HOROSZKÓP 2016. február

2016.február.1.

Vízöntő (Január 21.-február 19.)
A HÓNAPOD Az internetes randizás a te műfajod, de ebben az időszakban csak bizonyos anyagi feltételek megteremtése után vagy hajlandó komolyabb kapcsolatot létesíteni. Ha azért ugrasz fejest egy titkos viszonyba a főnököddel, hogy majd az egyengesse a karriered, saját magadat ejted csapdába. Legyél óvatos 13-a előtt, szeretőd vagy valaki, akivel üzleti kapcsolatban állsz, a fejébe vette, hogy bármi áron kiszimatolja legféltettebb titkaidat. Ha frusztrál a külsőd, ahelyett, hogy leírnád magad, muszáj rajta változtatnod az önbizalmad visszanyerése érdekében. Új ruhatár, fodrász, smink: csodákat tesz. A megfelelő szóhasználat ebben az időszakban fontos szerepet játszik egy üzlet vagy megállapodás létrejöttében vagy meghiúsulásában. Ha sikerült egy nagyobb összegre szert tenned, érdemes beruháznod egy menő kis járgányba. Viszont nem árt résen lenni a hónap végén: párod körüludvarol és megpróbál minél több pénzt kicsikarni belőled.

AZ ÉVED A világháló az év végén sokat segíthet, hogy jószerével megszakítás nélkül érintkezhess külföldi barátaiddal, vagy idősebb támogatóiddal. A barátság, az intim, szerető kapcsolat nagyon drága portéka: ami ér valamit, azért fizetned kell. Ha augusztusig valaki le akar söpörni a pályádról, munkahelyi összeütközést kell szítanod saját érdekedben, és olyasvalakire is szükséged lesz, aki lojális hozzád. Az anyagi veszteségek elkerülése miatt meg kell tanulnod védeni magad mások irigysége, kapzsisága és csalási manőverei ellen. Üzleti szempontból akkor jársz el a legbölcsebben, ha egyik üzletről gyorsan mozdulsz a másikra, hogy menekülj néhány pénzelfolyató törvénytől. Ha van néhány dolog, amihez nagyon értesz, próbálj meg ezekben ragyogni. Ha új állás betöltésére irányuló interjún veszel részt és a leendő munkaadód nem tud annyit fizetni, mint amennyit szeretnél, próbálj meg egyéb juttatásokat kialkudni. Egy barát vagy mentor nagy szerepet játszhat pénzügyi sikereidben, egyik üzleti partnered pedig szívesen kioktat a szeretkezés műfogásairól. A törvényszegés viszont az év végén hatalmas kockázattal és veszteséggel jár.

Halak (február 20.-március 20.) Rokoni kapcsolat, barátság vagy párkapcsolat egy vissza nem adott kölcsön miatt veszélybe kerülhet. Szerelemben, pénzügyekben mindig a megfelelő embertől kérj tanácsot! Lepd meg a párodat Valentin-napon egy kalandos vakációval és egy vérlázítóan szexi fehérnemű-bemutatóval! A hónap második felében gyakran leszólod a pasidat, hogy csak magával törődik, de néha nem árt követni példáját. Ne maradj meg titkos szeretői státuszban, mert ezzel a helyzettel sok bizonytalanság és szenvedés jár. Eszedbe se jusson feláldozni tehetséged vagy karrieredet azért, hogy partnered előrejutását segítsd! Egyeseket februárban előléptetnek, másoknak csak az irodai bosszúság, intrika vagy nehéz főnök jut, így nem marad más választásod, mint hogy a karrieredre koncentrálj. Üzleti stratégiád a hónap végén jobban beválik, ha titokban tartod a konkurencia előtt.

Kos (március 21.-április 20.) Használd ki a Vénusz és a Plútó együttállását, a barátságos Mars-Jupiter aspektust, és szerezd meg a vágyott pozíciót és az álomfizetést a munkahelyeden. A hónap első felében nem kell kerülnöd a vezetésre vágyó pasikat, de ne üldözz olyasvalakit, aki rangban túlságosan fölötted áll. Megtörténhet, hogy munkamániás partnered feje fölött összecsapnak a hullámok. A papírhalmot nem hordhatod el az asztaláról, de a testét kényeztetheted. Fogadd el a nagyobb felelősséggel járó munkakört vagy a külföldi továbbképzést – hasznodra válhat! Lehet, hogy a hónap végén azért csapódsz egy csoporthoz, vagy sűrűn eljársz a barátok bulijaira, hogy hatékonyan vadászhass alkalmas férjnek valót. Ha váratlanul elvesztetted az állásod, tanulva a történtekből, barátaid, régi kollégáid segítségével találhatsz valami jobb lehetőséget.

Bika (április 21.-május 20.) Mivel a pasik nem szeretik a féltékeny, parancsolgató nőket, ne dirigálj, tanuld meg, hogyan lehet javaslatot tenni. Februárban még az is megtörténhet, hogy az egyetemen fogsz férjet magadnak. A hónap második felében szakmai előrelépés várható… amennyiben új állásra és nagyobb fizetésre pályázol, ne hagyd veszni a 24-ét követő időszakot! De nem árt, ha békében hagyod ott eddigi munkahelyedet, hisz még összeakadhatsz a főnökkel a munka frontján. Foglald össze a felmondásod okát, ám ha mindenáron kritizálni akarsz, csakis jobbító szándékkal beszélj. 10-e körül vágj új, kreatív projektbe, vállalj munkát külföldön, mert a Vénusz és a Jupiter biztosítják a sikerhez szükséges feltételeket. Az adóbevallásodat viszont hibátlanul töltsd ki: egy profi könyvelő idén minden pénzt megér.

Ikrek (május 21.-június 21.) Ha elkötelezted magad valaki mellett, helytelen lenne egyik munkatársaddal vagy üzletfeleddel ágyba bújni. Ha kölcsönre vagy jelzálogra van szükséged, kérvényedet 6-a táján add be. Ha saját vagy társas vállalkozásod van, nagyon gondosan válogasd meg azokat, akiknek hitelezel. Add a társad tudtára február utolsó napjaiban, hogy elkötelezted magad a problémák megoldása mellett. Az edzőterem hősnőjeként könnyen megsérülhetsz, ha nem tartasz mértéket a súlyok emelgetésében. Ami a munkádat illeti, hagyd a rosszakaróidnak, hogy tönkretegyék magukat. Ha megfelelően használod az eszed, ritkán lesz szükséged arra, hogy támadj. Ha rád jön a mehetnék, cégednél valamilyen elfogadható ürüggyel kell előállnod, ami miatt el kell utaznod valahová, és így egyúttal egy kis sítúrát is tehess. Februárban még az is megeshet, hogy vakációs kalandod vagy távkapcsolatod komolyra fordul, és az év végén házassággal végződik.

Rák (június 22.-július 22.) Párban? Szembe kell nézned a hatalom, az ellenőrzés kérdésével, a feladatok megosztásával, és a különbségek kölcsönös tudomásul vételével, de a sikeres párkapcsolatot nem lehet hatalmi alapon lejátszani. Bele kell gondolnod abba, hogy mit vársz el és mit nyújtasz. Aztán tedd fel magadnak a kérdést: "Mit kell tennem ahhoz, hogy megkapjam, amit akarok?" 13-ig meg kell tanulnotok jobban kommunikálni egymással, hogy fel tudjátok dolgozni a mindennapi súrlódásokat. Ha munkaköröd nem is nevezhető kifejezetten kreatívnak, egy művészi jellegű alkotásod, amit hobbiból vagy szórakozásból készítesz, sikerre számíthat. Munkádból adódóan sokat utazol, ha pedig a médiában dolgozol, most jókor jó helyen találhatod magad. Ha munkádban vagy az életedben változásoknak nézel elébe, ne legyél a szokások rabja; a változást úgy fogd fel, mint életed jobbításának eszközét, és ne mint a körülmények rád kényszerítette akadályt.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.) Ha a munkád megakadályoz a randizásban, és egyedül érzed magad esténként, ments ki egy kiskutyát a halál karmaiból, és kényeztesd a legjobb kajákkal. A legkedvezőbb napok, hogy fizetésemelést kérj, hogy állásinterjúra menj: február 6. és 10. Csavard az ujjad köré a hatalommal rendelkező férfikollégádat, aki az állásodat és a bevételeidet veszélyezteti. A vitás kérdések megoldásának képessége a hónap második felében segíthet hosszú életűvé tenni párkapcsolatodat. Párod és a barátaid is elvárják tőled, hogy alkalmazkodj egy újfajta gondolkodásmódhoz annak érdekében, hogy működjenek fontosabb kapcsolataid. A hónap utolsó harmadában légy őszinte: nem az utolsó pillanatban csörrent meg a telód, hogy a pasid randira hívjon?
Ha kedvesed csak egy-két órával a találkozó előtt jelentkezik, akkor ne vedd őt túl komolyan. Lehet, hogy döglik érted, de nem akarja lekötni magát.


Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.) Legyél a párod életének aktív részese, és tudj róla, hogy mi történik vele nap mint nap. Szórakoztató megoldás lehet, hogy közös szabadidős tevékenységet találtok magatoknak, vagy belementek egy közös vállalkozás vezetésébe. Egy kollégád elhalmoz ötletekkel az új feladatodra. Azt hiszi, segít, de valójában gyakran az agyadra megy, egyedül is tudod, mit kell tenned, nélküle is elég gondod van. Kezded megtapasztalni, hogy az életet nem csak a lakás és a munka határozza meg, hanem a szexualitás és az érzelmi élet is. Amikor a hónap végén szembesülsz partnered eltitkolt problémáival, csalódott, kiábrándult leszel, és úgy érezheted majd, hogy becsaptak. Ha nincs rendben az önértékelésed, akkor olyan dolgokat is eltűrsz a másiktól, amelyek megalázóak. Ne tűrd el, hogy nem vállal fel mások előtt!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) A Bak jegyében tartózkodó Vénusz február első felében gyakran juttatja eszedbe, hogy a hagyomány a családi élet jelentős érzelmi eleme. Ha ingatlant szeretnél venni vagy eladni, ha meglévő lakásodat szeretnéd átrendezni, vagy anyagi megfontolásból merül fel benned az összebútorozás gondolata, a hónap első fele megfelelő időszaknak ígérkezik. Ám amikor a párod a tiédtől erősen ellentétes elvárásokkal érkezik a kapcsolatba a szerepmodellekre és a viselkedésre vonatkozóan, lehet, hogy rákényszerültök a számotokra olyannyira fontos szokások újraértékelésére. Ez szükséges lehet az egymáshoz való alkalmazkodás szempontjából. Ha meg akarod tartani őt, hagynod kell párod számára egy kis szabad teret, és alakíts ki egy olyan baráti légkört, amelyben a társad úgy érzi, nyugodtan elmondhat mindent őszintén, és teljesen megbízhat benned.

Skorpió (október 24.-november 22.) Mivel a harcias Mars a jegyedben tartózkodik, domináns oldalad előtérbe kerül, s úgy véled, a Te akaratod, igényeid és meggyőződésed áll mindenekfelett. Szerencsére felismered, hogy dominánsnak lenni nem feltétlenül jelent agresszivitást: könnyen elérheted a célodat kedvességgel, hízelgéssel, szexszel vagy érzelmi zsarolással is. De ne tűrd el, hogy rokonságod, hozzátartozóid állandóan pénzedbe kerüljenek! Csábító ajánlatot kapsz egy barátodtól: barátság, üzlet plusz szex. Heves éjszakai rekord-döntögetéssel vezesd le fölös energiáidat. Gátlástalan fantáziád és hatalmas szexuális étvágyad a pasik álmává tesz! Ha valami konfliktus miatt változtatsz állást, írásban beadott felmondásod legyen rövidre szabott, bizonyítsd be, hogy profi vagy, aki képes félretenni a személyes érzelmeit. A hónap végén belevághatsz első lakásvásárlásodba, de kiderülhet, hogy a szerelem vak: lúzerekkel randizol.

Nyilas (november 23.-december 21.) 13-áig nem szabad alábecsülnöd azt a szerepet, amit a pénzügyek játszanak párkapcsolatodban. A pénzügyi helyzet teljes egészében tönkreteheti a kapcsolatot. Egy vásárlásmániás vagy kockázatkereső társ túlzott terhet jelent. Néha úgy érzed, csak addig vagy fontos, amíg pénzt keresel, kifizeted a számlákat és rendezed az anyagi ügyeket. Talán keresned kellene valakit, aki magadért szeret. A családról a hónap végén nem feltétlenül a meleg, biztonságos légkör jut eszedbe, ezért hozzászoksz a jövés-menéshez, és igyekszel a lehető legkevesebb időt tölteni ellenségeskedő rokonaiddal. Viszont tökéletesen tisztában vagy saját értékeddel, tudásoddal, folyamatosan képzed magad, politizálsz, szerelmi életednek pedig szerves része lesz a mobiltelefon és az internet.

Bak (december 22.-január 20.) A Vénusz és a Plútó kettősének hatására február első napjaiban előtör belőled a zsarnoki domina – vigyázz, ez a szerep jobban áll az ágyban, mint a konyhában! Kedvesed vagy egyik feljebbvalód totális függőségbe került tőled – legalábbis erotikus vagy szakmai síkon. Munkahelyi viszonyod 10-e táján segíthet jobb pozíció vagy külföldi megbízások megszerzése érdekében. Tombol a farsang, táncolsz, csábítasz, és azt szeretnéd, ha sose jönne el a másnap reggel. A Valentin nap köztudottan az asztal és az ágy ünnepe: erről a Bika-Hold is gondoskodik. Rukkolj ki kettőtök közös vacsorájára vágyfokozó falatokkal, és bízz benne: amit az ágyban kapsz viszonzásul, az se diétás menü lesz. Kérj fizetésemelést a hónap második felében, de ha a főnököd nemet mond, nézz más lehetőségek vagy egy jól fizető mellékállás után.

Ez is érdekelhet

A tökéletes fenyőfa titka - Mégis melyiket érdemes választani?

A tökéletes fenyőfa titka - Mégis melyiket érdemes választani?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói