Íme a 4 leginkább karrierista csillagjegy

2020.november.20.

Számodra mit jelent a karriered? Egy olyan munka, amit nem utálsz, a fizetésedből ki tudod fizetni a számláidat és elég szabadidőd van mellette a kikapcsolódásra? Vagy talán a karriered az életed? Ha attól a pillanattól kezdve, hogy megkérdezték tőled, mi leszel, ha nagy leszel, a mai napig nagy lendülettel gondolsz a munkára és a szakmádban elérni vágyott céljaidra, akkor egészen biztos, hogy van benned némi karrierorientáltság. A horoszkópod viszont azáltal, hogy sok tulajdonságodról árulkodik, azt is megmondja, hogy te is a legkarrieristább csillagjegyek közé tartozol-e.

Íme a 4 leginkább karrierista csillagjegy
Fotó: Shutterstock

Kos (03. 21-04. 20.)

Semmi sem motiválja jobban a Kost, mint valami, amit meg kell nyerni. Legyen szó akár egy kártyajátékról a barátaival vagy egy világraszóló versenyről, a Kos egész életében kitartóan harcol azért, hogy minden helyzetben diadalmaskodjon. Bátorsága és kitartása példaértékű, minden eredménye mögött valódi tudás lakozik.

Szűz (08. 24-09. 23.)

A Szűz rendkívül produktív. Logikusan és a realitások talaján gondolkodik, csak olyan célokat tűz ki maga elé, amit józan ésszel megvalósíthatónak és hasznosnak tart. Kis lépésekben halad a céljai felé, és közben folyamatosan az motiválja, hogy ki nem állhatja, ha azt érzi, hogy veszített. Inkább bőségesen szán időt arra, hogy megvalósítsa az elképzeléseit, mintsem hogy a sietséggel megkockáztassa azt, hogy elbukik.

Bak (12. 22-01. 20.)

A Bak olyasfajta személyiséggel van megáldva, ami képessé teszi arra, hogy egy vállalat elismert vezérigazgatójává vagy élsportolóvá váljon. Ő az, aki talán sikeres Grammy-díjas popsztár vagy több regényt kiadott író lehet. A Bak nemcsak lenyűgöző karrierre vágyik, de a legek legje akar lenni. Nemcsak másokkal, de önmagával is versenyez, az elképzeléseiben a határ pedig egészen a csillagos egekig ér.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Ha a Vízöntő kitűz maga elé egy célt a karrierjében, akkor biztos, hogy mindenki megjegyzi a nevét, mire véghezviszi azt. Nemcsak hogy képes megnyerni különböző játszmákat, de forradalmi, olykor egyáltalán nem helyes módszerekkel teszi azt. Ha akar, képes komoly manipulátorrá válni, de azt is tudja, hogy a tisztességtelen játszmáiért komoly árat fizethet.

Ez is érdekelhet

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?