Horoszkóp 2016. augusztus

2016.augusztus.1.

Mit tartogatnak neked a csillagok augusztusra? Ebben a hónapban a szülinapos Kylie Jenner legjobb gifjeivel illusztráltuk a horoszkópod.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

A HÓNAPOD A hónap elején bújj merész, csillogó cuccokba, és higgy az első látásra fellobbanó szerelemben! Kreatív zseniként főnökeid elkényeztetnek és körülrajonganak, de a hivatás és a gyerekek miatt olykor úgy érzed, rád szakad az ég. Nem elengedhetetlen feltétel, hogy egy hó végi randiról ezerfokos lázban égve térj haza, de azért nem mindegy, hogy jégcsap maradsz-e, ha véletlenül egymáshoz értek, vagy végigfut a gerinceden az a jó kis bizsergés. Ne becsüld alá tested jelzéseit, figyeld meg, jólesik-e, amikor átölel, vagy pont fordítva, kínos perceket élsz át. 24-e táján kezded belátni, hogy egy valóban stabil párkapcsolat csakis a jó és rossz helyzetek iránti, anyagi és munkahelyi gondokat is felvállaló felelősség talaján nőhet ki. Bőséges anyagi forrásokra bukkanhatsz, de a gyerektartás vagy a vagyonmegosztás körüli hercehurca hatással lesz pénzügyi jövődre.

AZ ÉVED Ha a pasid komoly kapcsolatban él, jobban teszed, ha veszed az adást, és szépen lelépsz a színről. Ha mégis úgy döntesz, hogy tovább hajszolod a kapcsolatot, önzésed miatt mások sérülnek majd. Ha egy hozzád nem illő pasiba szeretsz bele, bizonyára bekapcsolsz valamiféle kontrollt. Párban? Partnered gyűlöli a kapcsolatotok minőségéről és a saját megváltozása módjairól szóló vitákat. Így a javaslataid az ő szemében nem valódi javaslatoknak, hanem panaszoknak számítanak. Ha esküvőt tervezel, elengedhetetlenül fontos, hogy mindketten befejezzétek a tanulást, mielőtt összeházasodtok. Sikeres üzleti tárgyalásokat folytatsz, vagy fontos szerződéseket írsz alá, de ne hagyd, hogy a párod elpazarolja nehezen megszerzett anyagi javaidat. Szeptembertől a kedveseddel közös vállalkozásba kezdhetsz, netán könyv vagy sajtótermék kiadásába fogsz.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

A hónap első felében pontosan tudnod kell, hogy mit művelsz, amikor egy foglalt pasival szűröd össze a levet. Korábbi kapcsolataidban bizonyára téged is megcsaltak, ezért bosszúból magad is elkövetheted ezt a disznóságot. Ha értenéd, hogyan érez a megcsalt nő, nem viselkednél így. Szeretitek egymást, de néha félreléptek. Nem tanácsos az első éjszaka után bemutatni legújabb fogásodat a családnak, mert úgy elszalad, hogy többé meg nem találod e féltekén. Viszont 22-e táján döntő az a pillanat, amikor mindketten megérzitek, egy srófra jár az agyatok. Egy ilyen pillanat sokat számít az összetartozás, a kölcsönös bizalom kialakulásában. Házasságod és a kapcsolataid karrier-támogató dimenziót nyitnak életedben, és minden bizonnyal találsz a képességeidnek és anyagi igényeidnek megfelelő állást.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Csinálj divatot! Tervezd meg egy barátnőd vagy üzletfeled imidzsét, aki nélküled nem tudja, hogyan lehet menő. Ha a párod össze akar ismertetni a barátaival vagy a családjával, édes kettesben akarja tölteni veled a hétvégéket valami eldugott helyen, fogadd nyitott szívvel a kívánságát. Fordíts annyi figyelmet a kapcsolatra, hogy mindkettőtök számára izgalmas maradjon, de 5-e után ne feledkezz meg a saját szempontjaidról sem. Így áldozat helyett főnyereménynek fogod értékelni, ha végül lehorgonyzol valaki mellett. Figyelj viszont az irataidra, a járgányodra és a kulcsaidra, amikor a nyár utolsó heteiben a Merkúr és a Neptunusz feledékennyé tesz. Ha egy kis magányra vágysz, kapcsold ki a telefonokat, és légy résen, mert valaki cselszövésre készül ellened.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Ne lazáskodj, ne fölényeskedj a hónap elején, és akkor a várt előléptetés nem marad el. Ha egy kicsit többet iszol a kelleténél, könnyen súlyos flörtölés lehet a vége. A hónap első felére érvényes szabály, hogy ne kezdj ki a barátnőd pasijával. A férfiakat eleve arra kódolták, hogy félrelépjenek, és ha te még segíted is őt, akkor te érdemled a nagyobb büntetést. Megesik, hogy találkozol valakivel, aki gazdag és kedves, és a barátnőid is hasonlóan vélekednek róla. Ám ha rád jönnek a reggeli rosszullétek, komolyan elkezdesz merengeni a keresztnevekről. Légy szórakoztató! Csillogtasd meg a gonosz kis humorodat egy üzleti találkozón: nagymenő pasit bolondíthatsz magadba a "ne sokat vacakoljunk" stílusoddal. A hónap utolsó harmadában ismerj mértéket a költekezésben, nehogy kicsússzon a lábad alól a talaj.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Vágyaidnak nem az a netovábbja, hogy elválaszthatatlan lelki vagy testi társra lelj, az viszont aggasztó, hogy futó kapcsolatoknál vagy munkahelyi etyepetyéknél többre nem vagy képes. Lehet, hogy attól tartasz, hogy egy állandó viszony miatt fel kellene áldoznod a függetlenséged. Valószínű, hogy meglepődsz 22-e táján, mivel egy új állásajánlat kifejezetten különleges lesz. Állj ugrásra készen, ne hagyd, hogy kicsússzon a kezeid közül! Egyedül? Hivatásod megkönnyíti, hogy összetalálkozz egy tekintélyszeméllyel, akinek zárkózottságát átlag feletti IQ-dal sikerül felolvaszthatod. 7-e vagy 22-e magasságában gyónj! Mondj el mindent a párodnak és a főnöködnek, csak így mentheted meg a jó híredet, de ne dőlj be a hamiskártyásoknak.

Bak (december 22.-január 20.)

Nyaralást terveztetek a pasiddal, és ha a hónap első felében kiteszi a szűröd, attól még az utolsó pillanatban is elindulhatsz. Nincs kizárva, hogy vigaszdíj gyanánt találsz magadnak egy, a külföldi tartózkodás és munkavállalást is beleértve, a lehető legjobb kapcsolatokkal rendelkező társat. 7-e és 10-e között kölcsönös kommunikációs probléma az, hogy sok dolgot meg sem említetek, mert magától értetődőnek tartjátok őket. Amit meg kellene mondanod, azt nem mondod meg, illetve, ha meg is mondod, akkor is túl körülményesen, nem túl világosan vagy nem elég érzelmesen fogalmazol. Ha akadályokba ütközöl, állj neki, és győzd le őket! Először is ne törődj mások véleményével. Ne várj mások helyeslő bólintására, hallgass a szívedre, valósítsd meg vágyaidat – legfeljebb kapsz néhány rosszalló pillantást.

Vízöntő (Január 21.-február 19.)

A hónap elején ne hátrálj meg! Válassz inkább a sztárok világából olyan példaképet, akinek hatalmas az önbizalma, és utánozd viselkedését. Nehéz helyzetbe kerülve képzeld el, mit tenne bálványod, és tégy úgy te is! A pasidat mintha hájjal kenegetnék, amikor téged stírölnek, mert a látvány hízeleg az önérzetének. És bár szükségtelen, hogy rámenős kívülállók hívják föl a figyelmét bombázó küllemedre, az eljárás mégis hatásos: ha nem bánik jól veled, egy szempillantás alatt kicsúszhatsz a kezéből. Viszont érdemes a párodat ellátni minden infóval, hogy aztán brillírozzon a lepedőn. A hónap utolsó harmadában egyáltalán nem érzed magad jól a barátaid között. Ha a társaságod nem törődik veled, lehet, hogy nem a megfelelő emberekkel barátkozol. Nem kell örökre olyan embereket a barátaidnak nevezned, akik nincsenek Rád tekintettel. Keress más társaságot! Szólóban? Ne vidd haza a milliomos csemetét – a háza és a járgánya is hitelből megy!

Halak (február 20.-március 20.)

Az egyik gyenge pontod a határozatlanság. Az, ha túlbuzognak az érzelmed, amikor a pároddal már egyszer valamit racionális módon eldöntöttetek. Ha a párod jobb a dolgok megtervezésében, legyen merszed azt mondani, hogy jó; a gyakorlatiasságot igénylő dolgokban többet kell ráhagynod, mert abban egyszerűen ő a jobb. Ha esetleg kipenderítenek az állásodból, nem lesz nehéz megállapítanod, hogy kedvesednek nem éppen erős oldala az együttérzés. Ha valaki rossz szemmel nézi a sikereidet, akkor megpróbálja kisebbíteni az érdemeidet. Ez pedig téged is hátráltat terveid megvalósításában. Egy téged hátráltató főnöknek végre mondd meg a magadét! Eddig, és ne tovább! Nem hagy hidegen, mit mondanak mások, óhatatlanul az ő véleményük alakítja viselkedésedet. Pedig csak akkor lehetsz hű magadhoz, ha a szívedre hallgatsz, és bátran síkra szállsz az igazadért.

Kos (március 21.-április 20.)

A hónap elején mágnesesen vonzódsz valakihez, akivel ígéretes kapcsolatba kezdesz. Minden egyes feromonod őt akarja, de nem fogod azonnal színvallásra késztetni a delikvenst, és az esküvői ruha megtervezésével is vársz még. Türelemre inted magad, hisz minek annyira sietni, ha úgy klassz minden, ahogy van. Ha árad belőled az önbizalom, az emberek megérzik, tisztelni kezdenek és ők is megbíznak benned. Ám ha annyira félsz az elutasítástól, hogy már magad sem hiszel abban, amit gondolsz, akkor könnyen kudarcot vallhatsz az élet néhány fontos területén (szerelemben, munkában, tanulmányokban, pénzügyekben egyaránt), s a bukás oka éppen az lesz, hogy nem vállalod önmagad. Ha megtanulod kezelni indulataidat és kiállsz a saját nézeteid mellett, kimászol ebből a kelepcéből.

Bika (április 21.-május 20.)

A hónap első felében kiderülhet a pasidról, hogy két pályán játszik, nem te vagy az egyetlen örömforrása. Ha kőkemény bizonyítékokat is találsz ez ügyben, akkor ne kövesd el a hibát, hogy beletörődsz az adott helyzetbe. Ám ha a párod nem hajlik a kalandozásra, senki nem tudja elcsábítani. A májusi Bikák közül sokan férjhez mennek és lánybulit tartanak. Két, három gyerek, mindig így képzelted. És így is történik. A hónap végén lemerülhet egy kicsit a pasid bankszámlája és a libidója is. Ez utóbbit nem is bánod annyira, különösen akkor nem, ha az előételt és a desszertet jobban szereted. Esetleg megpróbálkozhatsz pár olyan trükkel, amit nem szedtél elő a megkérésed óta. Néha működik, néha nem. A nyárutón mintha csak a mesében lennél: váratlan szerencse ér. Ez lehet valami pénzbeli áldás vagy más anyagi nyereség is.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Kettesben? Vadul flörtölsz, de nem akarod otthagyni a fészket, csak egy ablakot szeretnél nyitni rajta. Duóban? A hónap utolsó harmadában azt a merész lépést teszed, hogy felveted, mi lenne, ha összeköltöznétek. Az együttélést meg kell szervezni. A száz és száz dolog közepette azonban elkerülhetetlenek az eltérő vélemények. Némelyek mintha kicsik és jelentéktelenek lennének, a végelszámolásnál azonban a te hátrányodat eredményezhetik a társaddal szemben. Ha emberi együttélésről van szó, tökéletességet nem lehet elvárni, és az elégedettség is olykor szubjektív fogalom. A párod erőszakos vagy tisztaságmániás viselkedéséből sajnos 24-e táján arra kell következtetned, hogy a levegőben lóg a szakítás veszélye. Ha tényleg megőrjít ezzel a "rendes emberek vagyunk" stílussal, kuszáld össze! Dúld fel a takaros kis világát, és mutasd meg neki, hogy a konyhaasztalt másképpen is lehet hasznosítani!

Rák (június 22.-július 22.)

Kedvesed, akinek érdeklődését a pengeéles szellemű nők keltik föl, méltányolja intellektusodat. Amikor közel kerülsz valakihez, hamar leomlanak a kommunikációs gátak, és nem kell tépelődnöd azon, hogy mit mondj el és mit ne. Az őszinteség olyan természetesen fakad belőled, mint forrás a sziklából, és nem fogsz azon parázni, hogy szavaid megnyerik-e párod tetszését. Ha hiszel is döntéseidben és tetteidben, elégedett, sikeres és magabiztos leszel. Szabadnak érzed magad, bátran kiállsz az emberek elé, vállalod a nézeteidet nagyszájú barátaiddal és kollégáiddal szemben, és csodák csodája, nem próbálnak ledorongolni. Munkamániás pasidnak jólesne egy hétvégi kiruccanás: egy kellemes piknik rádöbbentheti, mennyivel jobb párosan pörögni, mint egyedül gályázni az íróasztalnál. A hónap végén összeütközésbe kerülhetsz a törvénnyel, vagy a munkahelyeden alakul ki válságos helyzet. Érdemes lenne körülnézned az álláspiacon, és egy utazós munkakört elvállalnod.

Ez is érdekelhet

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói