Kellemetlen kritikákra, akadályok és korlátozások felbukkanására számíthatsz - Egymondatos horoszkóp: Január 11.

2020.január.11.

Ezen a hétvégén a Merkúr, a Szaturnusz és a Plútó együttállása miatt kommunikációs és közlekedési nehézségekre, kellemetlen kritikákra, akadályok és korlátozások felbukkanására számíthatsz. De képes vagy egy nehezen megoldható feladatra összpontosítani, beleáshatod magad tanulmányaidba, csak ne akard saját nézeteidet másokra erőltetni. Ez a fényszög nem engedi meg, hogy elhallgass vagy letagadj fontos tényeket, de ügyesen befolyásolhatsz és manipulálhatsz másokat, elmélyedhetsz a pszichológiában, pénzt érő információkhoz és ismeretekhez juthatsz, vagy rejtélyes ügyekre deríthetsz fényt. Védekezned kell viszont a nyomásgyakorlás ellen, és arról sem feledkezhetsz meg, hogy a közlekedés veszélyes üzem.

Kos (03. 21-04. 20.) Magasabb pozíciót, jelentős juttatásokat alkudhatsz ki magadnak, de el kell fogadnod, hogy sokat kell dolgoznod szigorú hatalmi és ellenőrző rendszer árnyékában.

Bika (04. 21-05. 20.) Külföldi tárgyalás, üzletkötés, vizsga sikerében bízhatsz, és ha van egy kis érzéked a párod kifaggatásához, elérheted, hogy feltárja valódi szándékait és terveit.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha munkáról, üzletről vagy adóügyekről tárgyalsz, ismerd fel azokat a helyzeteket, amikor könnyen fennakadhatsz a kiszolgáltatottság vagy a manipuláció hálóján.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha hatalomvágyó, uralkodó típusú párod folyamatosan megakadályoz téged abban, hogy olyasmiről beszélj, ami fontos számodra, akkor szállj ki a kapcsolatból.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nézz szembe a ténnyel: kollégáid, rokonaid között van néhány kifejezetten kapzsi, hataloméhes alak, de legyél hajlandó irányt váltani, ha szükség van rá.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha azt veszed észre, hogy önző pasid vagy egyik rokonod manipulál, erőszakosan befolyásol, vagy bizonyos témákat elkerül, tudatosítsd benne, hogy mit művel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egy anyagi vita kibillenthet az egyensúlyodból, de mivel nem ejtettek a fejedre, kilépsz egy manipulatív kapcsolatból, s nem hagyod magad megrövidíteni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Üzlet- és szerződéskötéskor bevetheted mindazokat a nyomásgyakorló technikákat, amiket ismersz; ha saját céget alapítasz, meg fogsz élni belőle.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Újabb szakmai vagy pénzügyi lehetőségről kaphatsz hírt, de állj ellen a fogyasztói kényszernek, s még a nagyobb bevétel reményében se paktálj le az ellenséggel.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha állásinterjúra készülsz, készülj fel akadályokra és kommunikációs problémákra, de tanulj meg együttműködni még az ördöggel is, ha érdeked ezt követeli.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha munkahelyi főnököd vagy kedvesed provokál, eszedet arra használd, hogy elegánsan kitérj a vita elől, de ne hagyd, hogy bárki is beleszóljon az életedbe.

Halak (02. 20-03. 20.) A barátság ösvényén haladva közel kerülhetsz a pasidhoz, de igyekezz kifürkészni, hogy partnered ambíciói és családdal kapcsolatos tervei megférnek-e a tiéddel.

Ez is érdekelhet

9 etikett-lecke, amit a királyi család tagjaitól tanulhatunk, pedig van, aki nem nemesi családból származik

9 etikett-lecke, amit a királyi család tagjaitól tanulhatunk, pedig van, aki nem nemesi családból származik

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai