Így jönnek ki egymással az egyes csillagjegyek a munkahelyeken

2019.december.8.

Egy irodában több tucat különböző személyiségű ember dolgozik együtt. Néhányan hangosak, mások humorosak, versenyszelleműek, nagyon csendesek, megfigyelők, esetleg teljesen kiismerhetetlenek. Egy irodahelyiség finom egyensúlyt tart, ahol minden személyiség kiegészít egy másikat. Az egyik kihozhatja a másikból a legjobbat, egy másik pedig megpuhíthatja a kőszívűnek tűnőket. Ezek a kiegészítések tesznek egésszé egy csapatot, akik mind egy célért dolgoznak, és nem versengenek egymással.

Így jönnek ki egymással az egyes csillagjegyek a munkahelyeken
Fotó: Shutterstock

Egy iroda zökkenőmentes működéséhez mindenkinek hajlandónak kell lennie segíteni a másikat. Törekedni kell arra, hogy sikerüljön feltárni minden munkatárs legjobb tulajdonságait. Ez tesz kényelmessé egy irodát, ahová minden nap örömmel járnak a dolgozók. De a valóságban nem mindig ez a helyzet. Időnként a különböző személyiségek összecsapnak, és ez az irodai légkört csak feszültebbé, versengőbbé teszi, és az emberekre jellemzővé válik az általános rosszkedv. Egy mérgező légkörű munkahely pedig automatikusan azt eredményezi, hogy az emberek nem örülnek a munkájuknak.
De van bármi előjele annak, hogy mely kollégák hogyan fognak együttműködni egymással? Nos, a csillagok segíthetnek meghatározni, milyen jegy szülötteit nem ajánlott soha egy közös projektben foglalkoztatni. Íme, a jó és rossz párosítások!

Nyilas + Ikrek + Mérleg

Ezen csillagjegyek szülöttei nagyszerű munkatárssá válnának, mivel nem rendkívül domináns személyiségek. Szeretnek közösen dolgozni, és nem szeretik alárendelni magukat másoknak. Hasonló módón tekintenek az életre. Kíváncsiak, olykor határozatlanok, de lelkesek. A Nyilas és az Ikrek humoros és szellemes, ami jó kedvre derítheti a mérleget is.

Oroszlán + Szűz

Ez a dinamikus duó tökéletesen kiegészíti egymást, mert az Oroszlán magabiztos, uralkodó személyiség, aki vezetésre született, míg a Szűz félénk és nem szeret irányítani. Mindketten adnak valami pluszt a kapcsolatukhoz, ami a másikból hiányzik, és keményen dolgoznak a problémák megoldásán. Ők azok, akik legjobban teljesítenek válsághelyzetben.

Ez a csillagjegyed szerint rád jellemző öltözködési stílus

Ez a csillagjegyed szerint rád jellemző öltözködési stílus

Kos + Vízöntő

Szuper párosítás az együttműködés tekintetében, hiszen amíg a Kos szereti a vezető szerepet, addig a Vízöntő inkább a háttérből munkálkodik. Mindketten optimisták, ügyelnek a határidőkre és nem viselik jól a monotonitást. A Kos inkább a közszereplő, míg a vízöntő a problémamegoldó szerepkört látja el.

Bika + rák + halak

Ők együtt az önzetlenség és a megbízhatóság mintapéldái. Barátságosak, együttérzőek és türelmesek. Nem szeretik a hirtelen változásokat vagy bármilyen kritikát. Jó csapatot alkotnak, mert a sok közös tulajdonságuk minden nehézhelyzeten átsegíti őket.

Skorpió + bak

Mindketten nagy önkontrollal rendelkeznek és nem félnek az elköteleződéstől. De amiben a skorpió nyugodt, abban a bak makacs. A Skorpió és a Bak szülötte is tökéletes vezető, de képesek a kiegyensúlyozott együttműködésre, mert más pozitívumokat tesznek hozzá az együttműködésükhöz. Bár néha előfordulhat egy kisebb-nagyobb összecsapás, összességében remek párost alkotnak.

Kos + Rák + Bak

Ennek a hármasnak soha nem szabad huzamosabb ideig együtt dolgoznia, mert mindannyian domináns jellemek, ami hamar konfliktusokat szülhet. Nem jutnak dűlőre, hogy melyikük legyen a vezető. Túl magabiztosak, meggyőzőek, türelmetlenek és impulzívak. Eltökéltek, és ha egyszer valamit a fejükbe vesznek, senki nem állíthatja meg őket.

Oroszlán + Bika

Az Oroszlán szeret sok opcióban gondolkozni és olykor hajlamos túl is bonyolítani a dolgokat. Ezzel szemben a Bika a praktikus megoldások híve és nem szereti vesztegetni az időt, ami az oroszlánnal együttműködve feszültséget szül.

Vízöntő + Skorpió

Ők ketten soha nem lesznek jó páros. A Vízöntő intellektuális, minden szemszögből megvizsgálja a dolgokat, a Skorpió viszont ezt inkább időpocsékolásnak érzi. Mindketten makacsok, és túlságosan ragaszkodnak a saját véleményükhöz, ezért sosem jutnának egyezségre.

Ikrek + Szűz

Szintén rossz párosítás, hiszen mindketten túl határozatlanok, túl kritikusak vagy túl szellemesek ahhoz, hogy végleges döntést hozzanak. Nem szeretik az ismétlődést és a rutint, bár a Szűz néha nyit a stabilitás felé.

Halak + Nyilas

A Nyilas szereti a humort, de nem tud elköteleződni, míg a Halak komoly, és küzd azért, hogy minden helyzetben megállja a helyét. A Nyilas nehezen boldogul csapatban, mert mindig magát akarja előtérbe helyezni és bármire képes a céljai elérése érdekében, ez pedig sérti a Halak barátságos szellemiségét.

Ez is érdekelhet

Nálad mennyi élelmiszer landol a kukában? Íme 5 tipp, hogy tudatosabb vásárló lehess

Nálad mennyi élelmiszer landol a kukában? Íme 5 tipp, hogy tudatosabb vásárló lehess

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.