Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.

2021. november 29.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ezen a héten a munka, a tanulás és a hivatás kerül a középpontba, de talán nem is baj, hogy most kell kicsit belehúznod, így talán az ünnepek alatt nem fog nyomasztani a sok félbehagyott tennivaló.

heti-f
Fortepan/Bauer Sándor - Montázs: Glamour
Fotó: Fortepan

A sok munka mellett persze fontos, hogy ne hanyagold el a családodat és a kedvesedet sem, a lényeg az őszinte kommunikáció és az odafigyelés! Nem lehet olyan nagy a hajtás, hogy megfeledkezz azokról, akiket szeretsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Csábító ötletnek találod, ha megmutathatod a várost egy vonzó külföldinek vagy egyik évfolyamtársadnak, aki idegennek érzi magát ebben a környezetben. De az sem kizárt, hogy az egyetemen szeretsz bele a professzorodba, akinek az előadásain tele van a terem. De üzleti céljaid elérése nem teszi lehetővé, hogy válogass az eszközökben.

Bika (04. 21-05. 20.) A héten gazdasági ügyekkel foglalkozhatsz. Egy könyvelőprogramra rávihetsz minden olyan adatot, amely anyagi helyzetedre vonatkozik. A gép aztán magától elrendezi az egészet. Ám ha a párod azt veti a szemedre, hogy csak számlakivonatokkal foglalkozol, addig nem élhettek közös életet, amíg el nem fogadjátok a másik egyéniségét.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A munkahelyeden természetesnek veszik, hogy túlórázz, és a héten a te személyed szolgáltatja a beszédtémát környezetednek. Sokan isszák szomjasan a szavaidat, de ne alkudozz, ha külfölddel kapcsolatban adódik egy üzleti lehetőség. Ha mániákusan követeled, hogy rokonaid állandóan beszélgessenek veled, ez mindenkinek az idegeire megy.

Rák (06. 22-07. 22.) Munkahelyeden annyira felszökik a megrendelések száma, hogy szinte alig jutsz lélegzetvételhez, de Csipkerózsika álomba merülése csak bóbiskolás lesz ahhoz a mély alváshoz képest, ami a párod üzletére vár. Hobbidból, szenvedélyedből hivatást csinálhatsz, de ne is tárgyalj olyan ügyféllel, aki nem akar fizetni a munka megkezdése előtt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha szorítasz lelkes sportrajongó pasidért és a csapatáért, talán még azt is elhiteted vele, hogy meg kell házasodnia. Az ágyban nincsenek gátlásaid, de nem akarsz futó viszonyt. A te feladatod, hogy megmutasd a fiúdnak, mi hiányzik az életéből. Ha a család rád bízta egyik rokonod gondozását, miért hagyod, hogy két kézzel szórja a pénzt?

Szűz (08. 24-09. 23.) Az együttélés és a közös otthoni munka egy tüzes természetű pasival sok bonyodalommal jár. Még keresed őt? Semmiféle kapcsolatteremtést ne utasíts el, de ehhez ki kell mozdulnod otthonról, hogy embereket ismerj meg. Egyes Szüzek belevetik magukat az üzleti életbe, autókkal kereskednek és foglalt, elérhetetlen férfiakat csábítanak el.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lehet, hogy csak számításból foglalkozol egy idősebb fickóval, pénzre és biztonságra vágysz. Fél szavakból is értitek egymást, de ne tegyél szemrehányást, ha a hét második felében fontosabb számára az üzlet, mint a te ölelésed. Végre olyan hírt és támogatást kapsz, amilyenre már régóta vársz. De költened kell gyógyszerekre, vitaminokra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha vágysz valaki vagy valami után, és megkísérled megkaparintani, egyszerűen csak kövesd az ösztöneidet. Meglehetősen szabadon osztogatod a kegyeidet, de jobban érdekel a pénzhajhászás, mint kötelességtudó párod. Szívesen költekezel, de a párod nem tudja, hogy ilyen életmód mellett be tudsz-e illeszkedni a szerető és az anya szerepébe.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Minden tettednek a hajtómotorja az állandó lendületes törekvés az újra. Talán olyan sikerkönyvet vagy riportot írsz, amelyért annyi pénzt kapsz, hogy akár pár hetet az év végén egy napfényes tájon tölthetsz. A párodat viszont nem csak a tested érdekli, hanem az is, mi is jár a fejedben. Ne akarj a családod nyakán élősködni, vállalj munkát!

Bak (12. 22-01. 20.) Szeretőd, de még a kollégáid is lehallgatják a telefonbeszélgetéseidet és kezdik megelégelni szokásos sirámaidat, hogy mi megy rosszul az üzletben. Nem adnád egy vak lóért, ha tudnád, hogy mit mondanak a hátad mögött. de képes vagy a legjelentéktelenebb megjegyzésből is kihámozni az igazat, illetve azt, hogy ügyfeleid és kollégáid mire készülnek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Életed párja és a barátaid is mindig rendelkezésedre állnak, ha szükséged van valakire, akinek kiöntheted a szíved. De milyen pasi az, aki elég vakmerő ahhoz, hogy eljöjjön a céges bulidra, és aztán bejelenti neked, hogy el akar csábítani? Céged jövedelmező vállalattá fejlődik, de mostanában minden felelősség a te válladon nyugszik.

Halak (02. 20-03. 20.) A munkád miatt ne fájjon a fejed, hitvesed, rokonaid, sőt még régi kollégáid is gondoskodni fognak állásról. Lehet, hogy nagy terveket szövögetsz karriereddel vagy külföldi üzlettel kapcsolatban. De sűrűn váltogatod a munkahelyeidet, ha viszont végre benő a fejed lágya, a hitvesed, aki karriert csinál, habozás nélkül maga mellé vesz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Stílus és szabadság: új irányzatok a női táska világában

Stílus és szabadság: új irányzatok a női táska világában

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Csodás arcbőr, smink nélkül? Igen! Ha ezekre odafigyelsz, nem kell többé alapozó (x)

Csodás arcbőr, smink nélkül? Igen! Ha ezekre odafigyelsz, nem kell többé alapozó (x)

Így szabadulj meg a stressztől egy fárasztó nap után (x)

Így szabadulj meg a stressztől egy fárasztó nap után (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

6 must-have termék, hogy a bőröd is tündököljön az esküvőd napján (x)

6 must-have termék, hogy a bőröd is tündököljön az esküvőd napján (x)