Íme minden, amit tudnod kell a Rák jegyről!

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre.

Íme minden, amit tudnod kell a Rák jegyről!
Íme minden, amit tudnod kell a Rák jegyről!
Fotó: Aniko Aliyeva

Sorozatunk következő részében az Ikrek után ma a Rák jegy kerül bemutatásra. Mint minden jegyváltásnál, itt is elég éles ellentét feszül a két energiaminta között, mégpedig az érzelmek vs. logika, illetve a jövés-menés és otthonmaradás témájában. Az Ikrek egy hiper-pörgős, mindent is tudni akaró, az egész világra kíváncsi minőség, míg a Rák ezzel szemben egy otthon maradós, a bázisát gondosan felépítő, így a barlangját nehezen elhagyó jegy.

Az Ikrekben mindent a racionalitáson keresztül szeretnénk megérteni és amire nincs a tudománynak válasza, az jóformán nem is létezik, a Rákban viszont megjelennek az érzések, megérzések, szóval maga az intuíció. Az Ikrek mindig a jelenben van, a Rák rengeteget réved a múltban. Nagyon változékony jegy, mivel az ura a Hold, ami szintén igen gyakran cseréli az alakját, így ő is a hangulatát.

A Rákban tanulja meg a lélek a szeretet, szerelem, gyűlölet, ragaszkodás és a gondoskodás közötti átmeneteket, hiszen van, hogy egy ember iránt ezt szinte egyszerre érezzük. Illetve itt kezdünk el gondoskodni, táplálni, és mivel ez az első vizes jegy az állatövön így az érzelmek is itt jelennek meg. A minősége kardinális, tehát elindít dolgokat, hiszen ő indítja el a gyerek témát, ami valljuk be nem kis bevállalás.

Egy jól megélt Ráknak nagyon fontos az otthona, a múltja, a családja és a hazája. Szinte traumatizálja a költözés és a szelektálás. Nagyon erősek az extraszensz képességei, amit főleg művészetekben és spiritualitásban tud kamatoztatni. Abszolút feminin energiaminta.

Magasan rezgő Rák: az igazi ősanya, aki biztonságot és otthont nyújt az egész családnak, mindig megérzi, ha valakinek szüksége van rá, finom ételeivel elkápráztat mindenkit és remekül kézben tartja a dolgokat.

Alacsonyan rezgő Rák: a féltékeny hárpia, aki senkit nem enged felnőni, mindenkit magához láncol és utána folyamatosan azt kell hallgatni tőle, hogy ő az egész életét feláldozta a családért, pedig igazából instant poros leveseket csinált és túl féltett mindenkit.

Ez is érdekelhet

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

G-Életstílus

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.