HOROSZKÓP 2016. január

2016.január.4.

Bak (december 22.-január 20.)
A HÓNAPOD Titkos munkahelyi viszonyodba belefáradsz, és pontot teszel az ügy végére. Gyakran teljesíthetetlen igényekkel lépsz fel magaddal szemben, így egyszerre akarsz a család eltartója, a legjobb barátnő, a munka hőse és vonzó szupernő lenni. Erősítsd meg a védőállásaidat, és a hónap első harmadában adj magadnak több szabadságot! Hagyj fel az áldozat szerepével, és koptasd le a kullancsot, aki folyton kisebb-nagyobb szívességekért nyaggat, ráadásul a nyilvánosság előtt sem akar felvállalni. Párban? Magasra állítod a mércét a hálószobában, így a magabiztosak élvezik, ha sikerül megfelelniük az elvárásaidnak. Érdemes külügyi kapcsolatokkal összefüggő munkakört vállalnod, ha pedig ösztöndíjra vagy támogatásra van szükséged a külföldi egyetemi tanulmányaidhoz, lehetőleg a hónap közepén küldd be az igénylésedet.

AZ ÉVED A Nyilasban lévő Szaturnusz miatt ki vagy téve az elszigetelődés veszélyének, a Halakban vendégeskedő Neptunusz pedig időnként elbarikádoz a valóság tényeitől. Pozíciódat, külföldi kapcsolataidat kihasználhatod saját érdekedben, de nehogy valamilyen vélt vagy valós sérelem miatt kezdj pereskedni, netán a törvények felett állónak tartsd magad. A titokzatos és szenvedélyes Plútó a jegyedben kirobbantja a vad énedet. A jutalom: állati szuper szex. Az év utolsó harmadában felérhetsz szakmád csúcsára, de ne sértsd meg és idegenítsd el azokat, akikkel korábban barátságos voltál. Ilyen magatartással csak magad szervezed egységbe ellenfeleidet. Eredményesebb munkát végzel ebben az időszakban a színfalak mögött. Ha kutatómunkát végzel, akkor haladhatsz legjobban, ahol senki nem zavarhatsz, ahol visszavonultságban elmélkedhetsz.

Vízöntő (Január 21.-február 19.) Nincs abban semmi kivetnivaló, ha csupán barátként közeledsz valakihez, hogy megismerd, és lásd, milyen kapcsolat alakulhat ki köztetek. Persze nem kell mindjárt kiterítened az összes kártyádat, ha vonzódni kezdesz valakihez. Párkapcsolatod csak olyan mértékben lehet jó, amilyen mértékben őszinték és nyíltak vagytok egymással szemben. Ha valakit egyszer hazugságon kapsz, nagyon nehéz újra megalapozni a bizalmat. Legyél résen, ha partnered, főnököd vagy valamelyik ügyfeled nem őszinte; nem nyugodhatsz bele a hazugságba, a manipulációba vagy a megtévesztésbe! A hátráló Merkúr tehet arról, hogy üzleteid és kölcsönügyleteid nem állnak össze, de nincs semmi baj – legalább több időd lesz a szükséges döntések meghozatalára. Később megint zöld utat kapsz.

Halak (február 20.-március 20.) Munkahelyi viszonyod zsákutcába futhat, veszélyeztetheti pályafutásodat. Hívd meg a régi barátodat vagy egyik munkatársadat egy kávéra, nagyon izgalmas pletykákat tud arról a srácról, akit te is ismersz, és hetek óta figyeled. Párkapcsolatod a hónap közepén átívelhet a házasságba, de mielőtt elszánnád magad a döntő lépésre, győződj meg róla, hogy vajon jelenlegi párod-e az, akiről álmodoztál. Ami a hivatásodat illeti, már néhány hónapja flörtölsz a partnerség koncepciójával, akkor most itt az ideje, hogy kiaknázd a szakmai vagy üzleti partnerségben rejlő lehetőséget. Építs új kapcsolatokat, információs csatornákat, támogató szövetségeket, amikre szükséged lehet a sikerhez.

Kos (március 21.-április 20.) Ha a párod külföldön él, vagy sokat utazik, ne kövesd őt olyan helyre, ahol nem tudnál munkát vállalni. Szédítő ajánlatokat kapsz rögtön az év elején, de ha az ösztöneid rejtett problémákra figyelmeztetnek, aludj rá egyet. Felbomlott munkahelyi viszonyod ideális alkalom állásváltoztatásra, hogy így elkerüld az érintkezést a volt kedveseddel. Összes munkakapcsolatod közül a főnököddel való kapcsolatod a legfontosabb. Legyél azon, hogy ez a kapcsolat eredményes legyen, és mindketten lássatok tisztán a követelményeket és elvárásokat illetően. Amennyiben mindenáron jobb állást szeretnél, használd ki a január nyújtotta lehetőségeket. Viszont fel kell készülnöd néhány kritikus jelentőségű beszélgetésre az elvárásokkal, munkastílusoddal és az előmeneteli lehetőségeiddel kapcsolatban.

Bika (április 21.-május 20.) Ha nem sikerül kielégítő szexuális életet kiépítened pároddal, ne várd a sült galambot később sem! Ha gyermeked született valakitől, jogosult vagy tartásdíjra, de amennyiben ismered gyermeked apjának anyagi viszonyait, reális összeget kérj tartásdíj címén. Csak akkor térj jogi útra, ha nem sikerül kielégítő egyezséget kötnöd. Egyedül sínylődsz? Kemény, gátlástalan legényt puhíthatsz meg 18-a körül, aki felszabadítja vad oldalad. De mi a fenének akarsz lelki rokonságot találni vagy közös vállalkozásba fogni az év elején megismert fiúval? Élvezd, amit az ágyban nyújt! Húzd ki a telefont, kapcsold ki a komputert, éljen a szex! Némely Bika-hölgy szemében a közös gyermek megszületése teszi teljessé a kapcsolatot.

Ikrek (május 21.-június 21.) Január első harmadában véget vethetsz egy befülledt kapcsolatnak, ami zsákutcába vezet. Társad ugyanis el tud képzelni egy olyan hosszabb távú szexuális vagy közös anyagi érdekeltségre alapozott kapcsolatot is, amely nem kötelezi őt házasságra. Lehet, hogy a befektetett időt ő nem befektetésnek fogja fel, viszont a Te idődet elpazarolja. Tedd fel magadnak a kérdést: stagnál vagy fejlődik a kapcsolatotok? Ha nincs közös jövőtök, a legokosabb, amit tehetsz, hogy továbblépsz. Duóban? Vess be minden hatásos női trükköt, hogy helyrehozd a pasid megingott libidóját! Ha lakást vásárolsz vagy irodát bérelsz, a vételár vagy bérleti díj lehet, hogy magasabb lesz, mint amire eredetileg gondoltál, kölcsönre is szükséged lehet, de cserébe komoly értéket kapsz.

Rák (június 22.-július 22.) Ha munkahelyi kapcsolatod megkeseredik, és továbbra is együtt kell dolgoznod ex-kedveseddel, elszigetelheted magad a fájdalomtól azáltal, hogy visszavezeted a gondolataidat a munkára vagy más kapcsolataidra. De vigyázz, mert ha szakítotok, a másik kihasználhatja ezt a körülményt, hogy hivatásodnak ártson. Légy felkészülve a továbblépésre, vagy önmagad megvédésére. Erotikus vonzalmat érzel olyan személy iránt, aki gazdag, aki hatalommal rendelkezik, de akiben nem bízhatsz meg. Elegendő azonban, hogy az együttlét egyszer-másszor ne legyen kellemes, elegendő egy félreértés, egy anyagi vita, és máris eltörhet valami. Fölösleges pánikba esni vagy azonnal bedobni a törölközőt, ha konfliktus merül fel fontosabb kapcsolataidban, de ne félj attól, hogy határokat szabj. A határok felállítása megoldást adhat az uralkodási vággyal és manipulációval kapcsolatos problémákra.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.) Ha mindig csak a munkád és a bevételnövelés körül forognak a gondolataid, bekövetkezhet a kiégés. Ne mondd le a programjaidat és a randikat, hetente legalább egy estére tervezz valamit házon kívülre, így érzelmileg is feltöltődsz. A majom banánt vár jutalmul produkciója után, te és a párod pedig a fizetési csekket. Imádottadat te is jutalmazhatod, ha valamivel örömöt okoz neked, vagy levesz egy súlyos terhet a válladról. A szexet viszont hagyd ki a jutalmak köréből, és büntetni se büntesd őt a megvonásával. Párkapcsolatodban várd el partneredtől, hogy ugyanúgy vállaljon felelősséget kapcsolatotokért, ahogyan te is. Fizetéseddel, munkáddal kapcsolatban jó híreket kaphatsz, de ne hidd, hogy a tiéd lesz a lottó ötös. Régi, jól bevált módon keresel pénzt, nem a szerencsére, hanem képességeidre támaszkodva.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.) Pihenjétek ki otthon az ünnepi fáradalmakat, de mivel a házasság előtti együttélésnek vannak korlátai, meg kell ismerned ezeket, mielőtt fejest ugornál a dologba. Az együttélés során fény derül kedvesed nem kívánatos vonásaira is, és megtudod, hogy oszlanak meg majd a rezsiköltségek és a házimunkák, s hogy ki-ki mennyiben vállal felelősséget a döntéseiért. Ha felajánlod az összebútorozást, január első harmadában, elveszítheted a pasit, de talán jobb is. Mivel az idei év kedvez a házassági és családalapítási terveknek, most kell eltöprengened rajta, hogy ő-e álmaid hercege! Párban? Ha élne benned valamilyen komolyabb gátlás a nemi életetek bármely részével kapcsolatban, akkor tegyél róla, hogy ez felszínre kerüljön, és teremtsd meg a lehetőségét, hogy beszélj róla a párodnak.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) A szokásosnál távolságtartóbb vagy 9-e táján, nem szeretnél szerelmi ügyekbe bonyolódni, de ebben az időszakban mégis leszólít egy jó pasi, akinek komoly szándékai vannak. Kettecskén? A Vénusz, a Szaturnusz és az Uránusz arra ösztönöz majd, hogy üljetek le megbeszélni a közös jövőtöket. Munkahelyeden felütheti a fejét a hazugság, csalás és az intrika, ezért létfontosságú, hogy mindig úgy viselkedj, hogy abból munkatársaid és ügyfeleid számára a napnál világosabb legyen: a becsület és az etikus viselkedés nem csak nagy szavak, hanem olyan normák, amelyek szerint magad is élsz. Borítékolható, hogy 24-e után inkább otthon, az ágyban töltöd az estéidet, persze egy olyan pasival, akinek gyakorlatiassága célszerű körülményeket kíván meg: friss ágyneműt, andalító zenét, esetleg klasszikusokat. Ha költöznöd kell, ha eladsz vagy vásárolsz az ingatlanpiacon, januárban jó üzleteket köthetsz.

Nyilas (november 23.-december 21.) Hiszel benne, hogy létezik szerelem első látásra? Külhoni munkád vagy vakációd során megtudod. Ha a pasid titkos domina fantáziáját akarja megosztani veled, ne pironkodj, váltsd valóra az álmait. Mivel a Szaturnusz megacélozza akaraterődet, nagy a valószínűsége, hogy végigcsinálod a fogyókúrát, egyszer se mulasztod el az edzést, nem nullázod le a bankszámládat. Januárban akkor is újabb szakmai és pénzügyi ajánlatokra számíthatsz, ha netán már előléptettek, vagy új pozícióba léptél az elmúlt időszakban. Állj ugrásra készen, de aligha képzelhető el olyan tárgyalás, ahol egyáltalán nem kerül sor némi manipulációra vagy porhintésre. Legyél tehát okos és ravasz, és rendelkezz azzal a természetes rábeszélőképességgel, amivel bármilyen szituációban ki tudod kaparni magadnak a gesztenyét.

Ez is érdekelhet

Beauty szolgáltatások, melyeknek köszönhetően kevesebbet sminkelünk!

Beauty szolgáltatások, melyeknek köszönhetően kevesebbet sminkelünk!

Szépséghírek

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Szépséghírek

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi