Így nézd meg a horoszkópodat

Új sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre.

Így nézd meg a horoszkópodat
Így nézd meg a horoszkópodat
Fotó: Gettyimages.com

Sokat beszélek arról, hogy mit jelent a Nap, a Hold vagy a Vénusz a képletben, de egy hónap telt már el azóta, hogy írom ide a cikkeket és mégse esett szó arról, hogy ezeket miként is lehet megnézni.

Kicsit tudatosan vártam vele, mert féltem, hogy elsőre nagyon bonyolultnak fog tűnni, pedig higgyétek el, irtó logikusan van felépítve. Mi asztrológusok programot használunk erre a célra, de az asztrológiával laikus módon foglalkozóknak is számos opció áll a rendelkezésére, amik ráadásul teljesen ingyenesek.

Két honlapot szeretnék most bemutatni, az első az totál fapados: táblázatszerűen kiírja, hogy Merkúr – Oroszlán, 3. ház vagy Hold – Rák, 7. ház. Ahhoz, hogy értelmezni tudjátok a cikkeimet és a saját képleteteket tudjátok bújni ez egyelőre tökéletes segítséget fog nyújtani. Az oldalt itt tudjátok megtekinteni.

A második már kicsi klasszikusabb képet vázol fel, itt 360 fokos körben vannak ábrázolva a bolygók, ezt azoknak javaslom, akik nem először vesznek ilyesmit a kezükbe. Az oldalt itt tudjátok megtekinteni.

A végére pedig egy kis belső infó a már nagyon profiknak – a programok közül szerintem az AstroKarma a legjobb, de ehhez azért kicsit a zsebbe kell nyúlni (harmincezer forint az ára). Viszont utána elkezd szárnyalni az ember tudása, mivel maga a program egyszerű, magyar és józan paraszti ésszel minden kitalálható benne – tehát a SolarFire tökéletes ellentéte...

Ha bármi kérdésetek van, kérlek írjátok meg nekünk és nagyon szívesen megválaszolom.

Ez is érdekelhet

György herceg szívmelengető mérföldkőhöz ért

György herceg szívmelengető mérföldkőhöz ért

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói