Horoszkóp 2016. szeptember - Most kezdődnek csak az izgalmak!

2016.szeptember.1.

Mit tartogatnak neked a csillagok szeptemberre? Ebben a hónapban az iskola és egyetemkezdésre való tekintettel a Gossip Girlből ismert New York-i Constance lánygimi legfélelmetesebb diákjának tanácsaival illusztráltuk a horoszkópod, ő pedig nem más, mint Blair Waldorf.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)
A HÓNAPOD Tedd tisztába a pasidat, hiszen a nagy Őnek árnyoldalai is vannak – miért nem képes legalább kétnaponta megborotválkozni? Közöld vele, mennyire zavar az elhanyagoltsága. Mivel szeptemberben nagyon könnyű elveszni az időrabló tevékenységekben, nagyon sokat segít az, ha gyakran megkérdezed magadtól: "Mi a fontos valójában?" Meglátod, ez a módszer segítségedre lesz abban, hogy rangsorolni tudd a dolgokat. Még egyedül? Ne legyen lelkifurdalásod, ha 23-ára elfogadsz egy randi meghívást, pedig munkádban fenyegetően közeledik a határidő. Próbáld meg jó érezni magad, és feledkezz meg a munkádról! Egy régi anyagi forrásod elapadhat, aminek helyén egy új, jobb fakad.

AZ ÉVED Amíg meg tudod őrizni a párodról alkotott idealizált, nem éppen valósághű képet, addig a mennyekben érzed magad. Ám amikor az első objektív pillantást veted a pasidra, rájössz, hogy egyáltalán nem istenség, hanem fogyatékosságokkal teli, gyarló emberi lény, mindazokkal a vonásokkal együtt, amelyeket eddig következetesen nem akartál meglátni. Úgy érzed az elkövetkező időszakban, hogy a pénz mozgatja a világot, és az a vágyad, hogy még többet és még többet birtokolj, kielégíthetetlen. Bármit vásárolsz – divatos ruhákat, autót – sohasem elég. Mindig is tudtad, hogy jó érzés, ha van némi félretett pénzed, és ha elköltöd, lelkifurdalásod lesz. A párkapcsolatodban, a családban, a pénzügyekben nagyon fontos számodra a biztonság. Ha ez hiányzik, arra bizony nem mindig reagálsz a megfelelő módon.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Egyik barátod vagy munkatársad, aki megígérte, hogy támogatni fogja előléptetésedet, titokban elárulhat. A hónap első harmadában minden olyan kapcsolatot, mely bizalomra épül, az árulás darabokra zúz. Baráti, szakmai vagy rokoni kapcsolatban maradni utána tettetés volna, hiszen mélyre hatolt a tőrdöfés. 12-e táján megeshet, hogy a párod minden semmiségbe beleköt, de aztán minden megváltozik, még az ágyban is. Ha egy kicsit elengeded magad, nagy kalandok várnak rád a szerelemben. Vesd be nyugodtan szexuális vonzerődet, és meglátod, a hatás nem marad el. Társad nagy mozgásvágya a hónap közepe táján nagy lehetőségeket rejt számodra. Társulj be, csatlakozz a sportemberhez, de vigyázz, nehogy túl hamar elpazarolja az energiát.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Az anyagi gondok a hónap első harmadában időnként depresszióssá tesznek. Jólelkű, segítőkész párodat teljesen kikészíti, hogy az egyik állítólagos barátja, kollégája vagy a főnöke gyakran megalázza őt. Mivel ő szóhoz sem jut a meglepetéstől, üsd ki te az árulót. Nem biztos, hogy a szerelemben most neked kedveznek a csillagok, főleg akkor nem, ha egy új ismeretség első fázisában határidőket szabsz. Boldog tudatlanságban leledző pasidnak halvány fogalma sincs róla, mennyire fontos számodra, hogy mikor telefonál. Ha komoly kapcsolatban élsz, 22-e után valld meg neki a legtitkosabb vágyaidat. A Merkúr és a Plútó szexuálisan túlfűtött estéket ígér, de kapcsold ki a tévét, ha észreveszed, hogy kedvesed tilos csatornákon kalandozik. Tőled bármit megkaphat. A nyomás azonban, ami alatt megpróbálod tartani a párodat, védekező pozícióba kényszeríti, vagy az őrületbe kergetheti őt.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Ha a párodat halálra bosszantja, hogy annyira leköt a munkád vagy egyik felettesed iránti vonzalmad, hogy őt elhanyagolod, néhány dologban meg kell állapodnotok. Először is mindkettőtöknek meg kell érteni, hogy hasznos, ha mindketten nyíltabban beszéltek egymás előtt a szexről. Néha bizony nem ártana elgondolkozni rajta, milyen árat fizetsz azért, ha elfojtod haragos érzelmeidet. Ha mindenki azt látja, hogy túlságosan kedves és konfliktuskerülő vagy, nem kaphatsz őszinte visszajelzéseket másoktól. Szerencsére a hónap végén összeszeded önérvényesítő készségedet, és határozottan érvényesíted jogaidat. Ha családi vállalkozásod megindul a lejtőn, a hónap végén érdemes lenne kilépned, hogy jövedelmezőbb állás után nézz.

Vízöntő (Január 21.-február 19.)

Valószínű, hogy azért küszködsz anyagi nehézségekkel, mert olyan emberektől kérsz tanácsot, akik szellemileg vakok a pénzre. Ha azt akarod, hogy rád találjon a pénz, tudnod kell bánni vele. Ha pedig a pénz kifolyik a kezeid közül, akkor a barátaid és a pénzes emberek is elfordulnak tőled. Mivel szeptemberben könnyen jutsz hitelhez, azt hiszed, végre megfogtad az isten lábát, és azonnal rohansz a bankba. Ébredj rá, hogy a banknak érdeke, hogy hitelt kérj, mert akkor a bank magas kamatot vasalhat be. A hónap második harmadában tegyél fel kényes kérdéseket, és rá fogsz jönni, hogy érdemes-e azt a pasit megtartani, akivel összehozott a sors. Ha többet akarsz szeretkezni, akkor közvetlenebb módon kell kifejezned az igényeidet, hiszen a párod nem gondolatolvasó. Ha a karriered megtorpan, és nyomaszt az anyagi bizonytalanság, kedvesed ösztönzésére újra tanulni kezdesz, hogy szerezz egy jól hangzó diplomát.

Halak (február 20.-március 20.)


Ha kiraknak az állásodból a nadrágszíjmeghúzás áldozataként, keresd fel a személyzetist, aki ügyelhetett volna arra, hogy tisztességesen bánjanak veled. Kérj találkozót, és nyíltan fejezd ki a nemtetszésedet. Ha mindent eltűrsz, azzal hosszú távon csak ártasz magadnak. Ha egyszer lecsap rád a szerelem, nem szívesen nézel szembe a nehézségekkel, tökéletlenségekkel. Inkább úgy teszel, mintha a gondok nem is léteznének, és csendben várod, hogy elmúljanak. Pedig nincs igazad: a pasid szűköl a bókok, dicshimnuszok elmaradásától, hiszen azt a teljesen logikus következtetést vonja le, hogy már nem is vagy úgy elájulva tőle, mint régen. Mi hát a teendő? Értékeld párod különleges adottságait, úgymint: bölcsesség, rendszeretet satöbbi. A bókolásnak megvan az az el nem hanyagolható előnye, hogy társadat viszonzásra ösztönzi

Kos (március 21.-április 20.)

Áldoznod kell a képzésedre, mert ha elérkezik a változások ideje, felkészültnek kell lenned. Jó, ha felkészülten fogadod, bármivel kelljen is szembenézned. Rengeteg feladattal lát el a munkahelyed, és az állandó túlórázás vagy az unalmas hétköznapok a hónap elején kikezdhetik a szerelmet. Pezsegtesd meg a pasid vérét valami izgalmas kalanddal, vagy kihívásokban bővelkedő utazással. Vannak barátságok, amelyek véget érnek, szerelmek vagy komolyabb kapcsolatok, amelyek nem bizonyulnak tartósnak. A szakítás fáj, de abban a világban, ahol minden elkezdődik, véget is ér, a szeretet azzal a kockázattal jár, hogy a lélek megsebesül. Ha a hónap végén szeretnél kibékülni vele, járj a kedvében! Az alkalmazkodás és némi kompromisszum kezes báránnyá teszi a pasikat.

Bika (április 21.-május 20.)

