Horoszkóp: a majdnem tökéletes partner: ilyenek a Rák jegyűek a párkapcsolatban

2021.augusztus.22.

Manapság olykor komoly kihívást jelenthet megtalálni azt a személyt, akivel azonnal megvan köztetek az összhang, de a csillagjegyek alapján ez a Rák szülöttei esetében mégis sokkal gördülékenyebben megy, mint másoknál. Kedvesek, családcentrikusak és romantikusak – kell ennél több!? Fantasztikus partnerek lehetnek, de őket sem mindig egyszerű megérteni. Persze a kapcsolatok alapvetően is bonyolultak, és nem számít, mi a párod csillagjegye, de ettől függetlenül érdekes elgondolás, hogy a csillagok szerint miért is a Rákok lehetnek a legjobb randipartnerek.

Horoszkóp: a majdnem tökéletes partner: ilyenek a Rák jegyűek a párkapcsolatban
Fotó: Profimedia/GLAMOUR

Ismerkedés Rák jegyűekkel

A Rák szülöttei a legérzékenyebb emberek, ezért is nehéz időnként megérteni, miért érzik magukat éppen úgy, ahogy. Már az elején fontos letisztázni, hogy általában olyan partnert keresnek, akik mellett érzelmileg biztonságban tudhatják magukat. Mielőtt tehát randiznának veled vagy bárki mással, alaposan megfontolják, hogy valóban jó ötlet-e. Ennek oka, hogy egyáltalán nem spontánok, és nem tesznek semmit pusztán szeszélyből. Mindennél többre értékelik a stabilitást, viszont sok időnek kell eltelnie ahhoz, hogy őszintén elnyerjék a bizalmukat.

Bár a Rák szülöttei óvatosak, de egyáltalán nem határozatlanok. Ha már biztosan tudják, mit akarnak, egyből cselekednek. Nem vesztegeti sem a saját, sem a te idődet, ezért ha közeledik feléd, akkor tényleg őszintén érdekled. Hajlamosak arra, hogy lassan haladjanak, mert biztosak akarnak lenni abban, hogy jó döntést hoznak. A legjobb tehát, ha nem sietteted, ha pedig van közös jövőtök, akkor nem fogod megbánni a várakozást.

Ha úgy döntenek, hogy bízhatnak benned, akkor habozás nélkül elárasztanak a szeretetükkel. Már az első randin is romantikus hangulatra számíthatsz, mert fontos nekik, hogy kényelmes és nyugodt, meghitt környezetben ismerkedjenek. Általában nagyon családcentrikusak, ezért azon se lepődj meg, ha már az első randin mesélnek a szüleikről vagy a testvéreikről. Ha viszont te hozol fel bensőségesebb témákat, lehet, hogy eleinte visszafogottabbak lesznek, de ez csak azért van, mert néha érzékenyebbek, mint mások. Ez persze nem jelenti azt, hogy a szívük ne lenne a helyén.

Gyűlölik a kudarcot, tehát ha visszautasítod vagy megbántod őket, sokáig azon fog töprengeni, hogy miért tetted. Valójában a legtöbb Rák passzív-agreszíven reagál arra, ha számára kedvezőtlenül alakulnak a dolgok, ezért jobb, ha mindig óvatosan és szelíden közelítesz feléjük.

A Rák jegyűek a párkapcsolatban

Abban az esetben, ha egy Rák lesz a párod, számíthatsz rá, hogy mindig törődni fog veled és az összes igényedet kielégíti. Mindezek ellenére persze még mindig óvatos, ezért jó, ha érezteted vele, hogy a te életedben ő is fontos szerepet tölt be. Ha jobban megismered, akkor azt is megtapasztalod, hogy nem mindig könnyű kiigazodni rajta.

Előfordulhat, hogy ő maga sem tud megválaszolni olyan alapvető kérdéseket, mint hogy mi a kedvenc hobbija, vagy, hogy a vörös vagy a rosé bort részesíti-e előnyben. Bár ezekre a kérdésekre talán sosem fogsz választ kapni tőle, de az igazán fontos dolgokról lassan kitárulkozik.

Kezdetben kissé ridegnek és távolságtartónak tűnhet, de valójában csak így próbálja megóvni magát az esetleges sérülésektől. Mindent vagy semmit életfelfogásának köszönhetően, ha elkötelezte magát melletted, azt tényleg komolyan gondolja. Hamarosan szóba hozza neked a jövőbeli terveit, még azt is, hogy mit gondol a családalapításról. Pontosan ezért olyan fontos, hogy csak akkor folytasd vele a randizást, ha te is ugyanolyan elhivatott vagy, mint ő.

Horoszkóp: Ez a Rák jegyűek 3 gyenge pontja

Ő az, aki ha már a párjaként tekint rád, őszintén szeret, és mindig melletted áll. Támogat ha beteg vagy, ha kizártad magad a lakásból, és azt sem hagyja, hogy minden házimunka a te öledbe szakadjon. A cselekedetei többet mondanak minden szónál, ezért megtanít arra, hogy az elcsépelt mondatok mit sem érnek a tettekhez képest. Amikor az intimitásról van szó, elsősorban a mély érzelmi kötelék a fontos számára. Nagyon érzéki, és szívesen teljesíti minden vágyadat.

Minden pozitívum ellenére persze lesznek harcok, amik már egyáltalán nem lesznek szórakoztatóak. Ha megbántod, arra sokáig emlékezni fog, de mivel nem szereti a konfrontációt, akkor jöhetsz ki vele a legjobban, ha te magad is békés természetű vagy. Összességében viszont remek ember, aki rendkívül autonóm, és soha nem kell tartanod attól, hogy bármilyen szinten ne lennél mellette biztonságban.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban