Képes leszel a férfiszíveket elgyengíteni - Egymondatos horoszkóp: szeptember 2.

2019.szeptember.2.

A Szűz jegyében lévő Nap és a Mars együttállása miatt apróságok miatt is könnyen felkaphatod a vizet. Állj ellen kritizálási vágyadnak, és békélj meg a tökéletlenséggel! A Szűzben lévő Vénusz és a Nyilas-Jupiter quadrát fényszöge mértéktelenségre, túlzásokra ösztönző fényszöge óva int a pazarlástól, a nem egészen törvényes ügyletektől és a másokkal szemben támasztott túlzó elvárásoktól. Tartsd észben, hogy a pénzszerzésnek nincsenek könnyű útjai, de ha elégedetlen vagy a jövedelmeddel, ne a lottóreményben reménykedj, hanem keress magadnak mellékállást. Ha nem fogod vissza a cukor- és a zsírfogyasztást, mostanában könnyen felszedhetsz néhány kilót.

Képes leszel a férfiszíveket elgyengíteni - Egymondatos horoszkóp: szeptember 2.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Testi épségedre vigyázz, ne hágd át a szakmai és pénzügyi előírásokat, ne utazz külföldre, el a kezekkel a férfi turistáktól különben meggyűlik a bajod a pasiddal.

Bika (04. 21-05. 20.) Cselekvéskényszeredet kiélheted abban, ha járni kezded az erdőt vagy sportolsz, de ne legyenek túlzott reményeid új pasiddal vagy üzlettársaddal kapcsolatban.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Otthonodban áll a bál, rokonaid viselkedése miatt kinyílik a bicska a zsebedben; ne erőltesd az összeköltözést, az együttélést a pároddal – nem lesz belőle esküvő.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha az üzleti életben vinni akarod valamire, jól jöhet a vad elszántság; lehet, hogy pompás ajánlatot kapsz, de ne tegyél úgy, mintha minden mindig csodálatos lenne.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha elégedetlen vagy a fizetéseddel, változtass állást, s bár az anyagi veszteség kockázatával számolnod kell, a férfiszíveket azért még képes leszel elgyengíteni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Megszállottan hiszel abban, hogy a siker titka a cselekvés - szerelmi, anyagi és lakásügyben ne hagyd magad siettetni, de te essél túlzásokba elvárásaidat illetően.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha érzelmileg elhatárolódtál a párodtól, felhalmozódó nyugtalanságod mindent elsöprő haragként törhet ki belőled, de ne irigyeld mások sikereit.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Használd ki jól működő kapcsolatrendszeredet egy magasabb pozíció megszerzéséhez, de hiába keresel jól, ha kedvesed gyorsan kiüríti a pénztárcádat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A harag könnyen magával ragad, de ezzel csak magadnak árthatsz, a rád jellemző mértéktelenség miatt pedig konfliktusok, egészségügyi zavarok fenyegetnek.

Bak (12. 22-01. 20.) Munkával, külföldi utazással, párválasztással vagy jogi problémával kapcsolatban téves döntést hozhatsz, és csak akkor lazíthatsz, ha már minden sínen lesz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Barátságban, munkában, könnyen melléfoghatsz, a szexet pedig ne használd arra, hogy olyasmit szerezz meg a párodtól, amit a másik önként nem adna.

Halak (02. 20-03. 20.) Pénz- és állásügyben ne várd, hogy az öledbe repüljön a sült galamb, de egy jó szakmai, szexuális vagy üzleti kapcsolat sem jelent még feltétlenül szerelmet.

Ez is érdekelhet

Így teheted hangulatos randihelyszínné az otthonodat

Így teheted hangulatos randihelyszínné az otthonodat

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk