Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

2022.január.22.

Legyen szó frizuráról, sminkről vagy éppen utazási célpontokról, egyre többeket érdekel, hogy a horoszkópjuk szerint mi az, ami hozzájuk a leginkább illik. Nem kevésbé népszerűek a szerelmi életet érintő útmutatások sem. Sőt, egyre több olyan randiapp is van, amelyik már olyan beállításokkal is rendelkezik, amelyek csillagjegy alapján rendezik sorrendbe az esetleges partnereket.

Szerelmi horoszkóp
Szerelmi horoszkóp 2022
Fotó: Gettyimages.com

A horoszkóp iránti érdeklődés pedig idén sem fog csökkenni, de szerencsére már most megtudhatod, milyen változásokat ígérnek idén a csillagok a szerelmi életedben.

Kos (03. 21-04. 20.)

Jobb, ha elővigyázatos vagy, ugyanis szinte biztos, hogy a szerelmi életed idén fenekestül felfordul. Ha vannak múltbéli sérelmeid, itt az ideje, hogy leszámolj velük, és csak a jelenre koncentrálj. Májustól októberig könnyebben valóra válhatnak az álmaid, így ha készen állsz arra, hogy a kapcsolatodban új szintre lépj, ne habozz! Ha pedig még nem találtad meg az igazit, akkor koncentrálj arra, hogy új emberekkel ismerkedj, és ne a régi ismerőseid között várd, hogy rátalálsz a szerelemre.

Bika (04. 21-05. 20.)

2022 számodra a változás, az önfelfedezés és az új kezdetek éve. Sok meglepetés várhat rád, köztük egy olyan kapcsolat is, amire egyáltalán nem is számítasz. Nyárig szervezz minél több programot a barátaiddal, közben pedig utadba akadhat egy olyan románc, ami az egész életedet megváltoztathatja. Ha párkapcsolatban élsz, ideje, hogy több határozott elképzelésed legyen, mivel az elkövetkezendő hónapokban jóval esélyesebb, hogy meg is tudod valósítani azokat. Kapkodnod viszont egyáltalán nem kell, még ha néha úgy is érzed.

Itt van a kínai újév, kezdődik a Tigris éve

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Az elmúlt két évben számos zavaros történés ért, idén viszont végre fellélegezhetsz. Bár a szerelem nem biztos, hogy most az elsődleges napirendi pont az életedben, ha készen állsz arra, hogy élj egy lehetőséggel, akkor tedd is meg! A karriered szárnyalni fog, de egy ponton majd azt érzed, hogy több időt kell kikapcsolódással töltened, és ekkor a szerelmi életedben is komoly változás következhet be. Ha már rád talált a szerelem, engedj utat az elköteleződésnek, és csodálatosabb éved lehet, mint eddig bármikor.

Rák (06. 22-07. 22.)

Belefáradtál abba, hogy mások szükségleteit a sajátjaid elé helyezd? Akkor itt az ideje, hogy végre többet foglalkozz magaddal, és a szerelemi életedre is nagyobb hangsúlyt fektess. Gondolj ki új célokat, szervezz több programot a barátaiddal, és flörtölj, amikor csak szeretnél! Bár ez az év elsősorban rólad fog szólni, a szerelem is rádtalálhat, méghozzá éppen akkor, amikor a legkevésbé számítasz rá. Ha már párkapcsolatban élsz, itt az ideje, hogy több önálló programod legyen. Ez persze még nem jelenti azt, hogy el kellene hanyagolnod a partneredet, mi több, legalább hetente egyszer őt is mozdítsd ki otthonról.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Az elmúlt két évben a szerelem állt az életed középpontjában. Ha most párkapcsolatban élsz, és eddig minden kihívást átvészeltetek, akkor napról napra még inkább el fognak mélyülni az érzéseitek. Még ha nem is látod teljesen úgy, hogy igazán jól alakulnak a dolgaid, a boldogságod kiteljesedése közelebb lehet, mint gondolnád. Ha készen állsz megállapodni, családot alapítani vagy hivatalossá tenni a kapcsolatotokat, 2022 a te éved lehet. Ha egyedülálló vagy, akkor csak várd ki a nyarat: több utazás és kaland is vár rád, közben pedig könnyen lehet, hogy a szerelem is rád talál.

Szűz (08. 24-09. 23.)

A tavalyi évben talán több időt kellett a munkádra szánnod, mint szeretted volna, de idén végre nagyobb hangsúlyt fektethetsz a szerelmi életedre. Ebben a szerencse is melletted áll az év elején, mi több, egészen nyárig veled lesz. Ha párkapcsolatban élsz, idén vágjatok bele egy nagy kalandba, ami költözés vagy egy hosszabb utazás is lehet. Azt azonban ne feledd, hogy a vágyait senkinek sem olyan könnyű kitalálni, ezért ha valamit szeretnél annak adj is hangot. Ha egyedülálló vagy, márciusban felpöröghetnek az események, és év végére már akár egy komoly párkapcsolatban is találhatod magadat.

Wellness-horoszkóp 2022: legyen ez a legjobb és legegészségesebb éved

Mérleg (09. 24-10. 23.)

Az egyensúly mindig zene a füleid számára, idén pedig ez is lesz a prioritás az életedben. Néhány mozgalmas év után készen állsz arra, hogy könnyíts a terheiden, rendbe tedd az életet, és valóban elkötelezd magad egy egészséges és harmonikus életvitel mellett. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a szerelemi életed kevésbé lesz fontos számodra, de csak nyárig. Akkorra ugyanis megjön a kedved a kalandozáshoz, ha pedig párkapcsolatban élsz, idén minden eddiginél erősebb szerelmet érezhetsz a partnered iránt.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

Itt az ideje, hogy találékonyabb legyél! Ha az életed bármely területén - a szerelmet is beleértve - leragadtál, akkor idén végre elég bátorságod lehet ahhoz, hogy változtass. Készen állsz arra, hogy felfedezd egy teljesen új oldalad, amiért sokan tisztelni fognak. Ha párkapcsolatban élsz, határozottan tudni fogod, hogy van-e értelme tovább folytatni, vagy csak visszatart attól, hogy igazán boldog légy. Ha egyedülálló vagy és úgy érzed, hogy most, év elején mindenki szeretne egy darabot, az azért van, mert valóban így van. Sok szórakozás és flört vár rád, de csak annak add oda a szívedet, aki őszintén elvarázsol.

Nyilas (11. 23-12. 21.)

Az utóbbi időben sokat foglalkoztál a lelkiállapotoddal, így nem meglepő, hogy új érzed, több romantikára van szükséged. Lehet, hogy májusig kell várnod arra, hogy az események felpörögjenek, de megéri! Addig is foglalkozz a feltöltődéssel és azokkal a dolgokkal, amik időnként elbizonytalanítanak. Talán van egy nagy lépés, amit meg kell vitatnod? Vagy egy fontos döntést kell meghoznod a jövőddel kapcsolatban? Akárhogy is van, az év eleje visszafogottabban fog telni, az év közepe felé viszont már határozott elképzeléseid lesznek arról, hogyan teheted kiegyensúlyozottabbá az életed.

Nagy éves horoszkóp: 2022 sikert és felhőtlen boldogságot ígér

Bak (12. 22-01. 20.)

Megvan az erőd ahhoz, hogy minden idénre szánt tervedet elérd, csak határozottnak kell lenned hozzá. Szánj időt a párkapcsolatod újraértékelésére, és hamarosan tudni fogod, mi a helyes döntés a jövődre nézve. Ha egyedülálló vagy, akkor minden eddiginél jobban szükséged lesz a kommunikációs képességeidre. Ha valakivel ki akarsz lépni a baráti zónából, adj neki egyértelmű jeleket, és idővel beszélj is vele világosan arról, mik az elképzeléseid. Egy új ember is betoppanhat az életedbe, aki sokkal kalandosabbá és pezsgőbbé teheti az életed. Bármi, amit idén a szerelmi életeddel kapcsolatban eldöntesz, az a jövődre is komoly hatással lesz, így mielőtt cselekednél, fontold meg jól, vajon megéri-e azt tenned, amire készülsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Még mindig azon morfondírozol, hogy tavaly hogyan alakult a szerelmi életed? Ez egyáltalán nem visz előre, ezért itt az ideje, hogy végre a jelenre koncentrálj. Lehetőséged lesz arra, hogy előrébb lépj a karrieredben, de vigyázz, mert közben észrevétlenül is elhanyagolhatod a magánéletedet. Szereted a függetlenséget, de talán itt az ideje, hogy vagy megállapodj, vagy legalább teret adj az ismerkedésnek úgy, hogy nem zárod ki egy komoly kapcsolat kialakulásának a lehetőségét.

Halak (02. 20-03. 20.)

Lehet, hogy ez a te éved lesz, és ha a szerelem az, amire a legjobban vágysz, akkor tegyél is érte. Amire vigyázz, hogy ne hamarkodj el semmit romantikus kijelentésekkel, és azt se hagyd, hogy a múltad visszarántson. Ha valami egyszer nem működött, az szinte biztos, hogy most sem fog, ezért tekints inkább előre. Ne érd be kevesebbel, mint amire igazán vágysz, hiszen megérdemled, hogy őszintén tiszteljenek és szeressenek. Áprilisban és szeptemberben szánj több időt a romantikára, és év végén jó esélyed van rá, hogy még boldogabb és elégedettebb leszel, mint most.

Ez is érdekelhet

Sztármenyasszonyok, akik miniben mondták ki a boldogító igent

Sztármenyasszonyok, akik miniben mondták ki a boldogító igent

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!