Heti horoszkóp: Váratlan találkozások és ajánlatok várnak a héten - február 14-20.

2022.február.14.

Egy újabb hét, tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

 Heti horoszkóp: február 14-20.
Heti horoszkóp: február 14-20.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Heti horoszkóp: február 14-20.

Kos (03. 21-04. 20.) Helyre kell hoznod egy szörnyű igazságtalanságot, és ezt meg is teszed, bármekkora árat kell fizetned érte. Ha a párod karriere lesz az a tengely, amely körül az életeteknek forognia kell, akkor Bálint-napon a munkahelyeden találhatsz elérhető pasit. De aligha találsz olyan példányt, akivel mind szexuálisan, mind érzelmileg összhangba kerültök.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a párod vagy egyik barátod szerelmes, akkor Bálint-napon olyasmivel ajándékoz meg, ami kifejezi gyengéd érzelmeit, vagy azzal, hogy elvisz egy lenyűgözően szép tájra, ahol tökéletes idegenvezetőnek bizonyul. Pénzügyekben, munkában sikerek, nem mindennapi megoldások jutnak az eszedbe, amelyek növelik a bevételeidet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Normális nő vagy, normális szükségletekkel. Őrülten kívánod a pasidat vagy egyik ügyfeledet, de a szerelem egészen más. Csak megzavarhat a csodálatos szex. Akár pályamódosítást is végrehajthatsz, de a múlt életed minden területére bekúszik, még a szexbe is. Vigyázz, mert a szeretkezés közben megsúgott üzleti titkok a legveszélyesebbek!

Rák (06. 22-07. 22.) Kedvező választ kapsz tanulmányi ösztöndíj igényléseddel kapcsolatban, de miért van az Bálint-napon, hogy mindig csak a párod és családod kívánságairól van szó? Ha ők döntik el, minek mikor van itt az ideje, ne törődj bele ebbe a helyzetbe. Ha a fiúddal a nyilvánosság előtt szerepeltek, a nem egészen helyénvaló viselkedés felér egy botránnyal.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Persze, hogy flörtölsz a munkahelyeden, de ne kockáztasd az állásodat. Jól gondold meg, érdemes-e! Kivéve persze, ha a jó életkörülmények reményében mindenáron hozzá akarsz menni a főnökhöz. Egy hozományvadász viszont azon mesterkedik, hogy kihúzzon a zsebedből egy nagy összeget, s ennek érdekében semmitől sem riad vissza.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az ereidben vér folyik, nem hűtőfolyadék, száműzöl minden tabut. A pasikat és üzletfeleidet is az ujjad köré csavarod, úgy játszol velük, ahogy akarod. Azért közeledsz valakihez, mert hasznot remélsz tőle. Lázba hoz a közös vacsora és vállalkozás gondolata jómódú pasiddal, ám ha nem akarsz gyereket, ne feledkezz meg a védekezésről.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Tudod, mivel tartozol a családodnak, a párodat is szereted, mégsem érted saját habozásodat. Vajon szereted-e annyira, hogy egész életedben együtt élj vele? De segíthet-e a szex egyik üzletfeleddel elfelejteni az exedet? Talán… Pénz- és állásügyekben kedvező fordulatokra számíthatsz, egy munkahely-változtatás anyagi fellendülést tartogat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Váratlan találkozások és ajánlatok tartanak izgalomban, új alapokra helyezheted családi kapcsolataidat. Partnered betartja az ígéretét, csodálatos Bálint-napot töltötök együtt. Kötelezettség nélkül élhetsz át néhány izgalmas kalandot, de ne akarj trófea lenni a fiúd gyűjteményében, aki fenntartja magának a jogot, hogy másokkal is találkozzon!

Nyilas (11. 23-12. 21.) A kollégáiddal ellentétben neked sokkal több szellemes ötleted van, de arra gondolni is kellemes, hogy a pénz mindent megad. Bálint-napon nem az ajándék ára a fontos, hanem az, hogy mennyire fejezi ki a partnered érzelmeit. De ez az időszak kedvez a fontos családi tervek készítésének, például új otthon vásárlásának vagy a költözködésnek.

Bak (12. 22-01. 20.) Tudod, hogyan aknázd ki előnyös adottságaidat, szomszédod pedig mindig akkor bukkan fel a folyosón, amikor segítségre szorulsz. De vajon megbízhatsz benne? Főnököd vagy az a pasi, aki szerelmes beléd, valami romantikus ajándékkal lep meg Bálint-napon, nem pedig valami praktikus dologgal, mint például egy háztartási gép.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem akarsz lemondani a pasik társaságáról, de jó okod van rá, hogy továbbra is egyedül élj. Nem szoktad fitogtatni szerelmi ügyeidet, de most még a szokásosnál is csendesebb leszel. Ez nem jelenti azt, hogy nincs mit mesélned, de belecsúszhatsz egy titkos kapcsolatba. Ahol pénzről van szó, ott most nincs helye a jótékonysági rohamoknak.

Halak (02. 20-03. 20.) Bár vállalkozásod jól megy, részt kell venned pár összejövetelen azért, hogy új embereket ismerj meg, akikből majd új ügyfél válik. Szeretőd vagy támogatód pénzt ajánl fel, hogy megvalósíthasd művészi álmaidat. Ha a közösségi oldalon randizol, ne fogd vissza magad, megtapasztalhatod valakivel a virtuális szexet, ami jobb lesz, mint gondolnád.

Ez is érdekelhet

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő