Hivatásodban bizonytalan helyzetbe kerülsz - Egymondatos horoszkóp: január 17.

2021.január.17.

A Vízöntő-Jupiter és a Bika-Uránusz négyzete azt tanácsolja, hogy nem ez a legalkalmasabb idő kockázatvállasra, önállósodásra vagy lázadásra a szabályok ellen. Néhány kapcsolatod, anyagi helyzeted ebben az időszakban komoly változáson megy át. Ne hidd, hogy a szabályok csak másokra vonatkoznak, még akkor sem, ha megnövekedett függetlenségi igényed miatt képtelen vagy alkalmazkodni a közösségi normákhoz. Sokkoló hírek várhatók az utazás, a jogi dolgok és a politika terén, de ha fittyet hánysz a törvényekre, könnyű jogi konfliktusokba keveredni. Egyesek mostanában egyik problémás helyzetből a másikba zuhannak, amikor nyakra-főre vállalják a végig nem gondolt kockázatokat. Nagy az esélye annak, hogy a váratlanul adódó változások nem lesznek számodra előnyösek.

Hivatásodban bizonytalan helyzetbe kerülsz - Egymondatos horoszkóp: január 17.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Ha nagy is a veszteséged, ne keress fejvesztve kiutat, inkább elemzed ki veszteséged okát, de a barátod nem olyan személy, aki hajlandó kielégíteni anyagi igényeidet.

Bika (04. 21-05. 20.) Állásod megszűnhet, szakmai és anyagi céljaid bizonytalanok, kissé elveszettnek érezed magad, és egy sikertelen állásvadászat után stresszes állapotba kerülhetsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Többet akarsz a párodtól, aki meghatározza a szabályokat, mint amennyit adni tud, de ha szakítasz, később elhibázottnak találod ezt a hirtelen befejezést.

Rák (06. 22-07. 22.) Arra kényszerülhetsz, hogy vállalkozásodban új törvények zátonyai között lavírozz, de jobb, ha nem kötsz megállapodást és nem vonsz be társakat az üzletbe.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Hivatásodban bizonytalan helyzetbe kerülsz, a pasid ellensége a házasság intézményének, de az igazságtalanságot nem szabad igazságtalansággal megtorolni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Azért reagálsz tehetetlenül, mert nem nőttél fel egy feladathoz, de idegileg is könnyen megroppanhatsz, amikor egy áthelyezéssel megváltozik a munkaköröd.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Talán gyerektartás miatt kell pereskedned, de ha meg akarod menteni a kapcsolatodat, szedd össze magad, mert az éppen olyan veszélyben van, mint a céged.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne bonyolódj kényes anyagi vitába, mert magad ellen hangolhatod jóakaróidat is, és ha lakóhelyet változtatsz, oda kell figyelned hozzátartozóidnak igényeire.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nem akarod elveszíteni az állásodat és a bevételedet, leegyél rugalmas és alkalmazkodj a munkahelyeden bekövetkezett változásokhoz, személycserékhez!

Bak (12. 22-01. 20.) Sem a szerelemben, sem az anyagiakban nincs olyan kockázat, amely teljesen biztonságos lenne, s ne csodálkozz, ha a párod menekül anyagias életszemléleted elől.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ebben az időszakban hajlamos vagy arra, hogy dacolj a konvenciókkal, s a szabályokat is megszeged, ha erre van szüksége önmagad kifejezéséhez.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne válts hirtelen, a kapkodás, a váratlan ötletek ma kudarcba fulladnak, s ha kiderül, hogy lejárt a jogosítványod, meggyűlhet a bajod a hatóságokkal.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown megmutatta pattanásos arcát

Millie Bobby Brown megmutatta pattanásos arcát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói