Horoszkóp: ez a horrorfilm passzol hozzád a csillagjegyed szerint

2021.augusztus.30.

Vannak emberek, akiket semmilyen eszközzel nem lehetne arra bírni, hogy leüljön megnézni egy horrort, mások a legvéresebb filmeken is képesek jól szórakozni. A horrorfilmekben a valós félelmeinkre ismerhetünk rá, gyakran lehet felszabadító ereje, ha például egy ilyen film segítségével túl tudunk lépni egy-egy félelmünkön. Mivel minden csillagjegy szülöttjének más-más gyengeségei, bizonytalanságai vannak, így nem elrugaszkodott ötlet a horoszkóp alapján kideríteni, hogy melyik filmet érdemes megnézned!

Kos (03. 21-04. 20.)

Köztudottan bátor és vezető típus vagy. Mindig optimista a hozzáállásod és soha nem hiányzik belőled a lelkesedés. Olyan film illik hozzád, amiből nem hiányoznak a félelmet nem ismerő hősök, olyanok akik megküzdenek azért, hogy visszaszerezzék az irányítást az éltük felett, legyen akármilyen irracionális az ellenfelük.

A te filmed: A nyolcadik utas: a Halál (1979)

Alien - Nyolcadik utas: a halál
Fotó: Rexfeatures

Bika (04. 21-05. 20.)

Praktikus, pragmatikus és hűséges vagy. Tekintettel arra, mennyire fontos szerepe van ez életedben az átláthatóságnak, és hogy akkor érzed magad biztonságban, ha kiismered magad a környezetedben, a viszonyaidban, ezért olyan filmek lesznek rád nagy hatással, amelyek a legalapvetőbb kapaszkodókat számolják fel, és ezzel kell megküzdenie a hősöknek.

A te filmed: A kocka (1997)

A kocka
Fotó: Rexfeatures

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Nagyon kifejező és művészi vagy, emellett pedig kiszámíthatatlan. Az olyan filmek lesznek rád nagy hatással, ahol a kreatív energiák szeszélye, a rejtett jelentések kapnak váratlan, fenyegető szerepet.

A te filmed: Ragyogás (1980)

Ragyogás
Fotó: Rexfeatures

Rák (06. 22-07. 22.)

Mivel igazán nagy a képzelőerőd, ezért azok a filmek nagyon közel állnak hozzád, amelyek olyan világokba kalauzolnak, amelyek nem valóságosak. A félelmetes sci-fik kifejezetten jól passzolnak hozzád.

A te filmed: A mélység titka (1989)

A mélység titkai
Fotó: Rexfeatures

Oroszlán (07. 23-08. 23)

Szenvedélyes és művészi vagy. Szükséged van tüzes találkozásokra ahhoz, hogy igazán érezd, éld az életed. Az olyan filmek, amik ennek a szenvedélynek sötét oldalára kalauzolnak el, biztosan zsigeri félelmet válthatnak ki belőled. Egy művészeti közegben játszódó, hátborzongató és szenvedélyes történet magával fog ragadni, ezért:

A te filmed: Sóhajok (Suspiria - 1977)

Sóhajok
Fotó: Rexfeatures

Szűz (08. 24-09. 23)

Minden más csillagjegy szülöttjénél jobban fogékony vagy az élet misztikus, ősi oldalára. A boszorkányokról, félelmetes legendákról szóló történetek valószínűleg már kisgyerekként lenyűgöztek, úgyhogy aligha lehetne jobb választás számodra a legjobb brit horrorfilmnél, ami egy pogány közösségbe vezet el.

A te filmed: A vesszőből font ember (1973)

A vesszőből font ember
Fotó: Rexfeatures

Mérleg (09. 24-10. 23.)

Bármennyire is meglepő, rád sokkal nagyobb hatással van a látvány, mint maga a történet. Vizuális fogékonyságodat az olyan filmek elégítik ki, ahol a borzalmak ellenére lenyűgöző, váratlan a látvány.

A te filmed: Rosemary gyermeke (1968)

Rosemary gyermeke
Fotó: Rexfeatures

Skorpió (10. 24-11. 22.)

Szereted megfejteni az igazságot, nem kedveled a rejtélyeket, viszont nagyon szereted, ha leleplezik azokat. Mivel alkatodnál fogva nem igazán hiszel a túlvilági dolgokban, nagy hatással van rád, ha elbizonytalanítják a racionalitásba vettet hited.

A te filmed: Az ördögűző (1973)

Az ördögűző
Fotó: Rexfeatures

Nyilas (11. 23-12. 21.)

A Nyilas nyílt gondolkozású, szabad szellem, talán ezért is van különleges kapcsolata a repüléssel, ami nem csupán az utazással, hanem a madarakkal kapcsolatban is felszínre kerülhet. Nem feltétlenül harmonikus ez a viszony, innen már nem is olyan nehéz kitalálni, hogy:

A te filmed csakis a: Madarak (1963)

Madarak
Fotó: Rexfeatures

Bak (12. 22-01. 20.)

Az egyik legfontosabb dolog számodra a család. Törekszel a családi hagyományok megtartására. Tiszteled az idősebbeket, és ragaszkodsz rokonaidhoz, különösen érzékenyen érint, ha zavar van ebben a kötelékben.

A te filmed: Psycho (1960)

Psycho
Fotó: Rexfeatures

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Szereted az egyszerű dolgokat, igazából a túl sok cifrázás, rejtélyeskedés, misztikum nem a te asztalod. A zsigeri, átlátható dolgok jobban megfognak, éppen ezért fog tetszeni egy nagy egyszerű, szinte puritán módon készült horror.

A te filmed az: Ideglelés (1999)

Blair Witch Project - Ideglelés
Fotó: Rexfeatures

Halak (02. 20-03. 20.)

A Halakra mindig is hatással van az illúzió, a mágia. Mindig is lázba hozzák a hasonmás-történetek, amikor valaki nem az, aminek látszik. Az alakváltó szörnyek nagy hatással lehetnek rájuk, ezért:

A te filmed: A valami (1982)

A valami 1982
Fotó: Rexfeatures

Ez is érdekelhet

Ördögtől való játékszer, vagy a szerelem megmentője? Mit gondoljunk a nyitott kapcsolatokról?

Ördögtől való játékszer, vagy a szerelem megmentője? Mit gondoljunk a nyitott kapcsolatokról?

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex