Ideges nap vár rád ma - Egymondatos horoszkóp - október 31. szerda

2018.október.31.

Félő, hogy a Vénusz és az Uránusz szembenállása miatt érzelmi és pénzügyi egyensúlyod felborul, és egy szerelmi vagy üzleti kapcsolat véget ér. Túlreagálhatsz dolgokat és viszonylag könnyen keveredhetsz váratlan, bizonytalan kimenetelű, kockázatos kalandokba. Képtelen vagy alkalmazkodni környezeted elvárásaihoz, de az sem kizárt, hogy a társad éppen most jelenti be, hogy laza pórázra, nagyobb térre, több szabadságra lenne szüksége. Egy ilyenkor kezdődött kapcsolat izgalmasnak ígérkezik, de ne számíts arra, hogy tartós marad.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a párodat vagy egyik barátodat azelőtt sem érdekelte más, csak a pénz, és az sem érdekli, hogy kit tesz tönkre, amíg nagy hasznot remél, legyél óvatos vele.

Bika (04. 21-05. 20.) A jegyedben lévő Uránusz hatására lehet, hogy megváltoztál és mivel nem akarod börtönben érezni magad, előfordulhat, hogy nyitott kapcsolatban szeretnél élni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkád, munkahelyed megtartása vagy kedvesed furcsa pálfordulása miatt életed tele van bizonytalansággal, a stressz pedig hormonális problémákat okozhat.

Rák (06. 22-07. 22.) Valaki a barátság álarca alatt megkopaszthat, a párod meg azt nem tudja elviselni, hogy olyan fiúval üzletelsz, flörtölsz, akinek csak a pénz és társadalmi rang a fontos.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha kiszúrtál magadnak egy fejest, és egy munkahelyi viszonnyal szeretnéd egyengetni a karrieredet, bolond volnál, ha kockára tennéd ezért az állásodat.

A horoszkópod szerint ide kell Európában elutaznod

A horoszkópod szerint ide kell Európában elutaznod

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a munkád vagy pénzszerző tevékenységed nem helyhez kötött, a világ bármelypontján folytatható, csak szerezd be a szükséges számítógépet, telefont.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne hidd, hogy új kedvesed tartós kötelékre vágyik: egy félrelépés szétrombolhatja meglévő kapcsolatodat, ráadásul anyagilag is könnyen padlóra küldhet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha partneredről kiderül, hogy számára semmit nem jelent az eskü, ez a pasi nem lesz hűséges férjed, ugye nem gondolod, hogy megváltoztatja miattad az életét?

Nyilas (11. 23-12. 21.) Óvakodj attól, hogy állást változtass, egy magas fokú izgalommal járó titkos viszonyba bonyolódj, de azzal sem segítesz magadon, ha provokálod munkatársaidat.

Bak (12. 22-01. 20.) Te sírig tartó biztonságos kapcsolatra vágysz, ám ha ehelyett egy nőcsábász és pénzsóvár alakkal kavarsz, legalább a fogamzásgátlásról ne feledkezz meg.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mostanában minden hirtelen történik veled: munkahelyi kapcsolatod vagy lakáshelyzeted olyan váratlan fordulatot vehet, amit nem is akarsz, és nem láthatsz előre.

Halak (02. 20-03. 20.) Izgalmas internetes flörtölésben lehet részed, de a kapcsolat folytatásában ne reménykedj, a partnerednek viszont semmi köze az üzleti feljegyzéseidhez.

Ez is érdekelhet

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Sztárhírek

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt