Heti horoszkóp - akár pozitív fordulatra számíthatsz - szeptember 20-26.

2021.szeptember.20.

Teliholddal indul a hét, ami az első pár napon bizony hatással lesz a legtöbb csillagjegy szülöttjére. Alapvetően inkább pozitív, mintsem negatív változásokat hozhat ez az időszak, de mindig figyelj arra, hogy ne légy türelmetlen és indulatos. A bölcs türelmességgel előbb célba érsz!

Heti horoszkóp - akár pozitív fordulatra számíthatsz - szeptember 20-26.
Fotó: Shutterstock, Getty images

Kos (03. 21-04. 20.) Meglepődsz, hogy némi diplomáciával mennyivel gyorsabban meg tudod oldani a problémákat, mint vasököllel. Új barátságot, szövetséget kötsz, de kiderül, hogy igaz, amit a férfiakról mondanak: valahol mind megéri a pénzét. Ha elkapott a bevásárlási hév, gondoskodj róla, hogy a párod ne lássa, mire szórod el közösen megkeresett pénzeteket.

Bika (04. 21-05. 20.) Új feladatokat vállalhatsz, és a bevételeidet is növelheted. Eltölthetsz egy szenvedélyes órát a főnököddel, akit megpróbálsz bojtorjánként körülfonni, ami csak növeli a pasi ellenállását. Ráadásul az is kiderülhet róla, hogy kétségbe vonja a kötelességtudásodat. Óriási küzdelmek a munkában, de bírni fogod erővel és kitartással.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Alkotó tevékenységed sok sikerrel kecsegtet, külföldi utazásod minden percét élvezheted, és a héten az egekig szöknek esélyei, hogy megismerd a Nagy Őt. Ha a párod valami fontosat akar mondani neked, biztos lehetsz benne, hogy ez alkalommal megkéri a kezedet. De már csak az hiányozna, hogy újra egy kollégával kavarj: űzd el a csábítót!

Rák (06. 22-07. 22.) Költözésre, lakásvásárlásra vagy – eladásra kiváló ez a hét, és amennyiben kölcsönre van szükséged, most lendülj akcióba. Az irigységet és a kapzsiságot csak bizonyos határokon belül bírod elviselni, de szoknyavadászokkal se foglalkozz. Ha jómódú pasid mással jár, de azt állítja, hogy szakítani készül: kampó, kabát, add ki az útját!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Randevúd miatt nem halaszthatsz el egy fontos üzleti megbeszélést. Szerelmi vallomásra kerülhet sor, felfedezheted álmaid pasiját, de hamarosan rá kell jönnöd, hogy az ideális hím sem tökéletes. Szövetséget köthetsz fontos ügyféllel, anyagi szempontból sem lesz okod panaszra, de a pasid valamiért neheztel rád, talán a konkurenciát féli benned.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha nincs munkád, olyat találhatsz, amivel jól kereshetsz. Anyagi téren remekül képviseled az érdekeidet, ráadásul egy váratlanul adódó erotikus kalandba is érdemes belemenni. Nagyobb tekintélyed lesz a cégen belül, de hogyan beszélhetsz meg mással találkozót, mikor kollégád vagy külföldi ügyfeled kifejezetten miattad keresi fel a cégedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szükséged van pályamódosításra, és ha mindent akarsz, házasságot is tokkal- vonóval, ügyesen befolyásolhatod a párodat. A fontos tárgyalásokat és aláírásokat 21-ére időzítsd. Ha a pasidnak meg kell dolgoznia érted, annak kettős haszna van: érdeklődőbb lesz és jobban fog tisztelni, de ha pénzről van szó, ne hagyd, hogy a bűvkörébe kerülj.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szakmai ellenfeleid, kapzsi rokonaid kihasználják nehéz helyzetedet. De te is kerülöd a vállalkozói rivaldafényt, hiszen mások üzleti titkainak kifürkészése sokkal kényelmesebb út számodra a meggazdagodáshoz. A párod nem fogja érteni, milyen forgószél ragadott el, de te sem tartod örömteli eseménynek, ha szakításra vagy házasságtörésre készül.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A baráti és szakmai kapcsolatok hasznodra válnak, javítanak anyagi helyzeteden és munkafeltételeiden, ráadásul hoznak is a konyhára. De foglalkozz csak továbbra is vállalkozásoddal és az üzlettel! Ahhoz jobban értesz, mint az emberek lelkéhez. Ne mondd fel az állásodat, nem vagy ugyanis abban a helyzetben, hogy önállósítsd magadat.

Bak (12. 22-01. 20.) Jól jövedelmező állás a láthatáron, munkában előbbre léphetsz, de igyekezz kiegyensúlyozott benyomást kelteni főnökeidben. Fizetésemelésnél ne azt mondd: „Szeretnék…”, hanem: „Kérek…” Ám ha befűtesz zaklató főnöködnek, nem te fogod őt bajba keverni, hanem ő téged. Egy jómódú fickó közelsége viszont megsemmisítő hatással van rád.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Magánjellegű és üzleti ügyek rendezése szempontjából hasznos lehet egy utazás. Támogatóid, üzletfeleid a tenyeredből esznek, ám egy új helyzet megszokásához időre és rugalmasságra van szükséged. Mivel az üzlet az üzlet, akárhol a világon akarsz üzletasszonyként tevékenykedni, mindenütt nagyon keményen meg kell érte dolgoznod.

Halak (02. 20-03. 20.) Egy megfelelő partnerkapcsolat megduplázza a siker esélyét. A jóvátétel időszaka következik, amikor a sors kárpótolni fog a múltbeli kellemetlen eseményekért. Ha a kollégák vagy az üzleti partnerek megházasodnak, ketten együtt nagy erőt képviselnek. De se a szeretődet, se a klienseidet ne bombázd felesleges telefonhívásokkal.

Ez is érdekelhet

„Meg akartam találni a valódi önmagamat” - Seema Mathew festőnővel, mellrák túlélővel beszélgettünk

„Meg akartam találni a valódi önmagamat” - Seema Mathew festőnővel, mellrák túlélővel beszélgettünk

Monitor

8 hátborzongató Netflix-horrorfilm, ami garantáltan adrenalin-löketet ad

8 hátborzongató Netflix-horrorfilm, ami garantáltan adrenalin-löketet ad

Divathírek

Karakteres formák, látványos színek: megérkezett a Furla új kollekciója

Karakteres formák, látványos színek: megérkezett a Furla új kollekciója