Heti horoszkóp: Találj békére a káoszban - szeptember 12-18.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp: szeptember 12-18.
Heti horoszkóp: szeptember 12-18.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Közlekedésben bírságveszély, és a héten bajba kerülhetsz a részvétre való hatalmas képességed miatt. Partnered rászorultságának a tudata elég lehet neked ahhoz, hogy felébredjen benned a másik megmentésének ösztöne. Ha a munkád vagy szerelmi életed forog kockán, senkinek se tegyél olyan ígéreteket, amelyeket nem tudsz megtartani.

Bika (04. 21-05. 20.) Kedveseddel lehetnek konfliktusaid a pénzzel kapcsolatban, haragudhattok is egymásra azért például, hogy mennyit és mire lehet abból költeni. De ne hagyd, hogy barátaid és családod tagjai rajtad élősködjenek, és ne vágyj olyan dolgok után, amelyeket könnyen megszerezhetnél, ha nem hiábavaló vágyódással töltenéd az idődet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Legfőbb ideje, hogy szolidabb, és sokkal háziasabb életmódra válts, viseld el partnered rend iránti óhajait, szingliként viszont kizárólag azok felé fordulj, akik többet jelentenek számodra egy futó románcnál. A héten minél kevésbé éled bele magad a karrierről vagy a saját lakásról szóló ábrándjaidba, annál kevesebb csalódásban lesz részed.

Rák (06. 22-07. 22.) Félő, hogy áldozatul esel egy csalónak, aki könnyen meggyőz arról, hogy "ingyen" külföldi utat nyerhetsz egy névleges összeg befizetése fejében. Ismét csak a megérzéseidre támaszkodhatsz, s azok általában nem szoktak becsapni. Nem úgy, mint főnökeid, barátnőid és rokonaid, akik fűt-fát ígérnek, és nem teljesítenek belőle semmit.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha vásárolsz, biztosan becsapnak, lesz egy kis balhé a barátokkal közös anyagi vagy szakmai érdekeltség miatt, befuccsolhat a boltod, de az sem kizárt, hogy ellopják a pénztárcádat. Ami a munkádat illeti, nem is bizonyítanod kell elsősorban, inkább tudatosítanod munkaadóidban, megbízóidban, hogy mennyit is ér, amit elvégzel.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem akarsz lemondani ambícióidról a párod kedvéért, akivel kapcsolatod a „vak vezet világtalant” módszer szerint működik. Olyan társra van szükséged, aki jól áll anyagilag és nem csupán testileg tud izgalomba hozni. De ne játszd meg az irgalmas szamaritánust, aki megmutatja kétbalkezes, gyámoltalan társának a polgári élet előnyeit.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Távkapcsolatod nem működik, párod szorult helyzetedben kereket oldhat, egyre ritkábban jön, hogy fokozatosan leépítse a kapcsolatot. De ne fuss utána, ha majd szüksége lesz rád, keressen meg. Ami a munkádat és barátságaidat illeti, könnyen elrugaszkodhatsz a valóságtól, de legalább a pénzügyekbe való beleszólási jogodat ne add fel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szerelmi és munkahelyi kapcsolatodból, amelyben kavarog a mártíromság és az önfeladás érzete, hiányozik valami fontos. Összejöhetsz viszont egyik barátoddal, de ez csak szexuális vágy. Odáig is elfajulhat a helyzet, hogy zsebpénzt állapít meg számodra, ellenőrizni fogja minden kiadásodat és minden csekket, amelyet aláírsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kínokat állsz ki, amikor a pasid a kolléganőjét dicséri. Érzelmi vagy szakmai kapcsolatodban örökös civakodásaid magyarázatot kapnak: kiderül, hogy végletesen ellentétes a természetetek. Főnököd és rokonaid túl sokat követelnek tőled, az otthonodban neked kijelölt szerepet terhesnek érzed, mégsem hagyhatod, hogy a családod szétszakadjon.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel a közlekedés és az autóvásárlás sikamlós terület számodra, ne hagyd, hogy bárki is belekényszerítsen valamibe, amiből csak veszteséged származhat. Ha egyik munkatársad vagy főnököd a hivatalos kereteken kívül nem akar találkozni veled, akkor nem akar tőled semmit. Ám amit külföldi megbízód az ágyban nyújthat, arra kapható vagy.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kerüld a könnyű kalandokat, és ne próbálj egy olyan kapcsolatot feltüzelni, mely pusztán a szexen alapult. Ha eddig túlságosan nagy lábon éltél és könnyelműen bántál a pénzzel, ezt most hitvesednek vagy szeretődnek kell megakadályoznia. Ám ha a párod ért a könyveléshez, talán sikerül kihúznia téged a pénzügyi slamasztikából.

Halak (02. 20-03. 20.) A párod rendszeretete idegesíthet, de segít rendbe tenni zűrös pénzügyeidet. Amíg beleérző képességeddel felméred, mire van szüksége kedvesednek és kollégáidnak, közben képtelen lehetsz racionálisan dönteni saját életed fontos részletei fölött. A munkahelyi bizonytalanság kiszolgáltatottá tehet a szenvedélybetegségekkel szemben.

Ez is érdekelhet

Kis mennyiségben csodaszer, nagy mennyiségben rákkeltő: csak okosan a fahéjjal!

Kis mennyiségben csodaszer, nagy mennyiségben rákkeltő: csak okosan a fahéjjal!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói