Így érdemes randiznod a csillagjegyed alapján

2020.július.18.

Úgy érzed, mintha már egymillió randin lennél túl, de még mindig nincs igazi áttörés? Nem fog meg igazán egyik randipartnered sem? Könnyen lehet, hogy csak akaratlanul passzív vagy, mert egyszerűen rutinként kezeled a találkákat ahelyett, hogy belemélyednél abba, hogy élvezd a helyzetet. De vajon milyen viselkedés jellemez általában a randikon, és mit tehetsz azért, hogy valóban jó érzés töltsön el az adott szituációban, és könnyebben megtaláld az igazit? Nos, a csillagjegyed most elárulja!

Így érdemes randiznod a csillagjegyed alapján
Fotó: Rexfeatures

Kos (március 21. – április 19.)
Tüzes és szenvedélyes személyiség vagy, ami a randikon is megmutatkozik. Intenzíven éled meg a találkákat, és gyakran túl gyors tempóban haladsz. Hajlamos vagy arra, hogy beleugorj egy kapcsolatba azelőtt, hogy valóban megismernéd a partneredet. Nincs más teendőd, mint hogy lassíts egy kicsit, és élj meg minden pillanatot. Mielőtt bármilyen komoly elhatározásra jutnál, hagyj időt arra, hogy megismerd a partneredet.

Bika (április 20. – május 20.)
Az egyik legnagyobb erősséged a stabilitásod és a megbízhatóságod, de ez azt is jelentheti, hogy képes vagy elakadni, és úgy érezni, hogy a te határaid egy bizonyos pontig terjednek és onnan tovább nem, ezért pedig sok esetben nem nyitsz az új dolgok megismerése felé. A randizás kiváló alkalom arra, hogy elengedd az irányítást, és kipróbálj valami újat. Légy nyitott, és lépj ki a komfortzónádból!

Ikrek (május 21. – június 20.)
Lételemed a kommunikáció, minden randin jó sztorikat mesélsz, és a partnereid elragadónak találják az őszinteségedet. Intenzív és csábító a személyiséged, amivel maximálisan tisztában vagy, a randipartnered iránti érdeklődésed azonban hamar meginog, és folyamatosan egyedül érzed magad. A megoldás számodra az, hogy ellenállj a vágynak, hogy mindig valami újat keress, és összpontosíts arra, hogy egyszerre csak egy emberrel legyen kapcsolatod.

Rák (június 21. – július 22.)
Csupaszív ember vagy, amiért sokan szeretnek. Ha valakit igazán szeretsz, akkor mindent megteszel érte, ezt azonban nem szabad túl korán elárulnod. Persze, legyél kedves a randin, de ne derüljön ki egyből, hogy gondoskodó és néha önfeláldozó típus vagy. Hagyd, hogy jobban megismerjétek egymást, és csak akkor menj bele egy kapcsolatba, ha tudod, hogy te is bármiben számíthatsz a partneredre.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Szereted, ha a figyelem középpontjában vagy, és minden tekintet rád szegeződik. Karizmatikus személyiséged eleinte elbűvöli a randipartnereidet, ám ha megfeledkezel arról, hogy őket is illene meghallgatnod és megismerned, akkor egyedül maradsz. Ne feledd, nem minden csak rólad szól! Légy érdeklődő, és próbálj meg jó hallgatóság is lenni a randikon.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Kissé kritikus személyiség vagy, és gyakran úgy állsz a randikhoz, mintha a partnered egy állásinterjún lenne. Mindent amit mond, ellenőrzöd és értékeled. Nem akarod pazarolni senki idejét, ezért hamar megmondod, ha nem érzed azt, hogy akár egy komoly kapcsolat is lehet a találkákból. Ahhoz azonban, hogy megtaláld a boldogságod, érdemes elengedned magad, és megélni a pillanatokat. Döntéseket meghozni később is ráérsz, előbb törekedj arra, hogy érezd jól magad.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Intenzív és romantikus személyiség vagy. Igyekszel igazságos lenni, de gyakran túlzásba esel, és azoknak is adsz második vagy harmadik esélyt, akiket inkább el kellene felejtened. A legbiztosabb randitipp számodra az, hogy ha valaki rosszul bánik veled vagy megbánt, akkor azonnal add ki az útját, hiszen ha egy kapcsolat rosszul indul, akkor a jövőre nézve sem túl biztatóak a kilátásai.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Rejtélyes személyiség vagy, és szereted a kezedben tartani az irányítást, főként azért, hogy kevesebbet kelljen megmutatnod önmagadból. Hatalmas szíved van, de félsz, hogy összetörik, ezért gyakran bezárkózol. Egy kis nyitottságtól azonban nem szabad félned, hiszen az igazit is csak úgy találhatod meg, ha önmagad adod.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Minden randin szórakoztató vagy. Őszinteséged, kalandos és bájos személyiséged mindig mosolyt csal a randipartnereid arcára, de annál inkább nehéz elhitetned velük, hogy egy tartós és komoly kapcsolatra vágysz, hiszen folyamatosan pörögsz és szerteágazóak a gondolataid. Ha komolyan meg akarsz állapodni, akkor szánj időt arra, hogy alaposan megismerd a szíved választottját. Utána már minden magától értetődő lesz.

Bak (december 22. – január 19.)
Határozott személyiség vagy komoly célokkal, és pontos terveid is vannak arra, hogyan valósítsd meg azokat. Sajnos a szerelem azonban nem így működik, ezért nem is érdemes előre azon agyalnod, milyen lesz egy randi kimenetele. A legjobb tanács, amit megfogadhatsz, az egyszerűen annyi, hogy élj a jelenben, és próbáld meg élvezni a kiszámíthatatlanság nyújtotta izgalmakat.

Így támogasd a barátodat, ha coming outol!

Így támogasd a barátodat, ha coming outol!

Így támogasd a barátodat, ha coming outol!

Vízöntő (január 20. – február 18.)
Ritkán vágysz arra, hogy komoly kapcsolatod legyen, ennek pedig az a legőszintébb oka, hogy elégedett vagy a baráti társaságoddal, és nem gondolsz arra, hogy valaki valóban csak rád vágyik. Ha azonban úgy érzed, hogy már el tudod képzelni magad egy párkapcsolatban, akkor vágj bele! Légy bátor, nyitott, és ami a legfontosabb: higgy önmagadban, hiszen varázslatos személyiséggel vagy megáldva.

Halak (február 19. – március 20.)
Igazi romantikus személyiséggel vagy, azonban néha elvakít a rózsaszín köd. Élvezd a randikat, de semmibe ne menj bele anélkül, hogy jobban megismernéd a partneredet. Hiába kedves és figyelmes veled, ha a világnézetetek a legalapvetőbb dolgokban is különbözik, akkor később ez egészen biztos gondot fog okozni. Járj egy kicsit nyitottabb szemmel, és vedd észre, ki az aki igazán illik hozzád, és valóban megérdemel téged.

Ez is érdekelhet

5 mítosz a reggelizésről, amit azonnal felejts el

5 mítosz a reggelizésről, amit azonnal felejts el

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói