A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

2022.április.29.

Anyának lenni valószínűleg a legnehezebb dolog a világon. A legrosszabb az egészben, hogy senki nem tudja, hogyan kell jól csinálni. Talán azért, mert nincs ilyen, hogy valaki jól csinálja, mások pedig nem. Minden anya másként neveli fel gyermekeit és más módon különleges. A horoszkóp szerint is igaz ez, és pontosan lehet tudni, hogy egyes csillagjegyű anyukáknak mik az erősségeik - vagy éppen gyengeségeik.

Bak (December 22. - Január 19.)

A Bak anyukák a végsőkig harcolnak a gyermekükért. Mindig lojálisak és kiállnak mellettük, nagyon komolyan veszik a szülői feladatokat. Fontos számukra, hogy gyermekeik fegyelmezettek és figyelmesek tudjanak lenni, ha a szituáció megkívánja. Nagyon sokszor dolgoznak gyermeknevelés mellett, ezért néha emlékeztetni kell őket, hogy néha saját magukra is szánjanak időt, és ne csak a családra.

Vízöntő (Január 20. - Február 18.)

A Vízöntő anyák nem megalkuvóak, minden esetben hűek maradnak önmagukhoz. Fontos számukra, hogy gyermekei tisztában vannak olyan fontos problémákkal, mint a globális felmelegedés és tudják, mennyire fontos segíteni másokon. Néha viszont emlékeztetni kell, hogy tudassa a gyerekekkel, hogy mennyire szereti őket, mert nem várhatja el, hogy ezt maguktól tudják és természetesnek vegyék.

Halak (Február 19. - Március 20.)

Azok az anyukák, akiknek Halak a csillagjegye, a gyermekük kreativitását tartják a legfontosabbnak. Az általuk nevelt gyerekek érzékenyek, szárnyalni fog a képzeletük és megtanulják, hogy kedvesen bánjanak másokkal. A természet szeretete és mások segítése is természetes lesz számukra. A Halak csillagjegyű anya egész életében támogatni fogja a gyermekeit abban, hogy valóra váltsák álmaikat, még akkor is, ha abban nem tudnak nekik segíteni, hogy hogyan tegyék.

Kos (Március 21. - Április 19.)

A Kos mamák megtöltik a gyermekük életét olyan elfoglaltságokkal, mint zeneórák, edzések, különféle hobbik. Ez idő alatt természetesen ők is be vannak táblázva. Nem szeretnék, hogy gyermekük bátortalan legyen, mindig új dolgok kipróbálására buzdítják őt, és arra, hogy nézzenek szembe a kihívással, mely előttük áll, harcoljanak azért, amiben hisznek. Néha talán egy kicsit jobban erőltetnek bizonyos dolgokat, ezért figyelniük kell arra, hogy valóban meghallgassák gyermeküket, hogy tudják, ő mit szeretne.

Bika (Április 20. - Május 20.)

Ők a legtürelmesebb anyák, néha már olyanok, mintha szentek lennének. Valójában nagyon is két lábbal állnak a földön. Néha makacsok, ami probléma lehet, mikor a gyerekek kamaszodni kezdenek. Ha valaha láttál már egy vitát egy bika anyuka és a kamasz gyermeke között, akkor tudod, miről beszélünk, nem szép látvány. Nagy figyelmet fordítanak viszont arra, hogy gyermekeik értékeljék a szépséget és a természetet.

Ikrek (Május 21. - Június 20.)

Az Ikrek csillagjegyű mamák bármit képesek megbeszélni gyermekeikkel, sőt elég gyakran a szex is hamar szóba kerül náluk. Nincsenek titkaik a gyerekek előtt, ennek köszönhetően a ők is jól kommunikálnak és jól nyomon tudják követni környezetükben zajló eseményeket. Az egyik legjobb ezekben az anyákban, hogy mindig meg tudják érteni a gyerekeket kortól és nemtől függetlenül. Ráadásul ők tartják a legjobb bulikat!

Rák (Június 21. - Július 22.)

A Rák csillagjegyű anyák nagyon védelmezőek és gondoskodóak és ezt gyermekeik is tudják. Mindig ott vannak, hogy meghallgassák gyermekeiket és segítsenek nekik abban, hogy jobban érezzék magukat. Azt szeretnék, hogy az otthon egy békés, szeretettel teli hely legyen, ahol a gyerekek bármit nyugodtan megoszthatnak. Abban is jók, hogy a gyerekeket kreativitásra buzdítsák.

Oroszlán (Július 23. - Augusztus 22.)

Az Oroszlán csillagjegyű anyák a leginkább gyerekesek. Imádnak gyermekeikkel játszani és megajándékozni őket. Néha azonban képes a saját szükségleteit és vágyait a gyerekek érdeke elé helyezni. Nagyon szereti a gyermekeit, de sokszor úgy tekint rájuk, mintha önmagának folytatásai lennének.

Szűz (Augusztus 23. - Szeptember 22.)

Bármi tönkremegy, a Szűz csillagjegyű anyák mindent megtesznek, hogy megjavítsák, legyen szó törött játékról vagy akár szívről. Olykor kritikusak gyermekeikkel, de nagyon szeretik őket, akkor is, ha csalódik bennük. Szülőként rengeteg feladatot magukra vállalnak és mindenben helyt állnak. Fontos számukra, hogy a gyermekeik fegyelmezettek legyenek és ne adják fel, ha kicsit nehezebbre fordulnának a dolgok.

Mérleg (Szeptember 23. - Október 22.)

A Mérleg anyukák azért fantasztikusak, mert kiegyensúlyozottak és békések. A harmóniát tartják az otthonukban a legfontosabbnak, és amikor vita van testvérek között, képes mindegyik fél szemszögéből nézni a problémákat, és segít dűlőre jutni. Nem szeretnek túl komolyak lenni, és nagyon fontos számukra, hogy barátságban legyenek gyermekeikkel. Megtanítja őket, hogyan osztozzanak másokkal, és hogyan legyenek ők is jó barátok.

Skorpió (Október 23. - November 21.)

A Skorpió anyák sokszor már azelőtt tudják, mi történik gyermekükkel, mielőtt azt a gyerekek saját maguk tudnák. Lojálisak, őszinték, amíg a gyerekek igazat mondanak és vigyáznak egymásra. Ha bárki megsérti gyermekeiket, keményebben harcolnak, mintha saját magukért tennék. Legfontosabb számára a család, ennek köszönhetően mindig saját szükségletei elé helyezi azt.

Nyilas (November 22. - December 21.)

A Nyilas anyukák szíve hatalmas és az egész világot szeretnék megosztani gyermekükkel. Általában már fiatal korukban elkezdenek utazni velük. Fontos számukra, hogy tudásszomjat ébresszenek a gyermekekben, önállóságra és persze humorra is neveljék őket. Vicces, jó fej anyák, akik tudják, hogy a gyermekkor rövid, ezért minden pillanatát ki kell élvezni. Nincs annyi szabályuk, mint más anyáknak, mert önálló gyermekeket akarnak felnevelni, akik nem az ő klónjaik.

Ez is érdekelhet

Tudtad, hogy Katalin hercegné 6 különböző helyen is élt, mielőtt a királyi család tagjává vált?

Tudtad, hogy Katalin hercegné 6 különböző helyen is élt, mielőtt a királyi család tagjává vált?

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

G-Életstílus

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk