Itt a 2018. januári horoszkóp Zayn Malik legnyálcsorgatóbb gifjeivel

2018.január.1.

Egy új év, egy új kezdet, egy új lehetőség. A januári horoszkópod a One Direction legszexibb ex-sztárjának, Zayn Maliknak a legszívdöglesztőbb gifjeivel illusztráltuk.

Bak (december 22.-január 20.)

A HÓNAPOD Kényeztesd, szeretgesd a párodat, becézd gyöngéd szavakkal, s ha tanácsért fordul hozzád, csak olyasmit mondj, ami nem töri össze önbizalmát. Ami először eszedbe jut, az az igazi megoldás. Ha a párod részt vesz hivatásbeli felemelkedésedben, és beépül az életedbe azzal, hogy megerősít, akkor bejön a számításod. Ne hagyd magad eltántorítani eredeti elképzelésedtől! Januárban mind a munkahelyed, mind az üzleti világ olyan színtér lehet, ahol hatalmat szerezhet és élvezheted győzelmeidet. Jól méred fel tárgyalópartnered szándékait, ügyesen kötsz üzletet. Hatalmat, befolyásos támogatókat szerzel, ráadásul pénz is áll a házhoz. Ha tudod, hogyan kell viselkedned egy állásinterjún, elnyerheted az új év álomállását.

AZ ÉVED Boldog új évet! Jobb jön-e, mint volt? A jegyedben járó Szaturnusz időnként hozhat némi bizonytalanságot, s mint tudjuk, azt meglehetősen rosszul viseled. Viszont az év eleje és a tavasztól őszig terjedő időszak sok fényes, sikeres napot is ad. Terhes kötelezettségektől, megpróbáltatásoktól sem mentes, de változatos év vár rád. Eddig is sok sikert és örömet könyvelhettél el, és ezután sem lesz sok okod a panaszra. Hatalom, protekció, szerelem. Mi kell ennél több! S mindezekkel idén rendelkezel. Megtanulod azt is, hogy sokkal jobb, ha fegyelmezetten és türelmesen intézed dolgaidat, hogy amit igazán akarsz, azt végül mások kínálják fel neked. Otthonodban azonban minden veszélyforrás lehet, még a hajszárító is. Csak semmi szeleburdiság, csak elővigyázatosságoddal és higgadtságoddal semlegesítheted a vészhelyzeteket.

Vízöntő (január 21.-február 19.)

Ha nem akad egyetlen partiképes pasi sem a láthatáron, 18-ig valahogy elmegy a kedved a bulizástól. Lehet, hogy január első napjait leszámítva még olyan sem akad, akit legalább érdekesnek találnál, de az sem kizárt, hogy te vagy az, aki képtelen megnyílni mások felé. Párban? 7-e táján még díjazod kedvesed humorát, de 12-e körül már maró megjegyzésekkel bombáz. Közöld vele, hogy kiadod az útját, ha nem változtat a stílusán. Ha képtelen elfogulatlanul beszélgetni veled az érzelmeiről, a szexről, tégy föl neki bátorító kérdéseket, amelyek majd megoldják a nyelvét. Jelenlegi állásod viszont ugródeszka lehet a későbbi karrieredhez. De ne a munkahelyeden öntsd ki a szíved, gondolj arra, hogy óvatlanul kifecsegett titkaidat felhasználhatják ellened.

Halak (február 20.-március 20.)

Lehet, hogy az új esztendő első napjaiban a koccintások, ölelkezések után fogadalmat teszel, de ha fogadkozásod alkoholmámorban születik, a másnapossággal együtt el is tűnhet. Ha szédítő ajánlatot kapsz, érdemes megfontolnod a külföldi munkavállalást. Barátságaid, üzleti kapcsolataid megerősödnek, de ha mégoly erősek is, mindig van mit erősítened rajtuk. Ha beszállhatsz vállalkozó kedvű partnered, rokonod vagy barátnőd vállalkozásába, ne szalaszd el az esélyt: nyereség áll a házhoz. Néhanapján talán még az eszedbe jut, hogy milyen szívesen kettyintenél a barátnőd vagy egyik szponzorod pasijával, de csak akkor kezdj ki vele, ha ő már talált magának valaki mást, vagy az a valaki jobban bejön neked, mint amelyikkel éppen együtt élsz.

Kos (március 21.-április 20.)

Bika (április 21.-május 20.)

Ha szereted a luxust, és rámenős fickóval hoz össze a sors, akinek a pénze mellett más erényei is vannak, beházasodhatsz a gazdagságba. Ám ha a párod ezerfelé szaladgál, mindig csak az üzlet, feszültségének tetőfokán mondd le egy tárgyalását, és cipeld be az ágyba. Merj merész lenni! Ha a pasidnak 7-e táján megakad a szeme egy másik lányon, nem maradhatsz tétlen, Vénusz, Mars és Jupiter úgy intézi, hogy a fiú azt a nőt válassza, aki nem fél legyőzni félénkségét. Gondolj azonban arra, hogy birtokló szereteted, amellyel társad egész énjét igyekszel kisajátítani, egy vetélytárs karjaiba hajszolhatja. Ha új tanulmányokba fogtál külföldön, vagy egy számodra idegen nyelven, vizsgáidat nagyon jól és nagyon gyorsan leteszed.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Ha a nyakadon lógnak az adóellenőrök, akkor januárban csak több heti munkával sikerül elsimítanod ezt a csúnya ügyet. Ha a pároddal akarsz céget alapítani, meggondolandó, hogy a tevékenység, melyet közösen folytattok, menyire kockázatos. Ám amikor a társaddal munkahelyi vagy anyagi problémákról beszélgettek, és te be vagy indulva és kedvet érzel a szeretkezéshez, időnként azt tapasztalhatod, hogy ő nincs "olyan" hangulatban. Szembe kell néznetek a szexuális problémákkal, nem szabad beletörődnötök az izgalommentes nemi életbe, amely később félrelépéshez vezethet. Ha a 18-a utáni időszakra közös utazást tervezel, és a partnered kiszabadul a munkahelyéről, nemcsak a feszültség csökken köztetek, hanem a fiú érzelmi befogadó készsége is növekszik.

Rák (június 22.-július 22.)

Adj magadnak több szabadságot, ne akarj egyszerre a család tartóoszlopa, a legkreatívabb munkaerő, a társaság közepe és szexi szupernő lenni! Lehet, hogy a barátnőd férjfogási módszere eredményesebb, mint a tiéd, hiszen egy jéghegy is tüzesebb a te jelöltednél, ráadásul túlzottan elfoglalja a hivatása. Ne frusztrálódj, inkább fedezd fel egy macsó kollégádban vagy főnöködben rejlő lehetőségeket! Ha viszont találsz egy partiképes fiút a munkahelyeden vagy a szilveszteri bulin, akitől hasra vagy esve, de nem akarod elveszíteni, ne hozd össze a barátnőiddel. Partnered januárban nemcsak a legnagyobb gyönyörben akar részesíteni, hanem olyan eseményeken is együtt kíván veled lenni, ahol bizonyíthatja összetartozásotokat: családi összejöveteleken, munkahelyi bulikon.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Ne hagyd, hogy erőt vegyen rajtad a csüggedés, amikor olyan projekttel bíznak meg, amely teljes koncentrációt követel. Ám ha túl sok feladatra és részletre kell odafigyelned a munkahelyeden, akkor ez annyira elvonhatja a figyelmedet, hogy nem nyújthatod a legjobbat, ráadásul kreativitásod is elveszhet elfoglaltságaidban. Lehet, hogy összeköltözöl a pároddal, mert túl költséges lenne két lakást fenntartanotok, viszont nehezen kerültök összhangba. Akár szexről, akár egy spekulatív befektetésről van szó, mindenesetre óvatosan játssz a tűzzel. Ha szerelmi válság üt be otthon, foglald el magad a munkáddal, ha meg az irodában ugráltatnak egész nap, otthon nem okozhat különösebb gondot neked, hogy megtapasztald a szex vadabb fajtáit. Olykor vedd át az uralkodó szerepét az ágyban.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Bánj úgy a pároddal, ahogy kell! Az új esztendő első napjaiban még több figyelemre van szüksége, mint bármikor máskor. Érzékenységét fordítsd érzékiségbe: csak a közös ágyatok tudja, hogyan. Párod teste vonz, mint a mágnes, a szelleme lenyűgöz – ezt hívják szerelemnek. Még keresed őt? Ne vedd semmibe a félénk kollégát, aki felkínálja a szívét: ő az a hűséges társ, akit évek óta hiába hajszolsz. A szerelemházadban lévő Szaturnusz lehet az oka annak, hogy idősebbpárti leszel. Az érettebbekben ugyanis több a tartás, hiszen már annyiféle helyzetben megfordultak életük során. Fontos állomáshoz érkezhetsz a pályádon, üzleti vállalkozásodban vagy tanulmányaidban. Csak forgasd a nyelved, élvezd a verbális szócsatákat kedveseddel és tárgyalópartnereiddel, ha viszont alkotómunkát végzel, ebből is hasznot húzhatsz.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Ha állandóan otthon kuksolsz, akkor ne csodálkozz, ha 18-ig nem találkozol partiképes fickókkal. Ha viszont elvakít partnered gazdagsága, és az ő dolga a pénz előteremtése, akkor bele kell törődnöd abba a helyzetbe, hogy mindent ő intéz. Ha képtelen vagy elfogadni ezt a felállást, akkor neked is valamilyen módon részt kell vállalnod a család pénzügyeiből, és lassanként el kell sajátítanod az addig csak a párodra vagy hozzátartozóidra jellemző felelősségérzést. Ha meggyökerezett benned a hagyományos kapcsolat és családi élet modellje, az a kívánságod, hogy kikerülj a hagyományos családi kötelékből, az év elején arra ösztönözhet, hogy gyorsan és elhamarkodott megítélés alapján válassz magadnak partnert. Üzletasszonyként viszont érdemes olyan ingatlant venned, kipofoznod és haszonnal eladnod, melyet mások sikertelenül próbáltak rendbe hozni.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Amikor lenyugszik parancsoló, ellenőrző természeted, visszanyert gyengédségedet és romantikus énedet párod az ágyban fogja meghálálni. Bármibe is kezdesz az év elején, szerencsével jársz. Ha elkötelezed magad teljes lélekkel a kockáztatás mellett, szakmádban, anyagiakban és a szerelemben is egyaránt babérokra számíthatsz. Az állásajánlatokat, az üzleti vagy munkaszerződéseket viszont alaposan tanulmányozd át. Ki tudja, milyen meglepetéseket rejtett a másik fél a sorok közé? Attól, hogy szenvedéllyel végzed a munkádat és hajtod a pénzt, szenvedélyesen szereted a pasidat, még nem kell érzelmi tornádóba keveredned. Néha élvezd a tartózkodás eleganciáját, engedd, hogy kedvesed veszítse el a fejét. Akkor aztán ő lesz olyan szenvedélyes, hogy valósággal lángra gyúl.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Egy pénzforrásod megszűnhet, néhány terved befuccsolhat, és csak tőled függ, hogyan helyettesíted újabbal. Párkapcsolatod vagy házasságod megtartó ereje az év elején leginkább azokban az esetekben mutatkozik meg, amikor párként képesek lesztek együtt túlélni néhány megrázó veszteséget vagy kopp-időszakot. Akár fizetésemelésre, akár állásra vadászol, egy mérsékelten legális húzással január közepén megfoghatod az isten lábát. Az év első napjait leszámítva egy ideig egyedül maradhatsz, eltekintve néhány titkos viszonytól. Ám ha egy barátnőd 18-a után randit szervez egy izgalmasan különc pasival, aki új élményekre vadászik, egyszerűen imádni fogod, hogy mindent ki akar próbálni.

Ez is érdekelhet

Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!