Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

2022.június.26.

Annak ellenére, hogy a párkapcsolatokra vonatkozó általános társadalmi normák ezt diktálják, a monogámia nem való mindenkinek. Sőt vannak, akik képtelenek is ilyen módon boldog, egészséges párkapcsolatot kialakítani.

Egy elkötelezett partner sokak számára ideális lehet, míg mások inkább kalandoznak, és nem érzik azt, hogy szívesen lehorgonyoznának egyetlen ember mellett, ezért inkább nem állapodnak meg, vagy egyszerre több kapcsolatba is belemennek, akár nyíltan, akár titokban. Na de mely csillagjegy szülötteitől áll a legtávolabb a monogámia, és milyen viszonyokat részesítenek előnyben?

Kaland a szerelem - Nyilas (11. 23-12. 21.)

A Nyilas rendkívül szabad szellemű, ami a párválasztási szokásain is tükröződik. Kihívást jelent számára egy komoly kapcsolat, ellenben nem zárkózik el attól, hogy egyszerre több partnere legyen. Általában nem féltékeny, és a szerelmet egy olyan kalandként fogja fel, amit akár egyszerre több emberrel is meg akar élni. Olyan partnerekkel ismerkedik szívesen, akik mellett mindig talál alkalmat arra, hogy kiélje a vágyait. Csak ritka esetben megy bele monogám párkapcsolatba, ebben az esetben viszont biztos, hogy odáig van azért, aki mellett elkötelezi magát.

Nem hatja meg a féltékenység - Bak (12. 22-01. 20.)

A Bak sok szempontból a hagyományos értékeket híve, azonban a monogám párkapcsolat nem igazán vonzza. Szívesen belebonyolódik abba, hogy egyszerre több emberrel ismerkedjen, de szigorúan kijelöli a határait, és nyílt lapokkal játszik.

Senkit nem ver át, és csak azzal vág bele bármiféle szenvedélyes viszonyba, aki elfogadja, hogy mások felé is nyit. Mivel már az elején leszögezi, hogy a nyitott kapcsolatokkal szimpatizál, ezért egyáltalán nem hatja meg a féltékenység.

A nyitott kapcsolat híve - Vízöntő (01. 21-02. 19.)

A Vízöntő vérbeli lázadó, ami a párválasztási szokásaira is igaz. A szívét és az ösztöneit követi, így szinte mindig készen áll új dolgokat kipróbálni és kísérletezni. Nem zárkózik el a monogám párkapcsolatok elől, feltéve, ha a partnere minden igényét kielégíti. Ellenkező esetben viszont a nyitott kapcsolatot preferálja, és mivel nem érzelgős és féltékeny, alkalmas is rá. Kérdés, hogy ezt a már meglévő partnere is hajlandó-e elviselni.

Ez is érdekelhet

Anonim HIV- és STD-szűrést is kérhetsz ingyenesen a Sziget-fesztiválon

Anonim HIV- és STD-szűrést is kérhetsz ingyenesen a Sziget-fesztiválon

Tedd & Ne tedd

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Sztárhírek

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk