Jason Momoa és Lisa Bonet kapcsolata az asztrológia tükrében

Új sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre.

Jason Momoa és Lisa Bonet kapcsolata az asztrológia tükrében
Jason Momoa és Lisa Bonet kapcsolata az asztrológia tükrében

Bár nem szoktam úgy parkapcsolati összevetést csinálni, hogy a pontos születési idők nem ismertek egyik félnél sem, Jason Momoa és Lisa Bonet esetében kivételt tehetünk, mivel rengeteget tudhatunk meg a fényszögkapcsolataikból is. Ezeknek számtalan lehetősége van, vannak jók, jobbak, rosszak, rosszabbak és egy-kettő olyan, amit egy asztrológus se ajánl.

Így talán válaszokat kapunk arra vonatkozóan, hogy Hollywood egyik legimádottabb párkapcsolatának miért lett vége.

Nos kezdjük a jóval, Jason Momoa Napja Oroszlán 9 fokon áll, míg Lisa Boneté Skorpió 23 fokon, ami azt jelenti, hogy 104° van a kettő között – tehát egy bi-szeptil. A szeptilek mindig misztikus történeteket jeleznek az ember születési képletében, a szögük is megegyezik a piramisok hajlásszögével, tehát 51,26°. Ha viszont két ember Napja között van szeptil jellegű kötés, akkor arra azt mondjuk, hogy kapcsolatuk misztikus, nem evilági, régen köttetett.

Ha nagyon bele akarok menni a sztorikba, akkor valószínűleg ők már sokezer évvel ezelőtt, Egyiptomban is kapcsolatban álltak egymással, pláne, hogy nem is egy sima szeptilről hanem dupla, azaz bi-szeptilről beszélünk. Na de milyen kapcsolatban? Nos, Lisa Vénusza és Jason Marsa között szintén bi-szeptil található, így szerelmiben biztosan. Ám több arra utaló jel van, hogy a tanár-diák viszony se áll tőlük távol, de nem tisztázott, hogy ki tanít kit.

Először is Lisa ugye Skorpió Nappal született, tehát ő ezt a jegyet jött ebben az életében megtanulni, Jasonnak pedig a Holdja Skorpió, ami azt jelenti, hogy a kisujjából rázza ki ezt a minőséget. Így ő tanítja Lisának a szexualitást, a mágiát, a spiritualitást, illetve ab ovo azt, hogy nézzünk a dolgok mélyére. Lisa Szaturnusza viszont trigont vet Jason Napjához, Merkúrjához és Vénuszához és bár a trigon egy jó fényszög, de mivel a Szaturnuszról beszélünk, lényegében az elején tanítja, hosszú távon viszont valószínűleg kicsit lekorlátozza Jason szellemiségét, beszédét és szerelmét. Ez azért nagyon fontos mert Jasonnak Uránusz-Hold együttállása van, tehát a lelkének (Hold) rendkívül fontos a szabadság és az önmegvalósítás (Uránusz).

Továbbá szintén nem sokat javít a dolgon, hogy a Merkúrjaik is kvadrátban állnak, a kvadrát pedig sajnos mindennapi konfliktusokat hoz, ami az ő esetükben a kommunikációban nyilvánul meg. Valószínűleg sokszor beszélnek el egymás mellett, nem könnyű megérteniük mit akar a másik mondani és jóval nehezebb egy kisebb konfliktust is rendezniük, mint másoknak. Lisa Uránusza (szabadságvágy) és Jason Marsa (akaraterő) között szintén kvadrát van, szóval a szabadakarat, mint olyan abszolút téma kettejük között, biztos sokat veszekedtek azon, hogy ki hova mehet, mikor jön haza és amúgy is hogy fest egy normális család.

12 kép, hogy te is elhidd, Jason Momoa a legszexibb pasi a világon!

Az utolsó kvadrát, amit megemlítenék, az egy oda-vissza megtalálható fényszög, ugyanis Jason Plútója éppúgy kvadrátolja Lisa Marsát, mint Lisa Plútója Jason Marsát. Na ez az a hardcore kategória, amire nagyon nehéz azt mondani, hogy tudatossággal meg lehet oldani. Ez ha csak az egyik irányba menne, akkor is simán véget vethetne a legjobb kapcsolatnak is, így oda-vissza lényegében az is csoda, hogy eddig együtt voltak. A Plútó abszolút szól a hatalomról és a birtoklásról, amíg a Mars az akaraterőről. Na, el lehet képzelni, hogy mi történik, ha ezek összevesznek egymással.

Hozzáteszem a kapcsolat elején ez a típusú fényszög remekül működik, mint szexuál-fényszög, ám amint a szerelem elmúlik, sajnos valahol elkezd vér folyni... és akkor ehhez jön, hogy nehezen tudnak kommunikálni egymással, illetve Jasonnek extrém szabadságigénye van, míg Lisa az ő esetében inkább egy szaturnikus, korlátozó alkat.

Szóval összefoglalva, mivel két bi-szeptil is van a személyes bolygóik között, biztos nagyon hamar ráéreztek egymásra és kapcsolatuk szó szerint az égben köttettet, ám két év elteltével úgy gondolom elkezdtek sokat veszekedni a hatalmi kérdések tisztázásán, amiket sajnos kommunikálniuk is igen nehéz volt. Úgy látszik, ők egy életre elegendőt tanultak egymástól.

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő