Kellemes hangulatban indul a hét - Egymondatos horoszkóp - október 1. hétfő

2018.október.1.

Az Ikrek jegyében lévő Hold az esti órákig leginkább a vásárlásnak, a társasági összejöveteleknek, a könnyed beszélgetéseknek, az eladásnak, az utazásoknak és a reklámtevékenységeknek kedvez. Ne hagyd ki a lehetőséget! Sportolj vagy kocogj a szabadban, az esti órákban viszont, amikor a Hold már belép a Rákba és barátságos fényszöget zár be a Bika-Uránusszal, nincs olyan hely a világon, ahol szívesebben lennél, mint saját otthonodban. Semmi sem tud megakadályozni, hogy a családoddal töltsd ezeket az órákat, hiszen csak szeretteid körében érzed magad igazán biztonságban.

Kos (03. 21-04. 20.) Ahogy egyre gyorsabban élsz, mindinkább leszoktál arról, hogy legalább este leülj a családdal egy rendes étkezésre, pedig a közös étkezés összetartja a családot.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma lazíthatsz, átnézheted a számláidat, de vásárlásra is alkalmas a nap, este viszont találj ki valami kellemes programot, amivel közeli hozzátartozóidnak is kedvezel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Rengeteg telefonhívást kell lebonyolítanod, nyüzsögsz, de este se legyél rest, próbáld ki azt a receptet, amelyet hallottál –siker esetén megismételheted.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha magányosan akarod tengetni a napodat, és nemet mondasz egyik barátod vagy ügyfeled meghívására, talán életed egyik legjobb lehetőségét szalasztod el.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Összejöhetsz a barátnőiddel egy jó kis pletykapartira, a párod vagy a főnököd viszont világosan tudtodra adja, hogy ki nem állhatja az uralkodni vágyó nőket.

A horoszkópod szerint ide kell Európában elutaznod

A horoszkópod szerint ide kell Európában elutaznod

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha azok közé a nők közé tartozol, akik a hivatásuknak szentelik az életüket, este azért mégiscsak felszabadultnak érezheted magad a barátnőid társaságában.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem kell föladnod a munkádat, megszakítani tanulmányaidat, és szorgos háziasszonnyá válnod, de az esti órákban csak gazdag pasival lenne szabad kezdened.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az üzleti életben töltött napod bizonytalansága estig feszültségben tarthat, s olyan pasit sem könnyű szeretned, aki a hűségről olyan cinikusan gondolkozik.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ez a Mérleg vagy Vízöntő a gatyáját is odaadná, ha egyszer magaddal vinnéd a dögös járgányodban, a párod viszont azért rágja a füledet, hogy sok pénzt keress.

Bak (12. 22-01. 20.) A párod segítségére van szükséged, hogy kibújj a páncélzatodból, de ha azt hiszed, hogy a szerelem olyan szabályos, mint egy határidőnapló, akkor tévedésben élsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma azon gondolkodsz, hogy remek anya válna belőled, de a mobilod, a technika eme vívmánya a családi összejövetelen a legrosszabbkor kezd csipogni.

Halak (02. 20-03. 20.) Egy-két megjegyzéseddel, felületességeddel kínos helyzetbe hozhatod a szüleidet, de nemcsak hozzájuk, hanem a párodhoz is közelebb kerülhetsz az esti órákban.

Ez is érdekelhet

Magic Mike visszatér a képernyőkre

Magic Mike visszatér a képernyőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet