Ígéreteiddel csalódást okozhatsz valakinek - Egymondatos horoszkóp: december 7.

2020.december.7.

A Hold a hét első napján a józan Szűz jegyében jár, délelőtt a Bika-Uránusszal harmonikus, míg a nap közepén a Nyilas-Merkúrral barátságtalan fényszögben: ha kollégáid vagy rokonaid rendszeretete és pontossága korábban idegesített, most kimondottan hasznosnak tűnnek. A számítógépes munka kielégíthet, de ha ötleteidet a számítógép memóriájába rakod, valaki kilesheti a kódodat. Könnyelmű ígéreteiddel viszont te okozhatsz csalódást valakinek. Ha érzelmeidet agyonelemzed, állandóan számolsz, kalkulálsz, kritizálsz és összehasonlítasz, ráadásul a tökéletlenséget sem tolerálod, kizárt, hogy a kiválasztott lény arról ábrándozzon, hogy testi közelségbe kerüljön veled. Ha valami bánt, az csupán az, hogy el kell ismerned a tévedésedet, ami szinte mindig kínos.

Ígéreteiddel csalódást okozhatsz valakinek - Egymondatos horoszkóp: december 7.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Az idő kedvez a hasizom-erősítésnek, de ne tartsd távol magad másféle nézőpontoktól - a túl sok teendő miatti idegeskedés viszont árthat az emésztésednek

Bika (04. 21-05. 20.) Üzleti ügyeidben a "fair play" határt szabhat nyereségednek, de a szerelem mesés dolog, és terápiának sem utolsó: feltámadsz poraidból, mint a főnixmadár.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor az érzéseidről beszélsz, képtelen vagy logikus érvelésre, de ha kommunikálsz azzal a személlyel, aki felidegesített, biztos, hogy sikerül egyezségre jutnotok.

Rák (06. 22-07. 22.) Üzletféllel, baráttal legyőzhetetlen csapatot alkottok, kollégáid és rokonaid viszont csak fontoskodnak, pontatlanságukkal felboríthatják a mai ütemtervet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A nap első felében váratlan bevétel üti a markodat, ám ha ebédidőben pénzügyekről tárgyalsz, kiderül, hogy elképzeléseidnek nincs gyakorlati alapjuk.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kollégáid követik a szabályaidat, rokonaidat viszont csak azzal bírhatod rá, hogy fogadják meg a tanácsaidat, ha érezteted velük, hogy néha még te is tévedhetsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Zokon veheted rokonaid és kollégáid kritikus megjegyzéseit, ám ha valaki mindenáron lelki szemetesládát keres, tegye, de ne téged használjon erre a célra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma rádöbbensz, hogy az élet sem a magánéletedben, sem anyagi ügyeidben nem nyújt biztosítékot, ügyfeleidnek viszont kedvezményt kellene felajánlanod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Tennéd a dolgodat, ha hagynák, pedig a többieknek is lenne éppen mit csinálniuk, ám ha megpróbálnak ezt-azt rád sózni, rossz helyen kopogtatnak, elutasítod őket.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha valaki körülbástyázza magát hazugságokkal, önts tiszta vizet a pohárba, de ha el akarod fogadni a párod ajánlatát, nem fejthetsz ki makacs ellenállást.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Munkaidőben csak a szex jár az agyadban, de ha nem tudod őszintén kifejezni megbízóddal kapcsolatos gondjaidat, akkor próbálj meg más ügyfeleket keresni.

Halak (02. 20-03. 20.) Délelőtt rengetegen keresnek, ám ha a párodat, akit teljesen áthat a saját fontosságának tudata, a munkahelyén próbálod elérni, azt üzeni, felesleges visszahívnod.

Ez is érdekelhet

„Életem első csoportszex élménye azzal kezdődött, hogy megcsókoltam egy barátnőmet”

„Életem első csoportszex élménye azzal kezdődött, hogy megcsókoltam egy barátnőmet”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói