HOROSZKÓP 2016. április

2016.április.2.

Kos (március 21.-április 20.)
A HÓNAPOD Nem a tartózkodó természetedről vagy híres, és ezt áprilisban be is bizonyítod. Kihívó, közvetlen viselkedésed, trendi stílusod minden bátor pasit hódításra csábít. Rögtön jól érzed magad egy Oroszlán vagy Mérleg társaságában, éles ellentétben azzal a nézettel, hogy a tartós kapcsolat kialakulásához hosszú idő kell. A kiválasztott egy csapásra barátot és szexi démont nyer benned. Áprilisban egy utazás új fényben mutatja be a világot, és ez az újdonság az agyadra is ösztönzően hat. Vonz a gondolat, hogy utaznod kell a szerelem izgalmáért, de az sem kizárt, hogy a külföldi partnereket előnyben részesíted. A hónap közepe táján egy hagyományosan jól fizető ágazatban helyezkedhetsz el. Olyan feladatot kapsz, ami jobban megfelel a képességeidnek, s egyúttal nagyobb mozgásteret biztosít. Rokonaidnak, kollégáidnak sokat köszönhetsz, általuk nem remélt előnyökhöz juthatsz, cégeddel pedig megfizetted a tandíjadat.

AZ ÉVED Ha saját vállalkozásod van, lehet, hogy egy nemzetközi céggel fogsz közös vállalkozásba kezdeni, de mások szolgálatával vagy a szolgáltató szektorban sem megalázó dolog pénzt keresni. A szeptembert követő időszakban esküvő lesz, pasifronton révbe érsz, de a házasság előtt ki kell tombolnod magad. A házasságon kívüli kapcsolat ugyanis egyike annak a sokféle oknak, amely váláshoz vezet. Ha egy munkahelyi vagy szerelmi kapcsolatod zátonyra futott, tégy meg mindent annak érdekében, hogy ne kövesd el még egyszer ugyanazokat a hibákat. Amikor besétálsz a "nekem van igazam, neked nincs" helyzetbe, akkor fordíts időt arra, hogy odafigyelsz a párodra, de az sem árt, ha időnként változtatsz a nézőpontodon. Az utazás, a továbbtanulás vagy a külföldi munkavállalás egy olyan terület, amelyet a barátságos Jupiter-Szaturnusz és a Szaturnusz-Uránusz kapcsolat tálcán kínál majd neked.

Bika (április 21.-május 20.) Sokkal nagyobb vonzerővel rendelkezel, mint ahogyan az első látásra tűnik – ne fogd vissza magad – itt lenne végre az ideje, hogy jól kihasználd a lehetőségeidet. Hízelegj, ha a Szaturnusz bizonytalanná teszi párodat az ágyban. Idézd fel legdicsőbb hőstetteit, és hamarosan izzani fog alattatok a lepedő. Mivel stabil, tervezhető életre vágysz, inkább lemondasz egy titkos kalandról, és lehetőleg csak olyasmibe vágsz bele, aminek pontosan látod a kimenetelét. Lassan és kényelmesen jutsz el a kéj csúcspontjáig, úgyhogy hirtelenkedő pasival ne kezdj. Mivel ragaszkodsz a pontos ütemtervhez, tölts a pároddal sok időt az ágyban. Anyagi jóléted a legkiemelkedőbb prioritásod közé tartozik: kiszámított és tanácsolt kockázatot vállalhatsz azért, hogy pénzügyi nyereségre tegyél szert.

Ikrek (május 21.-június 21.) Bulizás szívügyek kötik le az idődet, a munkára alig tudsz koncentrálni. Sokszor a legjobb barátnőid sem tudják követni, kivel jársz, ám ha túlhajtott tempóban támadsz le egy izompacsirtát, vagy derült égből villámcsapásként zúdulsz a nyakába, könnyen öngólt lőhetsz. Forgasd jól a lapjaidat, és máris bepillantást nyerhetsz az övéibe, de eszedbe se jusson versengeni vele, vagy harcot kezdeményezni a másik feletti uralom megszerzésért! Ha pénzt adsz kölcsön barátaidnak vagy szeretődnek, tisztázd, hogy mikor kapod vissza, és azt hajtsd is be. Ha a párod munkája miatt másik városba vagy új lakásba kell költöznötök, vajon képes vagy-e úgy szeretni őt, hogy feladd miatta az otthonodat? Rajta! A te otthonod ott van, ahol ő is.

Rák (június 22.-július 22.) Ha reggel boldogan ébredsz a párod mellett, de néha egyértelmű jeleket adsz annak a jóképű, sportos kollégának, az még nem a világ vége. Ám ha elhagyod a régit az újért, akkor két megoldás létezik: a titkos viszony vagy a nyílt szakítás. Oszd meg a tudásodat az interneten, zárd ki riválisaidat az életedből, tegyél szert barátokra, ügyfelekre úgy, hogy dicséred őket a neten. Félő, hogy annyi erőfeszítést raksz a kemény munkába, hogy teljesen elfeledkezel a meggazdagodásról. Ha ténylegesen végiggondolnád a helyzetedet, akkor valamivel kevesebb energiát ölnél a kemény munkába, és többet fordítanál karriered menedzselésébe, hálózatépítésbe – hogy végül több pénzt keress.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.) Pasiban keresd azt, akiben a kalandvágy és a biztonság egyensúlyban van. Álmaid külföldi utazásán körülnézel a hímkínálati piacon, és a lehető leggyorsabban összejössz egy ugyancsak ott vakációzó vagy egy másik országból származó fiúval. Mivel a világ mind kisebbé válik, a külföldi munkavállalás lehetősége áprilisban nem is olyan rendkívüli dolog. Azt, hogy ezt izgalmas lehetőségnek tartod-e vagy sem, leginkább attól függ, milyen merész is vagy valójában. Ha egy zsíros állásra pályázol, lelkesedve, új ötletekkel felfegyverkezve dobd be magad az interjún. Ha átlagon felül teljesítesz a szakmádban, vagy olyan képességekkel bírsz, amely keveseknek adatik meg, akkor többet kell kérned, mint amennyit a többiek keresnek.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.) Ha nem ragaszkodsz egy olyan pasihoz, aki nem hoz lázba, most horogra akad az igazi. Megtalálod a megfelelő családapajelöltet, de az anyagi bizonytalanság, az eltérő pénzügyi célok és költekezési szokások miatt könnyen felhúzod magad a másikon, főleg, ha egyszer van elég pénz, másszor nincs. A családi háború leggyakoribb csatatere a házimunka. Követeld meg a párodtól, hogy vegye ki a részét a házimunkából, és járuljon hozzá a háztartás működtetéséhez. Ebben az időszakban sok haszna van a továbbtanulásnak. Ha a továbbképzés vagy a külföldi nyelvtanulás is szerepel terveitek között, most megszerezhetitek azt a tudás-, illetve képzettségi szintet, amelyre vágytok.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) Amikor rájössz, hogy a kedvesed nem csupán veled flörtöl, de minden nőnemű lénnyel, akkor azt is végig kell gondolnod, hogy te mennyire vagy hibás a probléma kialakulásában. Tudomásul kell venned, hogy te meg ő két világ vagytok. Partnered nem azért különbözik tőled, mert más embernek nevelték, hanem mert másnak született. Se téged, sem őt nem lehet megváltoztatni, nem érdemes büntetni, nyaggatni. Egyetlen lehetőség marad: mérjétek fel, milyen kompromisszumokra vagytok képesek egymásért. Ha neked kell magadra vállalnod a háztartásban a számlafizetés kötelezettségét, teljes felelősséget kell vállalnod a háztartás napi pénzügyeinek intézéséért. Persze az sem árthat, ha szabadidőd egy részét a befektetési lehetőségek megismerésére fordítod.

Skorpió (október 24.-november 22.) Pár nélkül? Az lenne a legjobb, ha a szakmádban vagy a munkahelyeden ismerkednél, de csak ha nem bonyolítaná agyon a dolgokat. Ha áprilisban változtatsz állást, munkahelyi flörtöd viszonnyá növi ki magát, és tetemes energiát kell arra fordítanod, hogy állandó társad elől eltitkold félrelépésedet. Bizony, most választanod kell a biztos, nyugodt társkapcsolat és a bizonytalanság között. Nem együtt dolgoztok? Akkor küldj néhány forró sms-t, vagy írd meg, miről ábrándozol éppen! Új feladatot kapsz a munkahelyeden, izgatottan várod a próbát, noha tudod, hogy sok lesz a konfliktus. Ne tarts attól, hogy a beosztásodhoz méltó fizetésemelést kérj, előállj ötleteiddel, mert a hónap közepén sikerül magad mellé állítanod azokat az embereket, akiknek döntési joguk van.

Nyilas (november 23.-december 21.) A kalandor hajlammal rendelkező Nyilas-lányok kalandor pasikat, a biztonságra vágyó típusok pedig nyugis fiúkat választanak. A pasid szexben vagy a sportban tanúsított professzionizmusa felkorbácsolja vágyaidat. Sajnos nem száll le a földre ez komoly beszélgetés erejéig. Fontos, hogy legyen hobbid, hiszen a hobbi olyan kreatív tevékenység, amiben kiteljesedhetsz. Nem kell vele pénzt keresned, elég, ha boldoggá tesz. Nem árt azonban, ha tudatosan megvizsgálnád a meggazdagodási lehetőségeket a mostani munkádon vagy fizetéseden kívül is. Ha a hónap második felében a munka áll az első helyen párod életében, vagy elvárják tőle, hogy az ügyfeleket gyakran elvigye vacsorázni, akkor mindezek mellett mikor jut időtök egymásra, illetve a családra?

Bak (december 22.-január 20.) Vannak Bakok, akiket az első közös otthonba költözésnek már a gondolata is izgalomba hoz, és a kreativitás forrását jelenti számukra. Míg másoknak csak riasztó élmény, különösen, ha össze kell pakolniuk, és máshová kell költözniük. Nem lesz könnyű beilleszkedned az új környezetbe, ezért semmiképpen se hamarkodd el a dolgot. Együttélésetek vagy válásotok áprilisban attól függ, hogyan kezelitek az ellentéteket. Mielőtt együtt élsz valakivel, tisztázzátok, hogyan fogjátok a pénzt beosztani, és a pénzügyi kérdéseket kezelni. Közeli kapcsolatba kerülhetsz egyik kollégáddal – most ez lenne a legjobb – sokat tudsz róla, és legalább van bennetek valami közös. Amikor szakmai célokról és jövőképről beszélsz a kedveseddel, akkor bizonyosodj meg arról, hogy ennek elérésében támogatjátok egymást.

Vízöntő (Január 21.-február 19.) Koponyád briliáns, módszereidben találékony vagy. Ebből a csodálatos keverékből már varázsolható valami: az eddigiektől eltérő munkakörre vagy önállósodásra nyílik lehetőséged. Számodra a gondolkodás, az önkifejezés és a kapcsolatépítés természetes közege a világháló. Ám azt is vedd észre, hogy az új szomszédod igazi cukorfalat, aki csak téged akar, csak rád vágyik, de hozzád hasonlóan ő is a maga útját járja, és nem beszél azonnal házasságról vagy közös jövőről. Néha beszélj telefonon mások előtt a kedveseddel kihívóan, illemtelenül. Az eredménye: a vonal túlsó végén teljesen tűzbe jön tőled. Ha sürgősen hitelre van szükséged, úgy kaphatod meg, ha korrektül kidolgozott részletes törlesztési tervet nyújtasz be a banknak.

Halak (február 20.-március 20.) Váratlan forrásokból juthatsz pénzhez, önállósodhatsz, de az anyagi felelőtlenség komoly adósságba hajszolhat. Nyilván szeretnéd, ha új ismerősöd mindent a világon tudni vágyna rólad. Jó taktikusként inkább te kérdezgesd őt a munkájáról, a hobbijáról, hogy milyen filmeket, milyen zenét szeret, így érezni fogja, hogy neked is szándékodban áll minél többet megtudni róla. Önéletrajzod tálalását viszont nyugodtan tartogasd a második vagy harmadik randira. Közös hullámhosszra kerülhetsz egy fejessel, s ez a kapcsolat házassághoz is vezethet. Pénz ebben a hónapban csak kemény munkával szerezhető, de nem szabad beletörődnöd, hogy ugyanazért a munkáért kevesebb fizetést kapj, mint hímnemű kollégáid.

Ez is érdekelhet

Egyetlen dolog, amit szex előtt mindig kötelező lenne megtenned

Egyetlen dolog, amit szex előtt mindig kötelező lenne megtenned

G-Életstílus

9 elérhető pénzügyi cél, és útmutató a megvalósításukhoz

9 elérhető pénzügyi cél, és útmutató a megvalósításukhoz

Sztárhírek

Diana hercegné ebből a megható okból kifolyólag nem viselt kesztyűt!

Diana hercegné ebből a megható okból kifolyólag nem viselt kesztyűt!