Készülj fel a mai akadályokra - Egymondatos horoszkóp: November 23.

2016.november.23.

Mivel ma a Merkúr együttállásba kerül a Szaturnusszal, kommunikációs zavarokra, teljesíthetetlen határidőkre, meghűléses betegségekre, közlekedési dugókra, akadályok felbukkanására, és általában késedelmekre számíthatunk. Hajlamosak leszünk a borúlátásra, de a túlzottan pesszimisztikus beállítottság miatt jó lehetőségeket hagyhatunk ki. A túlzott kritizálás, a merev véleményalkotás pedig nehezen gyógyuló sérelmek okozója lehet. Olyan tevékenységekben ígér sikert ez a fényszög, amelyek megkívánják a szellemi összeszedettséget, az óvatosságot, a megfontoltságot, az alaposságot, a koncentrációt és a részletekre való gondos odafigyelést.

Kos (03. 21-04. 20.) Külföldi utazás vagy munkavállalás meghiúsulhat, és nem árt, ha lélekben felkészülsz a várható akadályokra, mert így könnyebben birkózol meg velük.

Bika (04. 21-05. 20.) Kölcsönügylet vagy egy új adótörvény miatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, s a szexuális örömök érdekében meg kell mondanod a párodnak, mit kívánsz tőle.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Fogadd el a kritikát, ne félj az elutasítástól, de ha beletörődsz egy kellemetlen helyzetbe, meg sem próbálod módosítani, következésképpen nem is változik.

Rák (06. 22-07. 22.) Félő, hogy az állásféltés miatt alulértékeled szolgáltatásaidat, és ha partnered vagy egyik munkatársad rámutat gyenge pontjaidra, megcsappanhat az önbizalmad.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma komoly ígéretek hangzanak el, de új kapcsolat esetén kerüld a pasid anyagi helyzetét érintő kérdéseket – főleg akkor, ha frissiben ismerkedtetek meg.

Szűz (08. 24-09. 23.) A családi kötelezettségek alóli kibúvás puszta gondolata olyan erős bűntudatot ébreszt benned, hogy bármilyen nehézséggel járjon is végrehajtod a feladatot.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kellemetlen tapasztalatot szerezhetsz a közlekedésben, és rengeteg időt kell töltened egy tárgyalópartnerrel, mielőtt bármilyen megállapodás létrejönne.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Bevételi forrásod megszűnhet, egyik barátod pedig önző alak, akit nem érdekel az anyagi helyzeted, de elvárja, hogy teljesítsd vele szembeni kötelezettségedet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Remélhetőleg a mai pénzügyi tárgyalás vagy felvételi interjú a terveid szerint fog lezajlani, mégsem árt, ha felkészülsz néhány negatív reakcióra vagy elutasításra.

Bak (12. 22-01. 20.) Állásod veszélybe kerülhet, gyanakvásod miatt nem tudsz megbízni másokban, nehezen tudsz közel kerülni az emberekhez, mert nem akarsz a végén pórul járni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha barátaid gyakran kérnek tőled anyagi támogatást, s bosszantanak az alaptalan követelések, akkor úgy érzed, mások elvárásainak csapdájában vergődsz.

Halak (02. 20-03. 20.) A szakmai világ kemény hely, tele kritikus főnökökkel, szurkálódó kollégákkal, de néha jobb stratégiát váltani és nem szomorkodni a negatív események miatt.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Anonim HIV- és STD-szűrést is kérhetsz ingyenesen a Sziget-fesztiválon

Anonim HIV- és STD-szűrést is kérhetsz ingyenesen a Sziget-fesztiválon

Tedd & Ne tedd

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Sztárhírek

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk