Izgalmas és jól fizető ajánlatod érkezhet- Egymondatos horoszkóp - január 10. szerda

2018.január.9.

A harmonikus Nap-Mars fényszög hatására aktivitásunk, teljesítményünk, fizikai energiánk a hét közepén a csúcson lesz, és elegendő magabiztossággal rendelkezünk ahhoz, hogy kellő határozottsággal érvényt szerezzünk érdekeinknek. Mivel a Nap a Bakban, a Mars pedig a Skorpió jegyében tartózkodik, kitartásunknak, szorgalmunknak, válságmenedzseri adottságainknak és remek stratégiai képességünknek nagy kereslete lehet a legkörmönfontabb vállalkozásoknál is. Olyan munkában vagy struktúrában tudunk a legkönnyebben boldogulni, ahol a siker nem a véletlenen, hanem a kemény munkán és a kitartáson múlik.

Izgalmas és jól fizető ajánlatod érkezhet- Egymondatos horoszkóp - január 10. szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha meg vagy győződve munkád fontosságáról, kiemelkedő teljesítményed magasabb fizetéshez vezethet, de az sem kizárt, hogy a főnöki székbe kerülsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Rádöbbensz ugyan, hogy a párod, aki szeretne külföldön élni vagy tanulni, ragaszkodik hozzád, mégis minden alkalmat megragadsz, csakhogy bosszanthasd.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy izgalmas és jól fizető ajánlat érkezhet, kollégáid, szeretőd és rokonaid között viszont igen nehéz együttműködőnek, legendás békegalambnak maradnod.

Rák (06. 22-07. 22.) Kiderülhet, hogy szükséged van párod anyagi támogatására, de a gyermek utáni vágy türelmetlenné tehet, ezt vedd figyelembe, amikor beleszeretsz valakibe.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne aggódj az állásod miatt, ám ha egy igáslónak is sok lenne, amit mostanában összehajtasz, ez nemcsak a saját nyugalmadat, de még a családodét is tönkreteszi.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma mind a szerelemben, mind az üzleti életben te vagy a lágy olaj a haragvó hullámok felszínén, amit még szélsőségesen túlfűtött partnereid is nagyra becsülnek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egy bizonyos befektetési ügyben vagy ingatlannal kapcsolatos tranzakcióban sikert könyvelhetsz el, de anyagias szemléleted tönkreteheti párkapcsolatodat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Tekintélyt harcolsz ki, tevékenykedsz, mozgósítasz, ügyesen képviseled érdekeidet, de állásváltoztatásra, felvételi interjúra is kiválóan alkalmas a mai nap.

Nyilas (11. 23-12. 21.)
Időnként elkerülhetetlen, hogy erélyesen lépj fel, ha boldogulni akarsz az üzleti életben, különben félresöpörnek: ma ne hagyd magad lerohanni vagy félreállítani!

Bak (12. 22-01. 20.) Barát, szerető vagy egy titokzatos üzleti partner szilánkokká törheti a jégpáncélodat, tekintélytiszteleted viszont jó pontokat szerez számodra a nagymenők körében.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha nehéz döntést kell meghoznod a magánéleteddel vagy a munkáddal kapcsolatban, ne hagyd, hogy bárki is megzavarja rendíthetetlen nyugalmadat.

Halak (02. 20-03. 20.) A mai napra szóló jelszavad ez: ahol az akarat és az együttműködés, ott az út is, ezért a szakmai vagy üzleti kapcsolataidat érdemes lenne szorosabbra fűznöd.

Ez is érdekelhet

Magic Mike visszatér a képernyőkre

Magic Mike visszatér a képernyőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet