és kötelezettségek nélkül élvezitek az életet. Ne akard bebizonyítani neki, hogy el tudod tartani, segíts inkább azokon a menekülteken, akik szükséget szenvednek.

Halak (02. 20-03. 20.) Mindig mások élveznek elsőbbséget, hagyod, hogy a kollégák kihasználjanak, emiatt aztán csak ritkán találod magad olyan helyzetben, hogy a saját érdekeidet előtérbe helyezhetnéd. Bánj csínján az alkohollal, a nyugtatókkal, és vésd az eszedbe, hogy a másokért hozott áldozatok egyike sem képes kicsiholni a szeretetet.

Ez is érdekelhet

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő