Erre számíthatsz a karrieredben a horoszkópod szerint

2021.június.23.

Akár szkeptikus vagy az asztrológiát illetően, akár úgy gondolod, hogy a csillagok és a bolygók misztikus erővel bírnak, annyi biztos, hogy a horoszkóp sok olyan jellemvonásodról árulkodik, amelyek irányt mutathatnak az életed különböző területein. Ha Szűz vagy, valószínűleg maximalista vagy, és mind szakmai téren, mind azon kívül alaposan ügyelsz a részletekre. Ha Mérleg vagy, valószínűleg nyitsz az alternatív munkamódszerek felé, és kreatívabban végzed a munkádat otthonról, a saját elképzeléseid és időbeosztásod szerint. Ha pedig Kos vagy Oroszlán vagy, akkor szinte biztos, hogy fontos számodra a jó légkör a munkahelyeden, és szívesen adsz energialöketet a kollégáidnak, hogy lendületesebben folyjon a munka. A csillagjegyed által diktált egyedi személyiségvonások képesek befolyásolni a karrierlehetőségeidet, így a horoszkópod által most azt is megtudhatod, mire számíthatsz a karrieredben.

Karrier horoszkóp
Karrier horoszkóp
Fotó: Montázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.)

Folyamatosan pörgésben vagy, aminek köszönhetően szinte bármilyen területen képes vagy megállni a helyedet. Ha úgy érzed, hogy stagnálsz a jelenlegi pozíciódban, akkor most érdemes elkezdened új lehetőségek után kutatni, hiszen minden készséged megvan ahhoz, hogy jobban profitáló munkahelyed legyen.

Bika (04. 21-05. 20.)

Megfontolt vagy, amiért a munkahelyen is csodálnak. Képes vagy komoly döntéseket meghozni úgy, hogy közben egyáltalán nem aggodalmaskodsz. A határozottságod egy olyan készség, amire másoknak is nagy szüksége van, ezért a bizonytalan kollégáidnak ahol lehet, nyújts segítő kezet, és a jóságod meg fog térülni.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Sokoldalú vagy, amit a munkatársaid gyakran bosszantónak találnak. A határtalan kíváncsiságod és az energikusságod elképesztően kreatívvá tesz, de ne feledd, vannak projektek, amelyekhez nem elég a tehetséged, jó csapatjátékosnak is kell lenned.

Rák (06. 22-07. 22.)

Érzékeny természetednél fogva olyan apró szakmai hibák miatt is bűntudatod van, amik mások egyszerűen nem is tulajdonítanak jelentőséget. Jól jegyezd meg, hogy semmi szégyellnivaló nincs abban, ha belátod a tévedéseidet, vagy akár útmutatást kérsz azok kijavításához. Az önbizalmad erősítéséhez el kell fogadnod, hogy ember vagy, tehát hibázhatsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Ahogy az élet más területein, úgy a munkában is a hűség és a becsületesség a legfontosabb számodra. Ha munkahelyi konfliktusba keveredsz, vagy olyan irodán kívüli problémába ütközöl, ami befolyásol a mindennapokban, kérj tanácsot a mentorodtól vagy a főnöködtől. Ne feledd, hogy milyen sok időt töltesz azokkal, akikkel együtt dolgozol, ezért fontos a beléjük fektetett bizalom és esetlegesen még a baráti viszony kialakítása is jó cél lehet.

Szűz (08. 24-09. 23.)

Az elszántságod és az intenzív önkritikád alkalmassá tesz arra, hogy a szakterületed élére kerülj. Ne feledd viszont, hogy a hatalmas nyomás kiégéshez vezethet, és mivel egyébként is jellemzően stresszes vagy, a munka iránti szenvedélyed és a tökéletességre való törekvésed több kárt okozhat, mint amennyi hasznot hajt.

Mérleg (09. 24-10. 23.)

Energikus természetednél fogva a kreativitásod szárnyal, azonban ha túlságosan szerteágazóak az ötleteid, szorongáshoz vezethet. A legfontosabb, hogy akár irodában, akár otthonról dolgozol, legyen egy letisztult munkaterületed, ahol alaposan átgondolhatod, egy adott projektben mik a legkedvezőbb megoldások.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

Állhatatosságodnak köszönhetően tudod, hogyan kell egy nehéz munkamegbeszélést lefolytatni, érintsen az bármilyen kérdést. Tudod, hogy a problémák szőnyeg alá söprése nem megoldás, ezért fontos számodra, hogy mindig nyílt és őszinte kommunikációt folytass. Az pedig, hogy nyugodtan és összeszedetten dolgozol, ami a kollégáidra is motiválóan hat.

Nyilas (11. 23-12. 21.)

A kapcsolatépítés sok szakmában fontos, amihez adott is minden készséged. Ne feledd viszont, hogy a lehetőségek csak ritkán pottyannak az öledbe. Élj vele, hogy természetedből adódóan empatikus és figyelmes vagy, és kezdj bele spontán beszélgetésekbe olyan emberekkel, akik által a karrieredet is építheted.

Bak (12. 22-01. 20.)

Lelkiismeretesen és kitartóan dolgozol, ezt azonban sokan nem veszik észre, és irigylik a kemény munkával elért sikereidet. Akik viszont ismernek, tudják, hogy szenvedélyesen szereted a munkádat, mindaz pedig, amit elértél, tudatos erőfeszítések eredménye. Amire ideje több hangsúlyt fektetned, az a pihenés. Hidd el, néhány nap kikapcsolódás után hálás leszel magadnak azért, hogy feltöltődve vághatsz neki újra a teendőidnek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Úgy élsz és dolgozol, hogy amit szeretsz, azt szenvedélyesen műveled, ami viszont nincs a tetszésedre, azt leginkább figyelmen kívül hagyod. Ez a hozzáállás azonban egy idő után sok problémát szül. Itt az ideje, hogy azokat a dolgokat is komolyan vedd a munkád során, amelyek távolabb állnak tőled.

Halak (02. 20-03. 20.)

Elég megfontolt és figyelmes vagy ahhoz, hogy mentorként megálld a helyed, ezért ha van a környezetedben olyan kollégád, aki hozzád hasonló készségekkel rendelkezik, de még segítségre szorul, vedd a szárnyaid alá. Nincs szükséged többre, minthogy időnként elbeszélgess vele a legfontosabb szakmai dolgokról, és ha elbizonytalanodik, adj neki tanácsokat. Könnyen lehet, hogy ketten komolyabb sikereket tudtok elérni, mintha egyedül próbálsz előrelépni.

Ez is érdekelhet

„Ha 30 előtt nem sikerült szülnöm, akkor legalább 40 előtt jöjjön össze” - Hogyan lesz önerőszak a szexből, ha nem jön a baba?

„Ha 30 előtt nem sikerült szülnöm, akkor legalább 40 előtt jöjjön össze” - Hogyan lesz önerőszak a szexből, ha nem jön a baba?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói