Talán eljött az ideje a változtatásnak - Itt a nagy decemberi havi horoszkóp

2021.december.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mit tartogatnak neked a csillagok decemberre?

Decemberi havi horoszkóp
Decemberi havi horoszkóp
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Itt a nagy decemberi havi horoszkóp

Nyilas (november 23.-december 21.)

A HÓNAPOD Ha nem bírsz az ellenfeleddel, szövetkezz vele! Előszeretettel keresed gazdag emberek társaságát, ám ha titkos szeretőd útilaput kötött a talpadra, most alighanem egy vastag pénztárcára vetsz szemet. Néhány kapcsolatod csak futó kaland, de 11-e táján már arra gondolsz, hogy megházasodj. A megélhetésért még az ünnepek idején is szükséged van egy munkára, de mivel a horoszkópod pénzügyi szektorában lévő Vénusz hátramenetben lesz, bűntudatot érezhetsz amiatt, hogy hagyod kicsúszni a pénzt a kezed közül. Ha újra felfedezed, hogy cégednél nagyon sok dolog nem működik, eljött az ideje a változtatásnak. De nem árt, ha alaposan áttanulmányozod a munkaszerződésedet. Ki tudja, milyen meglepetések rejlenek a sorok között? Nem kell futnod a pasik után, amikor az évbúcsúztatón gazdag, sportrajongó agglegény akadhat a horgodra.

AZ ÉVED A jól fizető megbízások nem hullnak az öledbe, hosszú, kitartó tárgyalások eredményei lehetnek. Rokonaid természetesnek veszik, hogy áldozatot hozol értük, de különösen jó lehetőségeid adódnak az otthonoddal kapcsolatban. Költözködnöd vagy renoválnod kell? Megkeresett jövedelmed segítségedre lesz az otthonteremtésben, ingatlanvásárlásban. Ám ha lakásfelújítást tervezel, ne dolgoztass kóklerekkel. Miután elkészült a fészked, egyértelmű, hogy május és október között készen állsz a szerelemre, gyerekvállalásra. A sport és a kreativitás is kedvtelés lehet az életedben, mégis szívesebben álmodozol babaruhákról meg játékokkal teli szobáról.

Bak (12. 22-01. 20.) A kegyetlen valóság az, hogy az emberek csak a pénzt és a hatalmat tisztelik. 13-ig nem mered kimondani a gondolataidat, inkább másokra hallgatsz, akik félrevezetnek. Ha gyenge vagy, a dögkeselyűket vonzod, ha erős, a vadászokat. Az év végén alig bírsz szabadulni a hódolóidtól. Ám ha nem vagy elégedett a fizetéseddel vagy a hónap első felében utálod a munkádat, akkor tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért csinálod még mindig, és mi mást tehetnél? Üzletasszonyként sem kellene teljesen berozsdásodnod, amikor a Vénusz a jegyedben jár. Drága ajándékokra idén ugyan nem futja, de szívdöglesztő barátod nem hagyja, hogy kijöjj a gyakorlatból. Érintésének hatására az ünnepnapokon és az évbúcsúztatón hirtelen elektromossággal telsz meg. B. ú. é. k.!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem érdekel, ha fizetned kell valamiért, amit meg akarsz szerezni, főnököddel viszont szenvedélyes hatalmi harcot vívtok. Pedig mennyire kifizetődő, ha mindenkivel barátságos vagy – talán ez hozza majd meg a várva várt anyagi fellendülést. A válság és a bizonytalanság időszaka új ajtók megnyílásához vezethet, különösen akkor, ha hajlandó vagy egy adott helyzetben a növekedési lehetőségeket keresni, ahelyett, hogy alávetnéd magad a külső körülmények nyomásának. De egyre másra jelennek meg a különböző szabályok és törvények, melyeket nem szeghetsz meg. Szeretőd, aki egyben a barátod is, nem halmoz el üres ígéretekkel. Lehet, hogy a régi pasid eltűnik az ünnepeken, de szerencsére megfelelő korrektséggel kezelsz egy baráti vagy szakmai kapcsolatot, és az elsöprő szenvedélyek ellenére is szem előtt tartod a felelősségvállalást. Ez persze nem zárja ki azt, hogy társaságban várd az új esztendő beköszöntését.

Halak (02. 20-03. 20.) Bármennyire is kíváncsi vagy, 13-ig nincs értelme kérdezősködni, főnököd vagy hitvesed úgysem mond semmit, ha nem akar, viszont valamit forgat a fejében veled kapcsolatban. Ám a mikor munkahelyeden előléptetnek, felébred benned a gyanú: csak nem életed párja vagy egyik rokonod keze van a dologban? De azt is fontosnak tartja, hogy tovább képezd magad. Írásaiddal feltűnést kelthetsz, de lassan már számítógépes nyilvántartást kell vezetned a pasijaidról, nehogy elfelejtsd valamelyikük nevét. A barátaid vagy üzletfeleid azonban az ünnepeken összehoznak valakivel, ha igent mondasz egy meghívásra. Talán a nagy Őbe is belebotlasz egy családi vagy jótékonysági eseményen. Csókra, lánykérésre is sor kerül a fagyöngy alatt. Abban viszont biztos lehetsz, hogy a jövő éved sikeresebb lesz.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha örököltél egy céget, és az üzleti világ maffiózói és cápái vadásznak rád, a hónap első harmadában nehéz helyzetbe kerülhetsz. De ne aggódj, némi tapasztalattal és megfelelő kapcsolatokkal csodát tehetsz. Ha a párod úgy érzi, hogy a céged és az üzlet többet jelent számodra, mint ő, egy külföldi kiruccanással megvigasztalhatod. Próbáld meg egyensúlyba hozni a munkát, az üzletet és a magánéletet! A munkahelyeden valaki mindenképpen meg akar téged kapni, de szerelemről szó sincs. Az idei karácsony váratlan veszteséget és kiadásokat produkál, melyeket semmiféle előrelátással sem lehet megakadályozni. Ha rájössz, hogy szabadulnod kellene valakitől, de a rövid távú nyereség érdekében hajlandó vagy megalkudni, ez nagy hiba. Az évbúcsúztatón viszont már elfelejted összes bajodat, és társaságod kedvéért mind jobban belelendülsz a bulizásba, hiszen egy bolond százat csinál.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha egy szakítást vagy munkaügyi konfliktust pereskedés követ, ez sokba fog neked kerülni. Amíg ugyanazokat a köröket futod, ne számíts áttörésre a karrieredben, ám ha az év végén ki tudsz lépni önmagad árnyékából, és nem gázolsz át senkin, a jutalom sem marad el. Nincs értelme lázadni az elkerülhetetlen változás, átalakulás ellen, csak azért, hogy továbbra is kitarts a régi, idejétmúlt, de már hatástalanná vált biztonságérzetet adó rendszerek mellett. Ha kifelé áll a szekered rúdja a munkahelyeden, nem jössz ki a főnökeiddel, az önállósodásban és az üzletben valószínűleg nagy lehetőséget látsz. De ha biztosítani akarod a jövődet, nem esik nehezedre újra az iskolapadban szorongani, különösen akkor, ha a tanárod egy dögös pasi.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Üzleti és szakmai körökben az év végén híres lehetsz jeges nyugalmadról, de partnerednek és a rokonságnak csak ki kell nyitnia a száját, és az önuralmadnak befellegzett. Ne mondj le arról, hogy kinyilvánítsd a véleményedet, harcolj az igazadért, követelj figyelmet és teljesítményt a párodtól, főnöködtől és munkatársaidtól! Kedvesed nem tudja kizárni annak a lehetőségét, hogy csupán a pénze miatt ragaszkodsz hozzá. De vele maradsz, és ha netán feltűnik egy másik nő, aki igényt tartana rá, harcolni fogsz érte. Ha minden idegszálad pattanásig feszült, nem sokat nézed a tévét, legalábbis a híreket nem, amikor mindig felidegesítenek. Ám ez olyan, mintha homokba dugnád a fejed. Azért nem árt, ha tájékozott vagy.

Rák (június 22.-július 22.) Vonzanak ugyan a kockázatos tervek, amelyek révén egy egész vagyont veszíthetsz vagy nyerhetsz, de ne éld ki ezt a vágyadat. Ha lefekszel egyik barátoddal, ő talpra állítja vállalkozásodat, a terhességtől meg nem kell félned, a pasid vigyázni fog, már csak a saját érdekében is. A hátráló Vénusz miatt semmit sem kíván kevésbé, mint hogy egy gyerek hozzád kösse. A hónap második harmadában tele leszel munkával, de végre fizetésemelést kapsz. Párban?

Kapcsolatodnak ki kell tartania a megpróbáltatásokban: nem futhatsz el a számláid vagy az adóhátralékaid elől. Az ünnepeken és az évbúcsúztatón megadod magad domináns pasid vagy egyik vagyonos barátod ellenállhatatlan vonzerejének, aki talán bajba jutott cégedet is felvásárolja, hogy aztán feldarabolva eladja, s ebből tegyetek szert haszonra.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.) Egy szerelmi vagy üzleti illúzió rengeteg pénzedbe kerülhet, de vállalkozásod és szerelmi életed jövőjének alakulását még befolyásolhatod. Ne hagyd, hogy néhány otthoni vagy munkahelyi feladat kifogjon rajtad, és ha rossz érzéseid vannak a könyvelőddel vagy pénzügyi tanácsadóddal kapcsolatban, szerezz másikat! Ha a főnököd vagy egyik munkatársad megrögzött agglegény, így bizonyára megkönnyebbüléssel fogadja majd, ha vége szakad a kapcsolatotoknak. Lehet, hogy munkamániás hitvesedet vagy kollégádat nem tudod szenvedélyes szeretőként elképzelni, de ügyvédnek még beválhat. Érdemes lenne viszont 13-a után engedni a szenvedélynek. Ha nem jön össze egy jó kis céges szilveszteri buli, semmi baj, az ágyban is jól kitombolhatjátok magatokat, de ne hagyd, hogy szexuális vagy üzleti téren megkísértsenek.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.) A hónap első felében maradj csendben, ne szítsd a tüzet! Nem szabad mindenbe beleszólnod, ne vidd túlzásba az önfeladást, de ne fogadd el örökmozgó kedvesed menekülési hajlamát! Ha sokszor dolgozol mások helyett, és sokszor érzel felelősséget munkatársaidért és kedvesedért olyankor is, amikor nem kellene, lehet, hogy a túl jó szíved sodor bajba. Félő, hogy a hónap második felében a munkahelyedre vagy a párodra zúdítod mindazon katasztrófáknak az összességét, amelyek néhány hónapja elkerülték a cégedet. De legalább a számítógépet ne tedd működésképtelenné! Lehet, hogy az ünnepeken döntést szeretnél kicsikarni a pasidból, egy picit zsarolni akarod, meg akarod táncoltatni. Ám az is megtörténhet, hogy az ünnepeket már egy komoly kapcsolatban fogod tölteni.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) Hitvesed, barátaid és tárgyalópartnereid értékelik az ötletességedet, de 12-ig ne írj alá szerződést és csak azt követeld, ami jár neked. Ne hazardírozz: mind a szerelemben, mind az üzleti életben elemezd a kockázat nagyságát, és igyekezz minimalizálni a veszteségeket. Az ünnepi időszakban egyetlen meggondolatlan kiadás elég ahhoz, hogy egymás torkának ugorjatok. Megeshet, hogy leharcolt járgányoddal megrekedsz valahol az úton, de nem kis meglepetésedre segítséget kapsz egy műszaki zseni személyében. Az ünnepeken ápolod a családi hagyományokat, de végletes érzelmek várnak rád. Míg arról ábrándozol, milyen érzés is lenne, ha zárkózott tudósod a karjaiba venne, talán soha nem gondoltad volna, hogy év végi kiruccanásodon találkoztok újra…

Skorpió (október 24.-november 22.) Ha szükségesnek látszik, kíméletlen üzletasszony hírében állsz, ám ha pénzről van szó, megbánod, ha nem figyelsz oda a megérzéseidre. Félő, hogy az otthonodban és a párkapcsolatodban bekövetkező kockázatokban és változásokban az ellenőrzés elvesztését látod. Megszállottja vagy a hatalomnak, számodra az igazi diadalt az jelenti, ha uralkodhatsz a párod és rokonaid fölött. De az év végén nem csak uralkodni akarsz a társadon, hanem még többre vágysz, azt szeretnéd, ha feltétel nélkül megbízik benned. A szeretet ünnepén ne akard ingyen cirkusszal szórakoztatni hozzátartozóidat, ám amikor a párodnak szerelmet vallasz, ne lepődj meg azon, hogy a retrográd Vénusz miatt olyan képet vág, mintha a fogát húznák.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

5 egyszerű szokás, ami segít, hogy tovább élj

5 egyszerű szokás, ami segít, hogy tovább élj

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője