Heti horoszkóp: Néhány dolog felboríthatja a nyugalmadat - október 4-10.

2021.október.4.

Mit tartogat számodra ez a hét? A csillagok elárulják! Készülj fel.

Heti horoszkóp október 4-10.
Heti horoszkóp október 4-10.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Heti horoszkóp október 4-10.

Kos (03. 2l-04. 20.) Elhamarkodott véleménynyilvánításaid, forrófejűséged csak ellenfeleid malmára hajtják a vizet. Kíméletlenséged, versengésed elsősorban házasságodban és munkahelyi kapcsolataidban lehet problémák forrása. Párod és rokonod is mindenbe beleüti az orrát, mindent jobban akar tudni, így kénytelen vagy mások szabályai szerint játszani.

Bika (04. 21-05. 20.) Ritkán adódó álláslehetőséggel találkozol, és megvan az az előnyöd, hogy a fiúddal dolgozol. A munkahelyeden nem tudnak nélkülözni, még magánéletre sem futja az erődből. Túlórázol, de a pasid sem dolgozik kevesebbet, bár tudod, hogy mozgalmas magánéletet él. Ha valaki megkörnyékez az irodában, tarts neki egy erkölcsi prédikációt!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel a képesítésed jól értékesíthető a munkaerőpiacon, megpályázhatod a meghirdetett állást. Alaposan elkapott a gépszíj, rendkívül szexisnek érzed magad, de nem hagyhatod figyelmen kívül, hogy mit keresel. Rövid távú szerelmi kalandot vagy komoly kapcsolatot? Ha gyermeket vársz, most kíméld magad minden izgalomtól.

Rák (06. 22-07. 22.) Lakóhellyel, otthoni munkával kapcsolatos ügyek miatt sokat bosszankodsz, de az sem kizárt, hogy otthon fogsz dolgozni, vagy új munkád miatt költözködni fogsz. Ha bérbe adod a lakást vagy kiadod az egyik szobát, kérned kell, hogy a bérlőd, aki felboríthatja a nyugalmadat, tegyen le néhány havi bérnek megfelelő foglalót.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Vajon eléred-e valaha, hogy átláss egy pasi vagy barát meggondolatlan ígéretein? De ne felejtsd el, hogy neked is van egy kevés vaj a fejeden. Teljesítményedet honorálják, de fordíts nagyobb gondot kapcsolataid felfrissítésére. Ez a hét a pajzán üzenetek, szexi kötözködések és a buja telefonbeszélgetések időszaka lesz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Több jól fizető megbízást is kapsz, de egyezz meg megbízóiddal a tiszteletdíjadat illetően. Hiába szerzel meg magadnak sok mindent, mégis féltékeny vagy azokra, akiknek nálad is több van. Pénzed viszont mágnesként vonzza a szerencselovagokat. Az, hogy milyen pályát választottál, nem sokat számít neked, amíg a vállalkozásod sikeres.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha hivatalos vagy üzleti útra indulsz, több várost jársz meg, egy tucatnyi fárasztó tárgyalást és értekezletet bonyolítasz le. Ahol megjelensz, ott rögtön át is veszed az irányítást, s ha nincs párod, most olyan érzésed lesz, hogy rátalálsz az igazira. Néha ugyan a legjobb ajtóstul rontani a házba, mégse koslass lehetséges férjjelöltek után.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Munkahelyeden olyan helyzetben találhatod magad, amikor anyagi igényeid másodlagosnak tűnnek főnöködéhez és kollégáidhoz képest. Ha az ilyesmi rendszeressé válik, akkor ideje végiggondolnod, mivel állandósítottad ezt a helyzetet. Légy résen, mert valaki a te számítógépes jelszavaddal követhet el nagyobb összegű csalást!

Nyilas (11. 23.-12. 21.) Barátok, pártfogók és kellemes társasági programok szédítő áradata hömpölyög feléd. Egy szakmai összejövetelre szóló meghívás nagyon veszedelmes dolog, mert az egyik fickó olyan vonzó, hogy biztosan el fogsz bukni. Ha a szerelmi incselkedés minden fortélyát kipróbálod a párodon vagy egyik kollégádon, ő is egyre merészebb lesz.

Bak (12. 22-01. 20.) Friss szellők fújdogálnak a vállalatnál. Vezetői képességed határozottsággal párosul, egyesek mulatnak túlműködő becsvágyadon, de a munkahelyeden mellőzd az akták közötti szexet. Ha megüresedett egy jól fizető pozíció a cégnél, pályázd meg. ám ha megismerkedsz az új főnökkel, máris valami összetűzésbe keveredhetsz vele.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Az anyagi természetű döntéseket halaszd későbbre, vigyázz a stoptábláknál, de joggal bízhatsz vizsgáid, pályázataid sikeres kimenetelében. Igazságtalannak tartasz egy döntést, s mielőtt üzleti vagy tanulmányi ügyben külföldre utazol, úgy érzed, hogy szereted a párodat. Később talán megváltoznak az érzelmeid. Magad sem tudod eldönteni.

Halak (02. 20-03. 20.) Bár kapcsolatodban fontos a pénz és a szex, nem árt, ha a hitveseddel közös témád vagy vállalkozásod is akad, mert a puszta testi vágyra nehéz tartós kapcsolatot alapozni. Egyik rokonod vagy a párod erőszakos fráter, azt a látszatot próbálja kelteni, mintha ő vezetné a családi vállalkozást. De ahhoz azért nem elég okos, hogy kitúrjon téged a cégből.

Ez is érdekelhet

A legjobb immunerősítő trükkök, amiket neked is tudnod kell

A legjobb immunerősítő trükkök, amiket neked is tudnod kell

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Divathírek

Íme kedvenc boszorkányaink, hogy inspirálják a halloweeni jelmezedet

Íme kedvenc boszorkányaink, hogy inspirálják a halloweeni jelmezedet