Kerüld ma a pazarlást és az etikátlan ügyleteket! - Egymondatos horoszkóp - február 11.

2018.február.11.

A Nap és a Jupiter közötti quadrát fényszög veszélye a romboló önhittség, a hatásköri túllépés, a bizalom elvesztése, a fölényesség és az arrogancia. Óvakodjunk ezen a napon a veszélyes és értelmetlen kockázatok vállalásától, kerüljük a túlzásokat, a mértéktelenséget, a pazarlást és az etikátlan ügyleteket. Amikor nyerünk, az önbecsülésünk erősödik, amikor vesztünk, kicsit gyengül. Ez a konstelláció néha a törvénnyel vagy a hatósággal való szembekerülést jelzi, vagy valamilyen jogi perpatvart. Az utazási terveket is ajánlatos elnapolni. Úgy érezhetjük, közel kerültünk a régóta várt szakmai vagy üzleti áttöréshez, amelyre azonban még várnunk kell. Egy kis önmérséklettel azonban önbizalmunkat javunkra fordíthatjuk.

Kerüld ma a pazarlást és az etikátlan ügyleteket! - Egymondatos horoszkóp - február 11.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Életbölcseleted nagyon egyszerű: "Élvezz most, fizess később!", s bár a lehetőségek csábítóak, ne kockáztasd a szerencsédet se a szerelemben, se az üzleti életben.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel rendkívül követelődző vagy, elvárod partneredtől és rokonaitól, hogy azonnal elégítsék ki szükségleteidet, mértéktelenségednek viszont később nagy ára lesz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Óvakodj attól, hogy egyik munkahelyről sodródj a másikra, s ha nem mered nagyobb megmérettetésnek kitenni magad, megtörténhet, hogy otthagyod a főiskolát.

Rák (06. 22-07. 22.) Annak ellenére, hogy alapvetően nagyvonalú vagy, ma állj a sarkadra, ne félj nemet mondani olyan igényekre, amelyek nélkülöznek minden józan mértéktartást.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Némi önmérséklet tényleg nem ártana: ma lehetőleg ne bonyolíts ingatlanügyletet, túlköltekezésed pedig otthonodban anyagi bizonytalanságot teremthet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Teljesítményednek lehetnek olyan elemei, melyek nem tökéletesek, ráadásul ma különös előszeretettel viseltetsz az elbűvölő szélhámosok és hízelgők iránt.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Anyagi javaiddal gondatlanul bánsz, korlátlanul költekezel, ráadásul ma könnyen hagyod magad rászedni a csillogó csomagolásba rejtett divatőrületek által.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Állandóan küzdesz, hogy valakivé válj, amit a családod képtelen megérteni, és amilyen kétbalkezes vagy, még egy rendes pasit sem tudsz kifogni magadnak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Tanácsos elkerülnöd, hogy politikai vagy jogi vitába bonyolódj, tévesen formálj véleményt, de leginkább a pereskedéssel fenyegető helyzetektől óvakodj.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha üzlettársadnak vagy egyik barátodnak remek ötlete támad a pénzszerzésre, igyekezz növelni bevételedet, de ne vállalj értelmetlen anyagi kockázatot.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ez nem olyan időszak, amikor kockázatot vállalhatsz, és ha keresztülgázolsz másokon, önhittséged vagy toleranciád hiányában elveszítheted pozíciódat.

Halak (02. 20-03. 20.)
Ne hivalkodj a tudásoddal, ne legyél nagyravágyó, ne vágj bele olyasmibe, amiből később jogi problémád adódhat, de igazán tarthatnál egy diétás napot.

Ez is érdekelhet

Amiről senki sem beszél: miért vagyunk depressziósak szex után?

Amiről senki sem beszél: miért vagyunk depressziósak szex után?

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

G-Életstílus

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk