HOROSZKÓP: Augusztus tele lesz új kihívásokkal, talán egy új munkahely, szerelem is beköszönthet az életedbe

2018.augusztus.1.

Mindenki kedvenc Jóbarátja, Chandler, azaz Matthew Perry augusztusban ünnepli a születésnapját, ezért ebben a hónapban Chandler legemlékezetesebb beszólásaival illusztráltuk a horoszkópod.

HOROSZKÓP: Augusztus tele lesz új kihívásokkal, talán egy új munkahely, szerelem is beköszönthet az életedbe
Fotó: giphy

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

A HÓNAPOD Ha a párod, akivel együtt dolgozol, elkötelezettségfóbiásnak tekinti magát, aki soha nem akar csupán egyetlen nővel kötött viszonyban élni, akkor a hónap elején egy állásváltoztatás lehet az az alkalom, amikor egyszer s mindenkorra véget vethetsz megromlott kapcsolatodnak - már amennyire egy munkahelyi kaland egyáltalán kapcsolatnak nevezhető. Új munkahelyeden nem kevés felelősség vár rád, s nem lesz könnyű megfelelned az elvárásoknak. Még többet kell dolgoznod, és azt is tudod, hogy együttműködő munkatársak nélkül elveszel. 18-a táján viszont itt az alkalom, hogy becsöngethess ahhoz az udvarias szomszédodhoz vagy kollégádhoz segítséget kérni! Ha együtt élsz a pároddal, a hónap második felében bármit kipróbálhatsz, ami eddig izgatta a fantáziádat.

AZ ÉVED Az idei ősz kezdete új munkahelyet tartogathat számodra. Ne sokat hezitálj, hiszen látni fogod, hogy ez a verzió társkeresés szempontjából is sokkal előnyösebb számodra. Nem adod fel, amíg az igazit meg nem találod. Ha a vénasszonyok nyarán felfelé akarsz házasodni, és a férfi, akit kiszemeltél magadnak, a főnököd, sok közös vonásotok kell, hogy legyen. Minthogy mindketten keményen dolgoztok, az a közös valami munkával lehet kapcsolatos. Ez a stratégia a szakmai előrelépésedet is segíti. Ha összeköltözöl a pasiddal, vagy megveszitek a közös lakást, talán kölcsönt kell felvennetek. Bár néha azt hiszed, jól ismered a párodat, rájössz, hogy az anyagi ügyeibe nincs bepillantásod. Ha gondolod, hogy legyen végre egy gyereketek, ez a vágyad meghaladhatja anyagi lehetőségeiteket, de az sem kizárt, hogy gyerektartás miatt kell pereskedned.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Olyan helyzetekben, amikor túl vagy feszítve, agyondolgozod magad, egy szelepre van szükséged. Talán éppen ezért keresel alkalmat a házastársi vagy szakmai vitákra. Ha a munkád miatt repülnöd kell a hónap elején, gond lehet a leszállással. A fizetésed mellé ugyan egy kis jutalékot is kaphatsz, mégse hajtsd magad agyon 12-ig - céged nem tart igényt az utolsó véredre is, tartalékolj egy kicsit a jövőre! Viszont le kell zárnod a régi dolgaidat, és végére kell járnod minden olyan ügynek, amelyet nem volt kedved befejezned. Társ nélkül? Nem képzelődsz – az a pasi, akivel az ünnepi hosszú hétvégén végigcsevegsz egy éjszakai bulit, valóban a jövendőbelid lehet. De ismerd meg alaposan azt, akivel elmélyítenéd a kapcsolatot, és lehetőleg ne a benne rejlő lehetőségekbe szeress bele.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

A hónap elején fontos, hogy tudd, szerelmi vagy üzleti kapcsolatod nincs meg egyszer és mindenkorra. Az első randi után ne akard eldönteni, hogy ez az intelligens, de öntörvényű pasi lesz a gyermeked apja! A hónap első napjaiban inkább dobd ki a telefonszámát! Ha kapcsolatod felbomlással fenyeget, vagy már a különélés ötlete is felmerült, 8-a táján sikerül helyreállítanod a kötöttséget. Kedves és ellenállhatatlan mosolyodnak szinte mindenki bedől, ami igen fontos körülmény, mert szerelmi és üzleti sikereidet is ennek köszönheted. Szingliként izgalmas kalandok várnak rád a szerelemben és az ágyban is. Párkapcsolatod megújul, és újra egymásba szerettek. Egy playboy-fenegyerek besegíthet egy kicsit gyerek-ügyben, de ne legyél a játékszere! Szép summát kereshetsz viszont kreatív projektekkel, pénzjutalmat is kaphatsz, de nagy ívben kerüld el a plázákat.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Vállalatodnál egyik barátod vagy protektorod ugyan a felettesed, de a főnöki emeleten már magadnak kell kiharcolnod a helyed. Éppúgy bizonyítanod kell, mint másoknak. Ha valaki 10-e körül nem fogad el olyannak, amilyen vagy – külsőleg és belsőleg egyaránt -, akkor az az ő baja, nem a tiéd. Semmi okod rá, hogy elnézést kérj, vagy, hogy bujdokolni kezdj. Ha titkos viszonyod zátonyra fut, mert akad néhány fontos kérdés, amiben nem tudtok dűlőre jutni, a kompromisszumos megoldással talán még megmenthetitek a kapcsolatot. Kérdés, hogy érdemes-e mert a Jupiter és Neptunusz egy másik, sokkal ideálisabbnak és romantikusabbnak ígérkező viszonyt ígér. Ha az ösztöneid után mész, vállalkozásodban vagy művészi tevékenységedben is elkényeztet a szerencse.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Mókás fiúd vagy egyik kollégád a hónap elején még lököttebbé válik. Felháborodás helyett próbálj meg nevetni a viccein, hiszen az ágyban értékelni szoktad a leleményességét. Ha elegáns partikon villantod meg barnára sült bájaid, jó testű pasi vagy külföldi munkaadód szeret bele a szövegedbe. Jó szórakozást külföldön! Bármerre jársz, hihetetlen élményekben lesz részed, csak vigyázz nehogy valaki a szép napok emlékére megajándékozzon egy házasságon kívül született babával! A hónap végén úgy tűnik, sikerül talpon maradnod ebben a kemény küzdelmekkel teli szakmai és pénzügyi világban, sőt győzöl ott is, ahol nemcsak a tehetség számít, hanem sokszor a találékonyság a döntő tényező.

Bak (december 22.-január 20.)

Mivel anyagilag 26-ig nem állsz szilárd talajon, és csak 8-a táján és a hónap végén tehetsz szert nagyobb bevételre, ezt megszenvedi a magánéleted. Viszont annyi dolgod van gyenge lábakon álló vállalkozásod működtetésével, hogy ezt talán fel sem fogod. Ráadásul az a hatalmas kiadás, amit még a gyerek, az élénk társasági élet vagy néhány meggondolatlan beszerzés okoz, megköveteli, hogy józanabbul mérlegeld a dolgokat. Valahol túlfeszíted a húrt. Ha szívességre és támogatásra van szükséged, helyezkedj, hívd össze jómódú barátaidat, és vidd el őket a mélységes éjszakába! Karrierista pasidnak jólesne a hónap végén egy hétvégi kirándulás: egy kellemes piknik rádöbbentheti, mennyivel jobb párosan pörögni, mint egyedül gályázni naphosszat az íróasztalnál.

Vízöntő (Január 21.-február 19.)

Ha egy régi kapcsolatod vagy a házasságod elfáradt, nem lesz már kedved sem alkalmazkodni, sem megjátszani magad, egyszerűen újra vágysz. Az anyagiak megosztása körüli megegyezés azonban számtalan bonyodalommal zajlik. Mivel a Mars 13-ig a jegyedben jár, elszántságodat arra használd a hónap első harmadában, hogy felcsípj egy kulturált pasit. Azt a Mérleget, akivel nyaralás közben futsz össze, biztosan behálózhatnád. Vannak irigyeid, akik ki akarnak túrni a helyedről, de 13-ig a családoddal is alighanem feszült a kapcsolatod. Egyszerűen csak a magad útját járod, nem vagy hajlandó sem a családnak, sem a munkának szentelni az életedet. De keménységedből a hónap első felében nem szabad engedned, a nagy döntéseknél ez éppoly fontos, mint a nászéjszakán.

Halak (február 20.-március 20.)

A hónap első napjaiban, amikor magányra vágysz, kapcsold ki a telefonodat! Augusztusban rengeteg munka vár rád, vagy olyan témákkal kell foglalkoznod, amelyek igazán nem lelkesítenek. Ostoba ötlet kollégával kikezdeni, akit a Merkúr alaposan lefáraszt, de 25-e táján mégis begyulladhat alattatok a lepedő. Ha egy apró baki vagy meggondolatlan megállapodás veszélybe sodorja a munkádat vagy a bevételedet, humoroddal megelőzheted a pánik kitörését, felettesed neheztelését. Mit szólnál egy nyárvégi utazáshoz? Ám ha az a szándékod hogy áttelepülsz külföldre, lehetőleg olyan országban vállalj idénymunkát vagy vegyél részt felsőfokú képzésen, ahol pezseg a strandélet. A hónap utolsó harmadában pedig ejtőzz a tengerparton.

Kos (március 21.-április 20.)

Augusztusban irány a Sziget, vagy vágj neki az éjszakának, járd végig a szabadtéri szórakozóhelyeket. Csak találsz valakit, aki kapható egy kis flörtre… Ha az augusztusi tűzijáték előtt fogadsz örök hűséget a párodnak, minden oldalról hullanak rád a jókívánságok. De vajon hogy fogod ellátni felelősségteljes munkádat, ha férjhez mész! A kompromisszumok természetesen elkerülhetetlenek. Ha a hónap végén azt veszed észre, hogy a munkahelyeden nem vesznek észre a pasik, próbálj együttműködő és segítőkész lenni – hátha a viselkedésed miatt felfigyelnek rád. Testre szabott feladatokat kapsz, amelyekben bebizonyíthatod, hogy valójában mit tudsz, mire vagy képes. Ám ha merő számításból fejest ugrasz egy olyan kapcsolatba, amelyben csak vesztes lehetsz, még a munkahelyeden is sok lesz az ellendrukker.

Bika (április 21.-május 20.)

A hónap első felében butaság a főnöködre, üzleti partneredre, kedvesedre vagy szakmai ellenfeleidre zúdítanod felgyülemlett feszültségedet, felnőtt, józan üzletasszony nem tesz ilyet. Ezzel csak azt érheted el, hogy elveszted a munkahelyedet, főnököd és mások bizalmát, mint rátermett munkatárs, ahogy elveszted kedvesed érdeklődését is, mint nő… Főnöködet, kollégáidat egyáltalán nem érdekli a szerelmi életed, csak ne a munkahelyeden intézd 10-e táján. Jóllehet mindig kellemes élmény belépni az otthonodba, azért a hosszú hétvégén és a hónap utolsó harmadában nem kellene otthon ülnöd. Párod vállalkozása fellendül, szingliként pedig bárhol jársz, igazi szerelmi regény hősnője leszel, ráadásul újabb és újabb ismerősökre és mecénásokra teszel szert.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Lassan vége a nyárnak, ezért használd ki, ami még maradt belőle, foglalj gyorsan repülőjegyet, de lehetőleg ne a hónap első napjaira! 8-a táján ne félj szerelmesnek lenni – hatalmas szenvedélyben lehet részed! A párod tisztességesen dolgozik, de vannak napok, amikor a szexuális igényei szörnyen korlátozottak. Ám egy utazás vagy hosszabb távollét miatt nagyobb kedve támadhat rá. Augusztusban néhány ravasz reklámfogással bárkit rábeszélsz egy olyan termékre vagy szolgáltatásra, amelyet nem is akar megvenni, te pedig még keresel is a bolton. Füllentéseidre azonban fény derül, ráadásul a hónap elején rendőrségi figyelmeztetést is kaphatsz gyorshajtás vagy más szabálysértés miatt. Ám a munkahelyeden számtalan szerencsés lehetőség közül választhatsz.

Rák (június 22.-július 22.)

A hónap elején nem a megfelelő emberekkel barátkozol és üzletelsz. Ha továbbra is velük múlatod az időt, és eljátszod azt a játszmát, hogy ha kölcsönkérnek, adsz nekik, keresztet vethetsz a pénzedre. A pasiddal 10-e táján talán azt fontolgatjátok, nem kellene-e külön lakásban élnetek, de mivel te képtelen vagy elviselni az ilyen hideg-meleg fürdőt, ezt masszívan ellenzed. Viszont haladásként könyvelheted el, hogy felismered saját korlátaidat, és nem vársz már el olyasmit a társadtól, amiről tudod, hogy csak a házassági válság felé egyengetné az utat. Mivel közeledik a nyárutó, legalább a hosszú hétvégén utazz el a pároddal álmaid romantikus városába – melegítsétek fel a bébi projektet és ússz, ússz, ússz!

Ez is érdekelhet

Így zárta a hétvégét Böbe

Így zárta a hétvégét Böbe

Tedd & Ne tedd

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Sztárhírek

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR