Heti horoszkóp: Elismerés vár rád - szeptember 5-11.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp: szeptember 5-11.
Heti horoszkóp: szeptember 5-11.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Új állásod nemcsak arra kell neked, hogy a számláidat fizetni tudd, hanem arra is alkalmas, hogy a munkahelyeden, ahol sok az elérhető pasi, levadássz valakit. Ami a szakmai kapcsolataidat illeti, próbálj meg kevesebbet beszélni és többet hallgatni, ám ha be akarsz cserkészni valakit, a szerelemben sokkal ékesszólóbbnak kellene lenned.

Bika (04. 21-05. 20.) Gondold át a munkádat és a szerelmi életedet érintő kényes kérdéseket, de arra is képesnek kell lenned, hogy gyorsan alkalmazkodj a váratlan eseményekhez. Nem sokat teketóriázol, ha egy zsíros állás vagy alfahím megszerzéséről van szó, de talán még egy valóságshow-ba is bekerülhetsz, ahol bizonyíthatod improvizatív készségedet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szeretnéd, ha rokonaid felhagynának vele, hogy helyetted hozzanak döntéseket, és hazacipeljék a környék minden tisztes agglegényét férjjelöltként. Oszd meg a bosszantó sztorit évfolyamtársaddal vagy külföldi ismerősöddel. Kedvesed a bolhából is elefántot csinál, családod elvárásaiból is eleged van: kellemetlen helyzetbe kerülsz miattuk.

Rák (06. 22-07. 22.) Elismertségnek, plusz bevételnek örvendhetsz a média világában, s eltölthetsz néhány napot egy üdülőparadicsomban. Ha sikerül a pasiddal elutaznotok valahová, összefuthatsz valakivel, akit már régen láttál. Örülsz a viszontlátásnak, hiszen anyagi téren is hasznodra válik. Sikeresen tőzsdézhetsz, ha megfogadod barátod tippjeit.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha átveszed a cég menedzselését, jobban megy az üzlet. A főnököt is megkaphatod, de leplezd le, ha a melóban kontármunkát végez. Egyik ismerősöd, aki meglehetősen liberális nézeteket vall a hűségről, alkalmaz a cégénél és megfizeti a munkádat is. Ám ha személyi ellentétek gyakran adódnak köztetek, próbálj meg alkalmazkodni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kezdesz hozzászokni, hogy különös dolgok történnek veled. Nem találod meglepőnek, hogy új munkád gyakori utazásokkal jár, de épp megfelelő lesz, meghozza számodra az önmegvalósítás és az alkotás örömét, melyre heteken át vágytál. De sem a munkahelyeden, sem külföldi kiküldetésed során ne játszd meg az elcsábított ártatlant!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ami a szexet illeti, a pasid új, ismeretlen fogásokkal próbálkozik. De tartsd észben, hogy egy szingli csajszi és egy házasember között nem alakulhat ki csupán barátság. De hálás lehetsz egyik barátodnak, aki megismertet egy gazdag üzletemberrel, és már az első éjszakán „megesik” a dolog. Lehet, hogy máris családi örömök elé nézel?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Rendeződik egy munkahelyi vagy családi probléma, de kövess el mindent, hogy ne csak egy futó kaland legyél kedvesed számára, hanem a legizgalmasabb teremtés a földön. Némi baráti segítséggel álláshoz juthatsz, ha viszont a párodnak az egyenjogúság a vesszőparipája, egy piknik a szabadban megtöri a köztetek lévő feszültséget.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel kevés a pénzed, állást változtatsz, ám ha az új helyen gyorsan kerülsz a szakma csúcsára, számíthatsz arra, hogy akadnak majd ellenségeid. A hét végének semmi köze a pihenéshez, sokkal inkább az állásvadászathoz. Új munkahelyeden, ahol alaposan megszerveztek mindent, képes leszel pár óra alatt mindent a feje tetejére állítani.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem csak az üzleti téren, a szerelemben is bárkit és bármit megszerzel, amit kívánsz. Intim kapcsolatba kerülhetsz külföldi üzletfeleddel, sokan irigyelnek ezért a kapcsolatért, amelyből egyesek csak annyit látnak, hogy a pasid eredeti fazon, és óriási összegeket keres. De találd ki, miként állhatsz elő azzal, hogy hamarosan kisbabát kap?

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha vállalkozóként szükséged van némi tőkére, most meg fogod kapni a pénzt. Egyik rokonod vagy a párod biztosítja a kért pénzösszeget, de válaszd külön a szexet az üzlettől. Mivel a hét második felében anyagi vagy szexuális függőségbe kerülhetsz a párodtól, nem szabad meghunyászkodnod, sőt, meg kell mutatnod neki, kivel van dolga.

Halak (02. 20-03. 20.) Elfogadod egyik kollégád ajánlatát, és elkíséred egy számítógépes előadássorozatra. Végre megtanulsz vérbeli profiként bánni a másik nemmel, de ne felejtsd el, mindig van jobb hal annál, amit kifogtál. Akár karrierről, akár munkáról vagy párkapcsolatról legyen szó, sikeresebb lehetnél, ha kész lennél változtatni gondolkodási szokásaidon.

Ez is érdekelhet

Reese Witherspoon-rajongók, figyelem, ezt a hírt imádni fogjátok!

Reese Witherspoon-rajongók, figyelem, ezt a hírt imádni fogjátok!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói