Izgalmas és inspiráló beszélgetések napja!-Egymondatos horoszkóp - június 20. kedd

2017.június.19.

A jóindulatú Vénusz-Neptunusz sugárzásnak köszönhetően a hét első fele remek alkalom, hogy felismerjük szeretteink legfőbb szükségleteit, és ki is elégítsük azokat. Kiváló lehetőséget nyújt ez az aspektus arra is, hogy kiéljük saját titkos vágyainkat, kipróbáljuk színészi vagy művészi adottságainkat, a Nagy Ővel randizzunk, vagy átadjuk magunkat a művészetek élvezetének. Megérzéseinkre hallgatva nyereségre tehetünk szert. Mivel a Merkúr is barátságos szextil fényszöget zár be az Uránusszal, valószínűleg meglepő ajánlatot kapunk, vagy olyan telefonhívás érkezik, amelyre nem számítottunk. Most érdemes műszaki cikkeket beszerezni, izgalmas és inspiráló beszélgetésekre sort keríteni, vagy szörfölni az interneten. Feltalálók, újságírók és reklámszakemberek számára kiváló alkalom ez az időpont arra, hogy eredeti módon közelítsenek régi keletű problémákhoz.

Izgalmas és inspiráló beszélgetések napja!-Egymondatos horoszkóp - június 20. kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Kedvesed kétségkívül segítőkész, ami az anyagiakat illeti, de hátsó szándékai is vannak, viszont ma még a legegyszerűbb történések is kalanddá változhatnak.

Bika (04. 21-05. 20.) Elégedett vagy a tükörképeddel, hiszen küllemed fontos részét képezi céged megmentésére irányuló tervednek; vonz egy új feladat, és a vele járó mesés díjazás.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kedvesed eltűnhet, de ha nem játszod meg az áldozatot, biztos, hogy visszatér, viszont egy váratlan meghívás révén színes egyéniségekkel ismerkedhetsz meg.

Rák (06. 22-07. 22.) Rendezz koktélpartit a barátnőidnek, de nehogy eláruld valakinek a jelszót az adatbankodhoz, megeshet ugyanis, hogy valaki ellopja az ügyfél-nyilvántartásodat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Bár mindig halvérű alaknak tartottad üzletfeledet, lehet, hogy az ágyban nagy csábító, eredeti üzleti ötleteddel pedig megelőzheted a versenytársaidat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Elismerés és plusz bevétel szakmai körökben, és egy üzleti utazás vagy nyaralás során a bárban most sokkal értékesebb kapcsolatok szövődnek, mint gondolnád,

Mérleg (09. 24-10. 23.) Foglalkozhatsz pénz- és adóügyekkel, közel kerülsz a párodhoz a paplan alatt, de nagy kár, hogy az izgalmas pasik egyúttal a legnehezebben kezelhetők is.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ráuntál a felszínes kapcsolatokra, együtt érző férjre vágyakozol, akinek cuki utódokat szülsz, de hogy pont egy megbízhatatlan Ikrek vegyen le a lábadról!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Állásod ugyan biztonságot jelent, mégis jobb, ha nem kell másoknak engedelmeskedned; ma ne lepődj meg, ha kedvesed nem feleséget akar, hanem csak szeretőt.

Bak (12. 22-01. 20.) Remekül összedolgozhatsz a kollégákkal, kipróbálhatsz új ötleteket, s gratulálhatsz magadnak, amiért a szerelemben is viszonylag ügyesen kevered a lapokat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lakáscseréddel, otthonod díszítésével kapcsolatban újabb lépéseket tehetsz, és ha elfogadod kedvesed meghívását, ne lepődj meg, ha bankot robbantotok.

Halak (02. 20-03. 20.) Gazdag rokonod kész sok pénzt befektetni vállalkozásodba, megpecsételhetitek a két cég együttműködését, ráadásul a szexfantáziádat is megvalósíthatod.

Ez is érdekelhet

Ismered a magas sarkú cipők történetét? Biztonsági és higiéniai oka is volt, hogy férfiak viselték!

Ismered a magas sarkú cipők történetét? Biztonsági és higiéniai oka is volt, hogy férfiak viselték!

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról