Kerüld az arrogáns és fölényes viselkedést! - Egymondatos horoszkóp - Február 13.

2018.február.13.

A Merkúr és a Jupiter quadrát fényszöge tehet róla, hogy meglehetősen könnyelműen bánsz az ígéreteiddel és képtelen vagy reálisan felbecsülni képességeidet és lehetőségeidet. Legfőbb veszélye ennek a fényszögnek az arrogáns és fölényes viselkedés, de az sem kizárt, hogy időzavarba kerülsz, mert könnyen elveszítheted a dolgok fontossági sorrendjének megállapítására való képességedet. Az utazásokat, üzlet- és szerződéskötéseket ajánlatos elnapolni, ha pedig valamilyen fontos dokumentumot kell aláírnod, feltétlenül olvasd el az apró betűs szöveget is. A mai napon érvényes ugyanis a közmondás, mely szerint "Az ördög a részletekben rejtőzik".

Kerüld az arrogáns és fölényes viselkedést! - Egymondatos horoszkóp - Február 13.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Alaposan válogasd meg, kivel társulsz, kivel üzletelsz, nehogy a rossz választás miatt veszteség érjen, s ne fűzz vérmes reményeket a barátaidtól kapott ígéretekhez!

Bika (04. 21-05. 20.) Igyekezz kiigazítani partnerednek vagy üzletfelednek a rólad alkotott, nem éppen hízelgő képét, és törődj bele, hogy párkapcsolatodnak nem csak napos oldala van.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Főnökeid, hozzátartozóid fütyülnek az elképzeléseidre, a hivatalok packázásai is felbosszanthatnak, ráadásul a pároddal sem érdemes ma újabb vitát nyitnod.

Rák (06. 22-07. 22.) Vigyázz, nehogy te legyél az egyetlen, aki komolyan vesz egy szakmai vagy üzleti megállapodást, s eszedbe se jusson vakon aláírni a jövedelemadó-bevallásodat!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne írj alá szerződést, ne hagyd, hogy valaki mézes-mázos szövegével az idegeidre menjen, és alaposan ellenőrizd a ma kapott üzleti ajánlat hitelességét!

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma hiába vársz egy hírre, nem érkezik meg, az pedig pláne kínos, ha egyik kollégád vagy a főnököd bizalmaskodik veled és kicsi szívemnek szólít mások előtt.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Pénzügyekben alaposan melléfoghatsz, félő, hogy nagyon nagy kockázatot vállalsz, ezért maradj a realitások talaján, és ne tegyél könnyelmű ígéreteket.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Semmi értelme egy házat venni, ha utána nem törődsz a fenntartásával, de muszáj nyomon követned a pénzügyeidet és a befizetési bizonylataidat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha főnököd vagy hitvesed semmi jelét nem adja, hogy tisztában lenne valódi értékeiddel, tisztázzátok a helyzetet, ha pedig szétszórtnak érzed magad, ne ülj autóba.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha olyan célokat tűzöl ki magad elé, melyeket lehetetlen elérni, csak te húzhatod a rövidebbet: munkával vagy megélhetéssel kapcsolatos döntéseddel várj egy kicsit!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Széked inog a munkahelyeden, munkádat alulfizetik, mégse mondd fel az állásodat, inkább gondolkozz tárgyilagosan, akkor van esély a gondok megoldására is.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha külföldi képviseletre, tanulmányútra van kilátásod, partnereddel
feltétlenül beszéld meg, mert a külföldi tartózkodás megzavarhatja megszokott életviteleteket.

Ez is érdekelhet

Te is várod már az új Stranger Things évadot? A rajongóknak van egy teóriája, hogy mikor érkezik

Te is várod már az új Stranger Things évadot? A rajongóknak van egy teóriája, hogy mikor érkezik

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: kreativitásod előnyös megoldásokat hozhat a héten - január 17-23.

Heti horoszkóp: kreativitásod előnyös megoldásokat hozhat a héten - január 17-23.

G-Életstílus

9 elérhető pénzügyi cél, és útmutató a megvalósításukhoz

9 elérhető pénzügyi cél, és útmutató a megvalósításukhoz