Ma találsz valakit, aki elismeri tehetségedet - Egymondatos horoszkóp: március 5. péntek

2021.március.5.

A Vízöntőben lévő Merkúr és a Jupiter idei harmadik együttállása lehet az oka annak, hogy diplomatikus vagy, jól érzed magad közösségedben, de merev napirendet nem lehet rád kényszeríteni. Egyediséged, magas IQ-d, pengeagyad és intuíciód megkönnyíti, hogy ötleteid kelendőek legyenek, ráadásul széles ismeretségi körödet és a világhálót is hasznosíthatod üzletkötésed vagy állásvadászatod során. Ha kreatív vagy, könnyen találsz valakit, aki elismeri tehetségedet és a szárnyai alá vesz. A mai nap alkalmas jogi ügyek rendezésére, szövetségek kialakítására, fontos tárgyalások időzítésére, de serkentő beszélgetésekben is részed lehet. A szinglik megtalálják a módját, hogy más függetlenek figyelmét felkeltsék – az újdonságok és meglepetések remek szolgálatot tesznek a kapcsolatteremtésnek.

Ma találsz valakit, aki elismeri tehetségedet - Egymondatos horoszkóp: március 5. péntek
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha állásra vagy protekcióra van szükséged, úgy gondolj kapcsolataidra és társasági életedre, mint egy különlegesen gazdag és lehetőségekben bővelkedő miliőre.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha eddig még nem kaptál csábító állásajánlatot vagy fizetésemelést, mostanában valószínűleg megérkezik a várva várt válasz, de merj új területre merészkedni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ebben az időszakban tálcán kaphatsz mindent, csak meg kell szerezned a szükséges diplomát, a tanulás, az utazás és a lánykérés viszont szorosan összekapcsolódhat.

Rák (06. 22-07. 22.) Kedvező válasz érkezhet ösztöndíjkérelmedre, a Merkúr (szerződés) és a Jupiter (bőség) találkozása révén pedig remek nap ez arra, hogy hogy szerződést írj alá.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Párod nemcsak jó barátod, hanem üzlettársad is, aki sikeres, de ha nem akar nősülni, talán te vagy az a kivételes nő, aki még a házasságkötésre is ráveheti.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a főnököd vagy a pasid, akivel együtt dolgozol, kevéssé bízik szakmai hozzáértésedben, nyisd meg közös irodátokat, de lehetőleg oldott légkörben dolgozz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Belefoghatsz egy kreatív projektbe, de ne lepődj meg, ha a pasid kipróbálja, milyen apának lenni, de aztán rögtön visszatér biztonságos agglegényéletébe.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az időpont kiválóan alkalmas ingatlanvásárlásra, családi vállalkozás beindítására, de ne költözz össze olyan pasival, aki nem vesz részt a családalapításban.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Házassági ajánlatot kaphatsz, a szakma új reménységeként pedig síkra szállhatsz olyan emberek érdekeiért, akiknek jogait vagy szabadságát megkurtították.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha pénzről vagy munkáról tárgyalsz, ne szerénykedj, kérd, amit megérdemelsz, ám ha jogi tanácsra van szükséged, még rokontól se kérj ingyen tippeket.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nyomd meg a startgombot, barátod vagy kedvesed tanácsát követve alapíts céget, de választottadat is bátoríthatod, hogy pajkos flörtbe bocsátkozzon veled.

Halak (02. 20-03. 20.) Kezded megszokni, hogy egyedül dolgozol, de ha eleged van a háttérmunkából, vagy segítségre van szükséged, ne legyél sült hal, hívd fel a partneredet!

Ez is érdekelhet

10 híresség, aki SOHA nem iszik alkoholt!

10 híresség, aki SOHA nem iszik alkoholt!

GLAMOUR Horoszkóp

Könnyen dühbe gurulsz, ha a dolgok nem kedved szerint alakulnak - Egymondatos horoszkóp: Április 11.

Könnyen dühbe gurulsz, ha a dolgok nem kedved szerint alakulnak - Egymondatos horoszkóp: Április 11.

Divathírek

Ezért az ikonikus óráért évtizedek óta rajonganak a hírességek

Ezért az ikonikus óráért évtizedek óta rajonganak a hírességek