Kellemetlen meglepetések napja ez - Egymondatos horoszkóp - február 1. szerda

2017.február.1.

A barátságtalan Merkúr-Uránusz fényszög nyugtalanságot, idegességet, kellemetlen meglepetéseket, elhamarkodott döntéseket, robbanékony hangulatot okoz. Mivel képtelenek vagyunk koncentrálni, balesetek, koccanások történhetnek, ezért a közlekedés terén ebben az időszakban nagyfokú óvatosság ajánlatos. Váratlan hírek, látogatók okozhatnak izgalmakat, boríthatják fel programjainkat. Mérsékeljük lázadó hajlamunkat, legyünk rugalmasak, óvakodjunk a meggondolatlan és elhamarkodott megjegyzésektől, de ne veszítsük el bátorságunkat, ha ismeretlen terepre tévedünk.

Kos (03. 21-04. 20.) Összetűzésbe kerülhetsz kollégáiddal, meggondolatlan kijelentéseid mindenkit vitára ingerelnek, türelmetlenséged pedig ma inkább gátol, mint előrevinne.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma gyorsan felmegy benned a pumpa, utazási terved meghiúsul, veszteség ér külföldön, stressz-szinted megemelkedik, balesetveszélynek is ki vagy téve.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem úgy sikerül egy üzleti megbeszélés, ahogy várnád, az anyagiak miatt összezördülhetsz a barátaiddal, de a rokonaidat sem kellene minduntalan ingerelned.

Rák (06. 22-07. 22.) Nehezen kivitelezhető ötletekre fecsérled az idődet: engedd, hogy a másiknak legyen igaza; így megspórolhatod a munkahelyi vagy családi vitával járó stresszt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ahhoz, hogy vita kerekedjen, két ember kell, de a megállításához egy is elég: bejelentésed robban bombaként a munkahelyén, sőt kisebb balesettől is tarthatsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Váratlan veszteség érhet, elhamarkodott szakmai vagy üzleti terveid sem kapnak ma zöld utat, ráadásul vissza kellene fizetned tartozásodat, de nincs miből.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne kezdeményezz változtatásokat sem az otthonodban, sem a magánéletedben, és igyekezz kitérni a "biztos, hogy nekem van igazam" típusú viták elől!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Bosszantó telefonhívások, váratlan események, ráadásul a járgányod vagy a számítógéped is üzemképtelen: jobb, ha kiteszed az ajtódra a "Ne zavarjanak!" táblát.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma valahogy nem jönnek össze a dolgok, váratlan kiadásokba keveredsz, bedőlsz könnyelmű ígéreteknek, tetszetős lehetőségeknek, és a lecke túl kemény.

Bak (12. 22-01. 20.) Lelkileg vagy olyan jó állapotban, hogy hajlékonyan kezeld a megváltozás lehetőségéhez vezető tanácsokat, csak ne ragaszkodj helytelen elképzeléseidhez.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Miért hittél partnered ígéretének, miért is számítottál arra, hogy komolyan veheted a szavát, viszont a kudarcért és veszteségért csakis önmagadat okolhatod.

Halak (02. 20-03. 20.) Felelőtlenül bánsz a pénzzel, veszekszel a pároddal a pénz hiánya miatt; üzleti megbeszélés, randevú is elmarad, mert partnered eltéveszti az időpontot.

Ez is érdekelhet

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el