Izgalmas időszakot élsz át a munkahelyeden, kapsz egy jó lehetőséget, ami a nézeteid miatt ellenérzéseket vált ki belőled, de közben a biztonságérzetedet fokozza. Szeptemberben menő üzletember csábít el: nemcsak a pénztárcája vastag. A Nyilas Mars különleges szexuális teljesítményekre sarkallja a pasidat. Felejtsd el a gátlásaidat, és legyél te a kitartás bajnoka. Párban? Partnered féltékenyen és gyanakvóan szemléli munkahelyi ténykedésedet, különösen a kollégákkal való kapcsolatodat. Rengeteg nő van, aki beleszeret a munkatársába – mondja -, úgyhogy mindent el kell követned annak érdekében, hogy eloszlasd a bizalmatlanságát. Ami a vállalkozásodat illeti, és ura akarsz maradni az ügyeidnek, ne add át az irányítást másoknak, különben újra és újra becsapnak, és elveszíted a kontrollt a saját pénzügyeid felett.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Ha eltávolodtál a párodtól, őszinte kibékülésetekhez olyan ígéret szükséges, amelyet be is akartok tartani. Amennyiben társad őszinte, legalább szándékában áll megtartani ígéretét. Ez pedig az ő javára billenti a mérleget. Az ellenkező nem képviselői elkényeztetnek, de békésebb családi életben csak akkor reménykedhetsz, ha tudatosan eldöntöd, melyik harcot érdemes megvívni, és melyiket nem. Természetesen lesznek olyan napok, amikor szükséges a vita, de óvakodnod kell attól, hogy a társadra ruházz minden haragot. Ha bőséges időt töltötök együtt szórakozással, akkor az öröm és biztonság forrásaként tekintetek majd egymásra, ami érzelmi köteléketeket is szorosabbá teszi. A hónap végén megtanulod úgy beosztani az idődet, hogy bokros teendőid mellett a szórakozásra is maradjon, de az is lehet, hogy gyermekvállalással fogjátok szorosabbra szerelmetek szálait.

Rák (június 22.-július 22.)

Beletenyerelhetsz egy korábban kizárólag férfiaknak fenntartott szakmába, és kiderülhet, hogy sokszor jobb, ügyesebb, hatékonyabb vagy a pasiknál, akiknek aztán tátva is marad a szájuk a meglepetéstől. Új beosztásodban azonban egy idő után túl sok lesz a munka. Ha úgy érzed, céged amorális, mert egyetlen napot sem hiányozhatsz, az egyetlen megoldás, ha keresel valakit a cégen belül, aki felelőssé tehető az igazságtalan intézkedésekért. Szó sincs róla, hogy partnered ne vágyna tartós kapcsolatra, boldog magánéletre. Csak épp szereti egy darabig ízlelgetni a dolgot. " Majd meglátom, mi sül ki belőle" – ez a kedvenc hozzáállása. Te viszont szeretnéd megtudni, hányadán álltok. 23-án hívd fel irányításmániás pasidat, és ne álljatok meg a csúcspontig. Az életedet fenekestül felforgató változások segítenek kialakítani egy olyan vadonatúj életstílust, amelybe a lakhelyváltoztatástól a pályamódosításig minden belefér.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Ha vannak is hamis illúzióid anyagi helyzetedet illetően, a Szaturnusz fölnyitja a szemed. Az élet gyakorlatias oldalára összpontosítva ellenállóbbá válsz a viszontagságokkal szemben. Izgalmas kalandokban bővelkedő, távoli utazást ígér az idei ősz, olyat, melyre korábban nemigen volt lehetőséged. Elő az útlevéllel! Még egyedül? Ébresztő, vedd észre, hogy az a topon lévő sportos fazon vagy üzletember hetek óta küldi feléd a félreérthetetlen jelzéseket! De ne adj ultimátumod, ha a párod más csajokat fixíroz, hisz te sem ígértél vakságot. Időnként úgy érzed, hogy két külön intellektuális síkon mozogtok, de a szemedben az, hogy másfajta emberek vagytok, még nem lehet indok arra, hogy véget vessél a kapcsolatnak. 19-e után viszont társaddal szokatlanul pajzán hangvételű párbeszédet folytatsz, élvezd bátran az újraéledő szenvedélyt. Ha egyetemre készülsz, a Nap-Jupiter együttállás előteremti a tandíjat.

GIF-ek: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!