Így békülhetsz ki a legkönnyebben egyes csillagjegyekkel

2021.május.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ugye volt már, hogy te is komoly vitába keveredtél olyan emberekkel, akik nem könnyen békélnek meg azzal, ha nem juttok közös nevezőre, vagy nem akarod elfogadni az ő álláspontjukat? Függetlenül attól, hogy ez a személy a párod, a legjobb barátod, az anyukád vagy a főnököd, egyszer mégiscsak ki kell békülnötök. A bocsánatkérés, különösen akkor, ha még mindig dühös vagy, és igazságtalannak érzed a helyzetet, nagy ütés lehet az egódnak, de olykor mégis jobb, ha te kezdeményezed a békülést. Hogy kivel mi a legjobb módszer a békülésre, az attól is függ, hogy mely csillagjegy szülötte. Ha tehát úgy döntesz, hogy elébe mész a dolgoknak, és kibékülsz azzal, akivel vitában állsz, akkor így próbálkozz!

Így békülhetsz ki a legkönnyebben egyes csillagjegyekkel
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.)

A Kos forrófejű, ezért ha dühös, egészen biztos, hogy kimondja a véleményét, és vitába kezd. Sajnos arra is hajlamos, hogy felesleges konfliktusokba keveredik. Ennek ellenére alapvetően jó szándékú, ezért ne ítéld el! Ha hagysz neki időt, hogy vegyen egy mély levegőt és megnyugodjon, akkor valószínű, hogy közben el is feledkezik arról, hogy mi az, ami miatt egyáltalán belekezdett a veszekedésbe.

Bika (04. 21-05. 20.)

A Bika nem hiába vitázik: a célja az, hogy komolyan vedd a konfliktust, és törődj annak a tényleges megoldásával. Még akkor is, ha te lennél a hibás, a Bika hajlandó megbocsátani, ha bebizonyítod neki, hogy a kettőtök viszonya fontosabb számodra, mint az, hogy ki kerül ki győztesen a vitából. Emlékeztesd rá, hogy fontos számodra, és szándékosan sosem akarnád őt megbántani.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Ha azt hiszed, hogy az Ikrekkel való konfliktusodat megoldhatod azzal, hogy figyelmen kívül hagyod, akkor bizony tévedsz! Az Ikrek számára nincs fontosabb a nyílt kommunikációnál, ezért ha nem vagy hajlandó vele őszintén beszélni, akkor ne is számíts rá többet. Haragtartónak viszont nem mondható, ezért ha túl tudsz lépni a büszkeségeden, és átbeszélitek a problémáitokat, akkor nincs olyan nézeteltérés, amit ne tudnátok rendezni.

Rák (06. 22-07. 22.)

A Rák rendkívül érzékeny, ezért ha konfliktusba kerülsz vele, az biztos, hogy megviseli. Nem számít, hogy melyikőtök a hibás, sebzettnek, lehangoltnak és elkeseredettnek érzi magát attól, hogy nincs minden rendben köztetek. Ha empatikusan fordulsz felé, és elmondod neki, hogy fontos számodra, akkor egészen biztos, hogy pozitívan fog rá reagálni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Az Oroszlán tüzes és makacs, és ahogy az életben szinte minden elképzeléséhez, a vitában való álláspontjához is megrögzötten ragaszkodik. Ezért ha helyre akarod hozni a vele való viszonyodat, akkor előfordulhat, hogy csak te vagy képes áthidalni a köztetek lévő szakadékot. Bár lehet, hogy nem te vagy a hibás, ha elmondod neki, hogy megérted és tiszteletben tartod az álláspontját, akkor jó eséllyel ki tudsz vele békülni.

Szűz (08. 24-09. 23.)

A Szűz rosszul viseli az érzelmi éretlenséget és a manipulatív taktikát. Ha duzzogsz és trükközöl, akkor egészen biztos, hogy nem fog kibékülni veled. Ellenben ha logikus érveket hozol fel, amiket alá is tudsz támasztani, akkor hamar békét köthetsz vele.

Mérleg (09. 24-10. 23.)

A Mérleg számára a legfontosabb a tisztesség. Nem számít, ki a hibás, akkor békél meg, ha az igazság tud érvényesülni. Ha hajlandó vagy vele minden szempontból megvitatni a nézeteltéréseteket, akkor egészen biztos, hogy kompromisszumra juttok. Azt se feledd, hogy a Mérleg ki nem állhatja a konfliktust, ezért valószínűleg legalább annyira békére vágyik, mint te.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

Ha a Skorpiónak határozott véleménye van a nézeteltérésetekről, legyen az helyes vagy helytelen, ugyanolyan lehetetlen vállalkozás meggyőzni az ellenkezőjéről, mintha hegyeket akarnál mozgatni. A te feladatod az, hogy felnőttként viselkedj, és elengedd a köztetek lévő konfliktust. Ha hajlandó vagy ez megtenni, és félreteszed a büszkeséged, akkor nagyon valószínű, hogy később ő maga ismeri el, hogy tévedett.

Nyilas (11. 23-12. 21.)

Vita közben sok olyan megjegyzés kicsúszik a Nyilas száján, amit a legtöbb ember durvának vagy barátságtalanak tart. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy meg akarna bántani, csak sajnos meglehetősen gyakran meggondolatlan. Se nem túl érzékeny, se nem túl büszke, ezért ha hagyod, hogy kitombolja magát, akkor valószínűleg hamar el is felejti a konfliktusotokat.

Bak (12. 22-01. 20.)

Ha a Bakkal vitázol, akkor számíts rá, hogy nem fog egykönnyen meghátrálni! Még akkor sem kér bocsánatot, ha tudja, hogy ő a hibás. Éppen ezért légy te az okosabb, és mondd el neki, hogy elfogadod a véleményét. Így nem kell igazságtalanul megalázkodnod előtte, de azt sem fogja érezni, hogy vesztesként került volna ki a veszekedésetekből, így pedig képes lesz megbékélni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Ha békét akarsz kötni a Vízöntővel, akkor mindenképpen beszélnetek kell a nézeteltérésetekről. Nem szereti a konfliktusokat, ezért nem számít, hogy melyikőtök a hibás, ha látja, hogy békülni szeretnél, akkor nem fog elutasítani. A lényeg, hogy mutasd ki neki, hogy fontos számodra, és törődj az érzéseivel.

Halak (02. 20-03. 20.)

A Halak érzelmes természete miatt rosszul viseli a konfliktusokat, így ha békülő szándékkal fordulsz felé, akkor egészen biztos, hogy meg fog hallgatni, és ki fogtok békülni. Függetlenül attól, hogy te vagy a hibás, vagy ő, egyáltalán nem szeret veszekedni, ezért valószínűleg túlságosan is könnyen elengedi majd a konfliktusotokat.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a tökéletes távkapcsolat titka a szakember szerint

Ez a tökéletes távkapcsolat titka a szakember szerint

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Tippek és tanácsok: A kártérítési folyamatok felgyorsítása (x)

Tippek és tanácsok: A kártérítési folyamatok felgyorsítása (x)

PR

A kisállataink különös figyelmet igényelnek tavasszal- Pár hasznos tipp, hogy jobban megértsük őket (x)

A kisállataink különös figyelmet igényelnek tavasszal- Pár hasznos tipp, hogy jobban megértsük őket (x)

PR

A legjobb tippek a stressz okozta bőrproblémák ellen (x)

A legjobb tippek a stressz okozta bőrproblémák ellen (x)

PR

Elegáns, érzéki és friss: Lily James a Versace új reklámfilmjében (x)

Elegáns, érzéki és friss: Lily James a Versace új reklámfilmjében (x)