Ígéreteiddel csalódást okozhatsz valakinek - Egymondatos horoszkóp: december 7.

2020.december.7.

A Hold a hét első napján a józan Szűz jegyében jár, délelőtt a Bika-Uránusszal harmonikus, míg a nap közepén a Nyilas-Merkúrral barátságtalan fényszögben: ha kollégáid vagy rokonaid rendszeretete és pontossága korábban idegesített, most kimondottan hasznosnak tűnnek. A számítógépes munka kielégíthet, de ha ötleteidet a számítógép memóriájába rakod, valaki kilesheti a kódodat. Könnyelmű ígéreteiddel viszont te okozhatsz csalódást valakinek. Ha érzelmeidet agyonelemzed, állandóan számolsz, kalkulálsz, kritizálsz és összehasonlítasz, ráadásul a tökéletlenséget sem tolerálod, kizárt, hogy a kiválasztott lény arról ábrándozzon, hogy testi közelségbe kerüljön veled. Ha valami bánt, az csupán az, hogy el kell ismerned a tévedésedet, ami szinte mindig kínos.

Ígéreteiddel csalódást okozhatsz valakinek - Egymondatos horoszkóp: december 7.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Az idő kedvez a hasizom-erősítésnek, de ne tartsd távol magad másféle nézőpontoktól - a túl sok teendő miatti idegeskedés viszont árthat az emésztésednek

Bika (04. 21-05. 20.) Üzleti ügyeidben a "fair play" határt szabhat nyereségednek, de a szerelem mesés dolog, és terápiának sem utolsó: feltámadsz poraidból, mint a főnixmadár.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor az érzéseidről beszélsz, képtelen vagy logikus érvelésre, de ha kommunikálsz azzal a személlyel, aki felidegesített, biztos, hogy sikerül egyezségre jutnotok.

Rák (06. 22-07. 22.) Üzletféllel, baráttal legyőzhetetlen csapatot alkottok, kollégáid és rokonaid viszont csak fontoskodnak, pontatlanságukkal felboríthatják a mai ütemtervet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A nap első felében váratlan bevétel üti a markodat, ám ha ebédidőben pénzügyekről tárgyalsz, kiderül, hogy elképzeléseidnek nincs gyakorlati alapjuk.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kollégáid követik a szabályaidat, rokonaidat viszont csak azzal bírhatod rá, hogy fogadják meg a tanácsaidat, ha érezteted velük, hogy néha még te is tévedhetsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Zokon veheted rokonaid és kollégáid kritikus megjegyzéseit, ám ha valaki mindenáron lelki szemetesládát keres, tegye, de ne téged használjon erre a célra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma rádöbbensz, hogy az élet sem a magánéletedben, sem anyagi ügyeidben nem nyújt biztosítékot, ügyfeleidnek viszont kedvezményt kellene felajánlanod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Tennéd a dolgodat, ha hagynák, pedig a többieknek is lenne éppen mit csinálniuk, ám ha megpróbálnak ezt-azt rád sózni, rossz helyen kopogtatnak, elutasítod őket.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha valaki körülbástyázza magát hazugságokkal, önts tiszta vizet a pohárba, de ha el akarod fogadni a párod ajánlatát, nem fejthetsz ki makacs ellenállást.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Munkaidőben csak a szex jár az agyadban, de ha nem tudod őszintén kifejezni megbízóddal kapcsolatos gondjaidat, akkor próbálj meg más ügyfeleket keresni.

Halak (02. 20-03. 20.) Délelőtt rengetegen keresnek, ám ha a párodat, akit teljesen áthat a saját fontosságának tudata, a munkahelyén próbálod elérni, azt üzeni, felesleges visszahívnod.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban