Heti horoszkóp - mozgalmas napokat ígérnek a csillagok - október 11-17.

2021.október.11.

Mozgalmas hét elé nézünk asztrológiai értelemben, igaz a leginkább meghatározó dolog mégis az, hogy a Nap a Mérlegben tartózkodik. A Mérleg az egyik legbarátságosabb csillagjegy, alapvetően derűs és békeszerető, ami az asztrológiai szezonjában is érvényesül. Igaz, a retrográd Merkúr idején, mint most, kaphatunk ízelítőt abból is, hogy mi történik, ha a Mérleg elveszíti az egyensúlyát és kaotikus energiák szabadulnak fel. A hét második felében, különösen a legvégén ízelítőt kaphatunk a jegy sötétebb oldalából, amikor a Plutó megérkezik a képbe.

Heti horoszkóp - mozgalmas napokat ígérnek a csillagok - október 11-17.
Fotó: Profimedia/Getty images

Kos (03. 21-04. 20.) A hét elején nagy a pároddal és a főnökeiddel az egyetértés, magad is csodálkozol, milyen könnyen alkalmazkodtok egymáshoz. Mivel minden üzletágban létszámleépítések vannak napirenden, ne vágd a fát magad alatt, ne haragítsd magadra a cégtulajdonost! Ha elutazol, törd egy kicsit magad, ha egy külföldi pasit meg akarsz szerezni.

Bika (04. 21-05. 20.) Nincs szándékodban, hogy te legyél a következő, akit munkaadód kipipálhat a listájáról. Ami a munkádat és az anyagiakat illeti, meg kell tanulnod megállni a saját lábadon. Egy nőnek különösen fontos, hogy ne legyen ráutalva a férjére vagy szeretőjére. De találsz egy olyan állást vagy üzletet, amelyben elégedettek lesznek veled.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kedvesed megértő, tetszik neki, hogy független vagy, nem korlátozza a szabadságodat, és ha nem kezdesz el másfelé kacsintgatni, még a kezedet is megkéri. Munkád különös, távoli vidékekre szólít, de a távolság növeli a szerelmet. Ha elveszítesz pár ügyfelet, be kell vetned minden meggyőző képességedet, hogy ne hagyd magad kiszorítani a piacról.

Rák (06. 22-07. 22.) Kezdhetnél igazán valamit a szabadidőddel, igazán bemehetnél a párod cégéhez. Pro forma ugyanis az üzlettársad, de a költségeket a legkisebbre kell korlátoznotok. Ne fojtsd el magadban a nemiséget, ám hogy feltétel nélkül alávesd magad a párod akaratának, minden önuralmadat latba vetve, a hét utolsó napjaiban visszafogod magad.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Felboríthatod a pasid vagy egyik kollégád bejáratott agglegényéletét, és ha egy ügyed bíróság elé kerül, biztos, hogy nem te leszel a vesztes fél. Társasági, szakmai és üzleti ügyekben értesüléseid megbízhatóak. Örömöd telik hobbidban, kreatív munkádban, s végre módodban áll egy igazi, felelősségteljes kapcsolatot is kialakítani.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munka, néha egy-egy pasi az ágyadba, de hűvös üzletasszonyként már a gondolatára is pánikba esel, hogy a pasidnak hatalma lehet fölötted. Fejlődő cég a tiéd, és akik munkakapcsolatban állnak veled, versengenek a lehetőségért, hogy részesülhessenek a haszonból. Remek ízléssel rendezheted be lakásodat, és amire most költesz, megéri az árát.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Éles nyelveddel sok tapasztalatod van arról, hogyan kell bánni a pároddal és üzleti partnereiddel. Valakit barátnak, míg másvalakit szeretőnek kívánsz. De mintha tudatosabban viselnéd a testedet, mint korábban: minden kétséget kizáróan szerelmes vagy. Változatos szerelmi életet élsz, de az állandóság biztonságára is szükséged van.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a hét közepén sorra járod a plázákat, a párod egész csinos kis számlát fog kapni. Ha eléd tesznek egy szerződést, mindenesetre olvasd el, hogy meggyőződj róla, nem szednek-e rá tisztességtelenül. Törődj bele, hogy időnként az ismeretlenség homályában kell dolgoznod, míg megkapod az eredményeidért járó elismerést, díjazást.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha eddig hozzászoktál a magányhoz, új lesz számodra egy pasi érdeklődése. Ha kollégád vagy barátod azt javasolja, vacsorázzatok együtt, bemész kedvenc plázádba, és egész vagyont költesz új ruhákra. Lehet, hogy a politikai pályával is kacérkodsz, s rengeteg dolgot tudsz meg a párodtól és barátaidtól a környék társadalmi életéről.

Bak (12. 22-01. 20.) Megcsíped az álomállást az álomfizetéssel, de ha hallanád, mit mondanak a kollégák, amikor cégednél igazi morgós medve vagy. Ám azokat a milliókat össze kell szedned, s kedvességgel az nemigen megy. Ha a munkád miatt nincs időd rendes kapcsolatra, anyagi vagy gyakorlati okból még sikerülhet elnyerned főnököd vonzalmát.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha eddig nem volt szerencséd a férfiakkal, most legalább megtudod, hányadán állsz. Egyik barátod vagy pártfogód ajánlatot tesz, és te elfogadod. Lassan az ország határain kívül is kezdesz nevet szerezni, ebben nem kis szerepet játszik keménységed. Mesterien tudsz olyan alkukat létrehozni, amelyek kielégítik jómódú és híres megbízóidat.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a párod vagy rokonaid vezetik a családi üzletet, kénytelen vagy igénybe venni segítségüket, meg kell kérned őket, legyenek a kezeseid egy kölcsön felvételénél. Sokan találnak szexisnek a munkahelyeden, de egyikük kizárólag a pénzével magyarázza érdeklődésedet. De a honoráriumod elég az élethez, más meg nem érdekel.

Ez is érdekelhet

Púdermentes Podcast: Soha el nem ért sikereink sírboltjai között

Púdermentes Podcast: Soha el nem ért sikereink sírboltjai között

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Sztárhírek

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!