Nagy júliusi horoszkóp: Külföldi utazás, új lakás várhat rád ebben a hónapban

2021.július.1.

Mit tartogatnak neked a csillagok júliusra?

 Nagy júliusi horoszkóp
Nagy júliusi horoszkóp
Fotó: Amelie Hackauff

Rák (06.22-07. 22.)

A HÓNAPOD Ha komoly adósságaid vannak, esetleg kisebb lakást kell keresned. Fukar és pénzéhes párod, aki semmit nem tesz érdek nélkül, csalódást okozhat, de nem kell különösen igyekezned, hogy elkerüld őt, hiszen most az üzlet és bevételed növelése nálad is elsőbbséget élvez. Változtatni akarsz, ügyeid talán külföldre szólítanak, de semmilyen pénzügyi kockázatot nem kell vállalnod. Kerüld a túlzott kiadásokat, mivel a számláid egyre nagyobbak lesznek, és nem tudod majd kifizetni őket. De becsvágyó terveid vagy céged újraélesztése szempontjából nem lenne hátrány, ha elvégeznél egy gyorsított nyelvtanfolyamot és külföldön vállalnál idénymunkát.

AZ ÉVED A politikai és vallási mozgalmak nagy hatással vannak rád, álmaidat is megvalósítod, de anyagi helyzeted nem kiegyensúlyozott. Ha nem akarod, hogy a hitvesedtől függj, anyagilag, talán beleszeretsz egyik barátodba vagy szponzorodba, akinek még a bőre alatt is pénz van. Lehet, hogy beállsz misszionáriusnak, viszont tisztáznod kell néhány adóval kapcsolatos kérdést. Sok kínos helyzetet elkerülhetsz, ha a pároddal előre elhatározzátok, ki mit fizessen. Akkor legalább arról is meggyőződhetsz, hogy a személyed az érdekes kedvesed számára, és nem a pénzed. 2022. nyarától bátran vállalj kockázatot a karriered érdekében.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Ha a párod a hónap elején az oltár előtt hagy faképnél, nem tudsz megbocsátani neki. Harapós hangulatba kerülsz, és amikor újra felbukkan, először örülsz, hogy bosszút állhatsz rajta. Ha a Glamour Summer hétvégén végigjárod kedvenc üzleteidet, és megtalálod, amit keresel, de nem figyeled az árcédulákat, sem a párodnak, sem a főnöködnek, (aki a céges számlát aláírja), nemigen tetszik majd az átalakulásod. Egy kissé túl elegáns vagy az ő ízlésüknek, a kuncsaftjaid pedig azt fogják hinni, hogy túlfizetnek, amikor meglátnak vadonatúj szettjeidben. Bizonyos tervek vagy üzletek, amelyek háttérben fognak zajlani, hatással lesznek anyagi és szakmai helyzetedre. Fedd fel őket, hogy ne befolyásolják a jövődet!

Szűz (08. 24.-09. 23.)

Megeshet, hogy titkos szeretőd vagy üzleti partnered rejteget valamit. Talán valami piszkos trükköt vagy előnytelen jellemvonást, amely a felszínre törhet, és veszélyeztetheti mindazt, amit elértél. Kollégák, barátok hívnak társas utakra, amikor a legjobb barátnődnek gyereke született, és így nincs kivel nyaralnod. Ne maradj otthon, hiszen csak akkor tudsz testben-lélekben felfrissülni, ha kiszakadsz megszokott környezetedből. Ha eluralkodott rajtad a munkamánia, át kellene gondolnod, min kellene változtatnod, mielőtt teljesen kiégsz. Ha a párod állandóan szép kis csávába kerül, már nem vagy biztos benne, hogy hajlandó leszel-e megint kihúzni őt a pácból.

Mérleg (09. 24.-10. 23.)

Partner vagy barát miatt veszteség érhet, de legyél óvatosabb, és használd ki teljes mértékben kapcsolataidat. Csakis a legjobb társaságot tűröd meg magad mellett, de sürgősen tenned kell valamit, hogy kapcsolatod túlélje a válságot. Ám ha válásra kerül sor, nem elég, hogy az ügyvéded megkopaszt, még bolondot is csinál belőled. Amennyiben lapátra tett a pasid, akkor felejtsd el, hogy lehettek még barátok! Ám ha mint sok más, gyermekét egyedül nevelő anya, te is nagyon magányosnak érzed magad, ebben az időszakban csak vigasztalódni akarsz, ám ez nem éppen a legjobb alap egy tartós kapcsolathoz. Ha állást változtatsz, akkor ellenőrizd, hogy mennyit keresnek mások ugyanebben a munkakörben!

Skorpió (10. 24.-11. 22.)

Ha érvényesülni akarsz a szakmádban, ráadásul a főnöködre vagy a fiára pályázol, meg kell szabadulnod a családi kötelezettségektől. Nem vagy már kislány, de ehhez a playboyhoz képest még te is tapasztalatlan vagy. De nem tartozol azon emberek közé, akik azt teszik, amit elvárnak tőlük. Összemosódik a magán és a hivatalos szféra, de ne hidd, hogy bárkit is meg tudsz változtatni. Ha egy külfölddel kapcsolatos tevékenység vagy üzlet megragadja figyelmedet, csak akkor startolj rá, ha már gondosan kielemezted a mellette és ellene szóló érveket. Megfontoltságod megóv egy sikertelen vállalkozástól. Örülsz egy külföldi kiküldetésnek, ám ha pénzed vagy bankbetéted maradékával külföldre akarsz emigrálni, a határon leküzdhetetlen nehézségekkel találhatod szemben magad, a védettségi igazolványod pedig vajmi keveset segít.

Nyilas (11. 23.-12.21.)

A hónap elején alighogy elutazol és egy idegen ország földjére lépsz, csőstől zúdul rád a baj. Egy gátlástalan pasi állandóan a nyomodban jár, s mindent a feje tetejére állít. Mivel balesetveszélynek is ki vagy téve, örülhetsz, ha ép bőrrel megúszod ezt az utazást. Ez az időszak segít megoldásokat találni azokra a problémákra, amelyek a múltban aggasztottak. Ám ez nem azt jelenti, hogy elhanyagolhatod a kötelezettségeidet, vagy hagynod kell, hogy bedőlj üres ígéreteknek. Keményebben kell dolgoznod, felelősségteljesebbnek kell lenned, és mellőznöd kell a spontán döntéseket. Szíved gyakrabban lobban lángra, mint ahogy a szél megfordul, de hitveseddel és szeretőddel is kesztyűs kézzel kell bánod – túl sokat tud a cégedről, üzleti titkaidról.

Bak (12. 22-01. 20.)

Kedvesedet ifjúkorában féktelen lázadóként ismerték, aki semmiféle értelmetlennek tartott szabályt nem volt hajlandó elfogadni. Most viszont feltörekvő üzletemberként látod viszont őt. Egyvalami azonban a régi maradt: a belőle sugárzó hihetetlen szexuális vonzerő. Jupiter támogatást ad számodra sok megoldatlan bürokratikus ügy megoldásához, de úgy véled, a házasság vagy egy gazdag szerető az egyetlen kiút kilátástalannak tűnő anyagi helyzetedből. Ám hamarosan rá kell jönnöd: egy pasi nemhogy csökkentené, inkább szaporítja a gondjaidat. Jobban jársz, ha előnyben részesíted a takarékos, de anyagilag biztonságos életmódot a merész spekulációkkal szemben.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Lehet, hogy jelentős erőfeszítéseket kell tenned, hogy megoldd családi és párkapcsolati problémáidat, ráadásul emiatt a szabadidődet is fel kell áldoznod. Tudod, hogy ezek csak ideiglenesek lesznek, de a megoldáshoz mégis időre és erőfeszítésre lesz szükség. A munka és a pénzügyek átszervezése további nagy gondot jelent, mivel feltétlenül meg kell tenned a megfelelő lépéseket a költségvetés kezelésében. Szerelmi és családi életedben úgy érzed, mintha kötélen táncolnál, a párod diktatúrájához képtelen vagy hozzászokni. Egyszerűen torkig vagy a becsvágyó és szívtipró pasikkal, kétségbeesetten igyekszel kitérni az útjukból, de mindhiába.

Halak (02. 20-03. 20.)

Ha a munkahelyeden kezd tarthatatlanná válni a helyzet, és ha munkahelyi viszonyod miatt elhanyagolod a legfontosabb ügyfeleket, ne csodálkozz azon, ha valami mondvacsinált ürüggyel kidobnak. Munkaadód azt reméli, hogy irodai kapcsolatodnak hamarosan vége lesz. Te viszont hamar észhez térsz, és inkább hallgatod egy tehetséges fickó számítógépes történeteit, mint öntelt kollégád öntömjénezését. Ne menj bele olyasmibe, amiről tudod, hogy szabálytalan! De arra is legyél felkészülve, hogy megpróbálnak becsapni! Ha a hónap első hetében bútorozol össze a pároddal, sajnos hamar rájössz arra: tévedtél, méghozzá nagyot… De ne tegyél lakatot a szádra, ha valamit szeretnél megtudni a hitvesedről!

Kos (03. 21-04. 20.)

Ebben az időszakban leginkább otthon tanyázol, önzetlenül gondoskodsz a családról, de az álmaidat se dobd féle. Mivel nem tartozol a nyeretlen kétévesek közé, a pároddal elmélyedtek a gyerekcsinálás művészetében. Jobban tennéd, ha jósok, sarlatánok felkeresése vagy értelmetlen kockázatvállalás helyett inkább a gazdasági mutatókat tanulmányoznád. Még egyedül? Tedd meg az első lépést egy alfahím felé, támadd le 13-a táján: a szokatlanul heves közeledés teljesen bevadítja. Abban is biztos lehetsz, hogy hogy a pasi nagy örömmel fog felvágni veled az összes sznob ismerőse előtt. Ám ha valami fontosabb dologgal töltöd az időt, te leszel a családod pénzügyi tanácsadója.

Bika (04. 21-05. 20.)

Felügyeled a háztartás vezetését, tökéletes háziasszonya vagy a párod vagy rokonaid által rendezett vacsoráknak, kerti grill partiknak és üzleti összejöveteleknek. Elvárod viszont hozzátartozóidtól, hogy tiszteljék a munkádat. Háztartási gép meghibásodása vagy baleset húzhat ki pénzt a zsebedből. A hálószoba valószínűleg házadnak leggyakrabban felkeresett területe lesz, ahol megpróbálod feloldani munkahelyi feszültségeidet – a pasid mindenesetre értékelni fogja. 12-e táján összpontosíts egy új barátra, aki hasznos kapcsolat, egyszer még pénzt és üzletet hoz. Egyik programodat is jól megfizetik, amely fent van az interneten. A kioktatást és a kritikát viszont sokkal nehezebb lenyelned, amikor megérdemled.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Kerüld el a szakmai környezetedben lévő emberekről szóló pletykákat, kedveseddel viszont szenvedélyes társasági és intellektuális életet élhettek. De vigyáz, mert a pasid hiúságában képtelen lesz megérteni flörtjeidet és kiruccanásaidat, ez pedig negatív következményeket is vonhat maga után. Ám ha elhúz a fiú, akit megkörnyékeztél, ne állj bosszút, hiszen vannak még elegen. Rengeteg szakba belekóstolsz az egyetemen, mégsem tudod eldönteni, milyen szakmát válassz. A pénzügyek intézése ebben az időszakban fokozott figyelmet követel, mert komolyan fenyeget a veszély, hogy kimeríted forrásaidat, ha meggondolatlanul vásárolsz autót vagy luxuscikkeket.

Ez is érdekelhet

Zsuzsa megmutatja, hogyan lehet az öltözködésed sikkes és komfortos!

Zsuzsa megmutatja, hogyan lehet az öltözködésed sikkes és komfortos!

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Sztárhírek

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!