Itt a májusi horoszkópod!

2016.május.2.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mit tartogatnak neked a csillagok májusra?

Bika (április 21.-május 20.)

A HÓNAPOD Annyira elvarázsolod a pasit elsőre, hogy garantáltan randevút kér, megkéri a kezed, mert annyira az ujjad köré csavarod, hogy szíve is azt diktálja, muszáj újra találkoznia veled. Napról napra egyre jobban megértitek egymást, már nem csak a szexre korlátozódik minden. A biztonság, amit párod érzelmi téren vagy anyagilag kínál, nagy részben hozzájárul érzéseidhez. Tervezhetsz májusi esküvőt, bemutathatod kedvesedet a családnak és ismerőseidnek. A hónap első felében különleges adottságod van a pénz megszerzéséhez. Alaposan megszedheted magad, és olyan meggyőző erővel adod elő érveidet, hogy partnered és ügyfeleid aligha tudnak neked ellenállni. A hónap utolsó harmadában viszont szükséged lesz néhány bűvészmutatvány elsajátítására, amivel áthidalhatod anyagi gondjaidat. Ám ha nem tudod eltartani magad, akkor a legértelmetlenebb dolog elviselni egy megromlott kapcsolatot.

AZ ÉVED Májusban talál egymásra a legtöbb pár – itt tehát az alkalom, hogy megint szerelmes légy. A legjobb feltételekkel vághatsz neki egy boldog és anyagi tekintetben is sikeres házasságnak. Párban? Ha megszületett a kis trónörökös, megeshet, hogy nem sok kedved lesz a szexhez. Ne izgasd magad! Most még koncentrálj a kicsire, és hidd el, idővel újra meg fogod kívánni a szexet. Ám csak olyan pasival leszel boldog, aki nem nyomul, hanem türelmesen kivárja, míg kedved támad szeretkezni. Az év végét követő időszakban egyik szélsőséges helyzetből a másikba dobál az élet. A viszonylagos anyagi jólét és munkahelyi biztonság időszakait a pénztelenség vagy az átmeneti munkanélküliség pillanatai váltják, melyek szerencsére nem bizonyulnak tartósnak. Keress az egyéniségednek megfelelő állást, de vigyázz, mert munkahelyi átszervezés, irodai románc vagy mások felelőtlensége miatt anyagi hátrányba kerülhetsz.

Ikrek (május 21.-június 21.) Egy tartós kapcsolatért nagyon sok mindenbe bele kell menned és nagyon sok mindenről le kell mondanod. Ehhez pedig a másik iránt érzett felületes szeretet igen kevés. Talán nem áll szándékodban, a hónap végén valahogy mégis megcsalod a párodat. Miért? Egyszerűen úgy érzed, semmilyen értelemben nem foglalkozik veled eleget. Májusban gyakran felmerülhet az összeköltözés témája. Akarjátok egyáltalán? A családtervezés miatt nem akarod feladni a szabadságodat, ám ha mégis hajlasz az összebútorozásra, akkor a közös otthont ketten válasszátok ki. Inkább nagyobb lakás mellett döntsetek: párkapcsolatodnak ugyanis egyáltalán nem tesz jót a túlzottan nagyfokú közelség. Ha nem látod bizonyítottnak, hogy a párod szeretne "háziasodni", akkor várd ki, amíg ezt biztosnak nem érzed, vagy keress magadnak valaki mást.

Rák (június 22.-július 22.) Ha valakit kiszúrtál magadnak egy partin, és igazi hatást gyakoroltál rá, akkor biztosan nem téveszt szem elől. A hónap első felében nem esik nehezére kiállni azért, amit szeretnél egy kapcsolatban. Egy állás megszerzése vagy a magasabb jövedelem egyre inkább a kapcsolatépítő tulajdonságaidon fog múlni. Számíthatsz partnered, barátaid vagy rokonaid bíztatására és támogatására üzleti vagy tanulmányi terveddel kapcsolatban, megerősödött önbizalmadhoz lehengerlő retorika társul. Vesd be szavaid varázsát, kérj fizetésemelést, de a hónap végén óvakodj a titkos túlóráktól. Megeshet ugyanis, hogy a felettesed irodájában éled át életed legveszélyesebb erotikus kalandját. Tévedés abban reménykedned, hogy aligha fenyeget benneteket a lebukás veszélye. A hónap utolsó harmadában gondolj a jövődre! Kérdezgesd a párodat a terveiről, mind a munkájában, mind a magánéletében. Jobb, ha minél előbb kiderülnek a jelentős különbségek.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.) Karrieredet, vállalkozásodat új irányba terelheted, és ha egy biztonságos ösvényen haladsz, akkor nem történhet semmi baj. A Föld-jegyekben tartózkodó bolygók támogatják mind az álláskeresést, mind a nagyobb bevétel megszerzésére irányuló erőfeszítéseidet. Ha vágyaid tárgyáról, vagy a váratlanul felbukkanó exedről 22-e vagy 25-e táján kiderül, hogy hírhedt nőcsábász, akkor el kell döntened, hogy beéred-e egy viszonnyal. Mi lenne, ha találkoznál riválisoddal, és előadnád neki, hogy még mindig lefekszik veled, Vagy mondd azt, hogy azért akarsz szakítani vele, mert rendszeresen félrelép. Ha eddig az utazásnak nagy jelentősége volt az életedben és sokat költöttél repülőjegyekre és szállásra, a hónap végén úgy érezheted, itt az ideje családot alapítani és pénzedet egy kisbabára költeni.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.) Néhány hétre szóló külföldi munkamegbízást kaphatsz, amelyet érdemes átgondolnod. Ha külföldi munkával vagy tanulmányokkal kapcsolatos terveid vannak, most könnyen kivitelezheted. A hónap első fele a sikeres vizsgák, vakációs románcok és a külhoni bevásárlókörutak időszaka. Soha nem késő új szakmát vagy nyelvet tanulni, és úgy tűnik, most arra sem vagy rest, hogy kielégítsd váratlanul feltámadó szenvedélyedet. A kedveseddel hangulatos kirándulások várnak, s olyanok közé kerülsz, akiktől sokat tanulhatsz. Némi üröm az örömben, hogy néhány idáig halogatott otthoni, családi kötelezettséggel is meg kell birkóznod, és ezek váratlan kiadásokkal járnak. Ha a hónap végén egy nagyon hajszás munkahét van mögötted, tarts wellness-napot egy spában: vedd igénybe a masszázst!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) Változtathatsz üzleti stratégiádon, ebben sokat segíthetnek új üzleti kapcsolataid. A hónap első fele a biztosítási ügyletek elrendezésének és a pénzsegélyek igénylésének egyaránt kedvez. Jó áron adhatsz el, vagy vehetsz meg egy ingatlant, ráadásul a szexre is egyre többet gondolsz. A valóban jó kapcsolat számodra az anyagi biztonságon és a szexuális harmónián alapul. Ha bármi problémátok van szexuális vagy pénzügyi téren, mindenképpen érdemes elgondolkodni a kapcsolatotokon. Még akkor is, ha fájdalmas. Jobb az elején megbeszélni, mint több hét vagy hónap elteltével bevallani egymásnak az igazat. A hónap végén nem ártana, ha az értelmed akkor sem hagyna el, amikor szerelmes vagy. Kérdezősködj! Ne ízléstelenül, de azért legyél tájékozott. Érdeklődj nála és a baráti körében korábbi viszonyairól, és arról, hogy azoknak miért lett vége.

Skorpió (október 24.-november 22.) A kiszemelt pasinak és neked közös barátaitok vagy üzleti partnereitek vannak? Akkor próbálj meg a kapcsolathálón egy keveset előre megtudni vágyaid tárgyáról. Nemcsak azért, hogy felkészülj a csevegésre, hanem azért is, hogy tudd, mennyit szabad várnod a kapcsolattól. Ha pénzről, üzletről vagy vállalkozásról akarsz tudni, vedd körül magad olyan sikeres emberekkel, akik szívesen megosztják veled jó ötleteiket, bölcsességüket vagy üzleti titkaikat. Ha segítséget vagy tanácsot akarsz és el akarod kerülni a nagy hibákat, vedd magad körül nyertesekkel. Ha a hónap végén kiderül, hogy nem tudsz bánni a pénzzel, örülj, ha egy földhözragadtabb, anyagias típusú társ áll melletted. Hogy az előtted álló évben anyagilag is biztonságban érezd magad, érdemes néhány takarékossági intézkedést bevezetni, illetve értékeidre még a szokásosnál is jobban vigyázni.

Nyilas (november 23.-december 21.) Ne ragadj le régi, elnyűtt munkamódszereidnél! Ha száműzöd a pénz miatti aggodalmaidat és veszed a bátorságot, hogy állást változtass, akkor már nem sokáig kapod azt továbbra is, amit eddig kaptál. Munkádat vagy részmunkaidős állásodat felhasználhatod a párkeresés egyik útjaként csakúgy, mint jövedelem-kiegészítésnek. A hónap első felében kényeztesd a testedet a kozmetikusnál és a masszőrnél: megérdemled a törődést. A hónap végén ne tervezz kézfogót, élj a pillanatnak, őrizd az önállóságodat, és hagyd meg párodnak az övét. Tartsátok meg a hobbijaitokat, és töltsetek el velük annyi időt, mint korábban. Megtörténhet, hogy felbukkan az a bizonyos harmadik, és fél lábbal a párkapcsolatodban, fél lábbal azon kívül állsz. Ha ilyen helyzetbe kerülsz, tisztán kell látnod saját szerepedet is a probléma kialakulását illetően. Talán fáj kimondanod, de csak ímmel-ámmal kötelezted el magad társad mellett.

Bak (december 22.-január 20.) Ha régóta együtt jársz valakivel, a tavasz ébredésével szerelmi vágyad felerősödik, és biztos lehetsz abban, hogy bármi is történik a későbbiekben, az idei május örökké emlékezetes lesz. Bátran előállhatsz valami kellemes programajánlattal, amit még soha nem csináltatok közösen: utazzatok el kettesben egy hosszú hétvégére. Vagyont kovácsolhatsz a hobbidból, megváltoztathatod a karrieredet, de ha állandó visszautasításban van részed, vagy egyedül élsz, akkor a hónap végén kizárólag szexis munkatársadra tudsz gondolni, és állandóan kéznél tartod a mobilt, hátha neki is eszébe jutsz. Ám a pohárnak be kell telnie ahhoz, hogy megpróbálj némi könnyebbséget találni egyik munkatársad oldalán. Ha a munka vagy a családi problémák keresztülhúzzák a randizással kapcsolatos számításaidat, szólj a pasinak minél hamarabb, ahogy úri hölgyhöz illik! De maximum egy nappal told el a találkát.

Vízöntő (Január 21.-február 19.) Ha partnereddel még nem éltek együtt, ebben a hónapban mindkettőtök nagy örömére összebútoroztok. A házasság előtti összeköltözést csak egyetlen dolog indokolja: felesleges kétfelé fizetni a rezsit. Mivel a mindennapi együttélést néha fojtogatónak érzed, óvakodnod kell attól, hogy elfogadj egy olyan életformát, amely nem illik hozzád. A hónap első felében úgy érezheted, hogy partnered igazi értékét kizárólag az szabja meg, hogy képes-e jó megélhetést biztosítani a családnak. Nagyszabású ingatlanügybe vagy a közös otthon kialakításába kezdhetsz, maradandó piaci értékkel bíró tárgyakat vásárolhatsz, ám ha tartósan elkötelezed magad egy üzlettársnak, börtönbe zárhatod spontaneitásodat. A hónap végén engedd el a partnered! Ha saját dolgait akarja csinálni, hagyd. Ha el akar menni otthonról, menjen. Mindenkinek szüksége van arra, hogy a saját barátaival, a családjával legyen, úgy, hogy a társa nincs feltétlenül vele.

Halak (Február 20.-március 20.) Ne engedd ki a pasit a kezed közül abban az esetben, ha kezdettől fogva komolyan hallgat végig, figyeli minden szavad, és valóban igyekszik megérteni téged és az elvárásaidat. Bolondítsd magadba még jobban kedvesedet vagy főnöködet különféle gyengéd praktikákkal. Képezd ki magad a szakkönyvekből! Munkában, pénzügyekben a hónap első felében a marketing a legfontosabb – akár közösségben, akár a saját vállalkozásodban dolgozol, vagy épp állást keresel. Ha megjutalmaztak vagy új beosztásba kerültél, jelentesd meg a honlapodon. Tudják meg az emberek! Ha folyamatosan képzed magad, ez már alkalmassá tesz, hogy jobb munkát kapjál. Nagyhatalmú támogatót sikerül megnyerni ügyeidnek, de ingatlanügyben vagy munkában a hónap utolsó harmadában úgy szakadnak a nyakadba a tennivalók, hogy csak győzd energiával.

Kos (március 21.-április 20.) Céged forgalma ugrásszerűen megemelkedik, és ha idejében felismered a kirajzolódó gazdasági változások irányát és jellegét, rájuk hangolódva megfelelően profitálhatsz belőlük. A hónap első felében előnyös feltételekkel vállalhatsz új munkát, de nem árt, ha pénzügyi döntéseidet többé-kevésbé összehangolod partnereddel. Mindegy, milyen tapasztalataid voltak az utóbbi időben a férfiakkal – a bizonytalanság a hónap utolsó harmadában, hogy az első találka utáni napon jelentkezik-e vagy sem, rettenetesen idegtépő. Semmiképpen ne kapd fel rögtön első csörgésre a mobilodat, inkább kapcsold be a hangpostát. Akit nem lehet elérni bármikor, az sokkal izgalmasabbnak tűnik. Ám ha több nap után sem hallat magáról, mondj le róla, és a világ minden kincséért se telefonálj neki! Garantáltan menekülésre készteti a pasidat, ha a fizetéséről faggatod őt. Külföldi kiruccanásod során csiklandós kalandba bonyolódhatsz, ám ez a könnyelmű lépés a hónap végén meglévő párkapcsolatod veszte lehet.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez tényleg Jennifer Aniston? Így nézett ki az első nyilvános fotóin

Ez tényleg Jennifer Aniston? Így nézett ki az első nyilvános fotóin

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

PR

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

PR

Ha valami igazán ütős illatot keresel a nyári bulikhoz, mutatjuk, mit válassz (x)

Ha valami igazán ütős illatot keresel a nyári bulikhoz, mutatjuk, mit válassz (x)

PR

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)