Megérkezett a Kakas hónap: Ez történik veled szeptemberben a kínai asztrológia szerint

2021. szeptember 10.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Megérkezett a Kakas, a kínai asztrológia szerinti ősz középső hónapja. A Bivaly-húzta fémfogat még különlegesebbé változik, díszes és extravagáns lesz, mi pedig büszkén, elegánsan ülünk majd rajta, megmutatva fényünket és jókedvünket.

 Kínai asztrológia kakas hónap
Kínai asztrológia kakas hónap
Fotó: Gettyimages.com

Lesz egy belső késztetésünk arra, hogy megmutassak magukat a világnak, hogy ragyogjunk, hogy felhívjuk magunkra a figyelmet, hogy szerepeljünk, ennek most van itt az ideje! Hihetetlenül megnő kreativitásunk, a különlegességet keressük majd a dolgokban, különleges ötletek, megoldások születhetnek. Előtérbe kerül az elegancia, kedvünk lesz csinosabban öltözni, stílusosak leszünk, ezúttal kerülni fogjuk a trehányságot. Megnő büszkeségünk, különlegesebbnek érezzük majd magunkat.

Általános jellemzők:

Vonzódni fogunk a különleges, extravagáns, elegáns, egyedi dolgokhoz, ezért szívesen meglepjük magunkat és egymást egy-egy csinosabb darabbal. Ebben a hónapban könnyen megélhetjük az élet napos oldalát, könnyen teremtünk majd kapcsolatokat. Ügyesen magunkra tudjuk majd vonni a figyelmet, ha akarjuk. Ezúttal könnyebb lesz kibontakoznunk, ha azt érezzük, hogy szükség van ránk, ezért mutassuk ki a körülöttünk lévő embereknek, hogy számítunk rájuk és szükségünk van a segítségükre.

Nagyon érzékenyek lehetünk mindenre ami történik körülöttük, hajlamosak leszünk átvenni mások gondjait, bajait, érzéseit. Ugyanakkor valahogy most könnyebben észrevesszük azt is, ha meg akarnak vezetni bennünket. Nehezünkre esik majd alkalmazkodik új körülményekhez, úgyhogy ha tehetjük, ne most kezdjünk bele új dolgokba. Ebben a hónapban figyeljünk arra, hogy ne szembesítsük egymást a hibáinkkal, ne szorítsuk egymást sarokba, hagyjunk egy kiskaput, hogy legyen választási lehetőségünk… így tudunk most a legtöbbet fejlődni.

Munkánk:

Együttérzőbbek leszünk, áldozatkészek, képesek leszünk segíteni és motiválni egymást. Ebben segíteni fog az is, hogy könnyebben rá tudunk majd hangolódni egymásra. A becsület, korrektség, tisztesség továbbra is előtérben marad, ezen a területen sokat tanulhatunk ebben a hónapban. Nem lesz túl sok türelmünk ahhoz hogy belemenjünk a részletekbe. Kapkodás, meggondolatlanság lehet jellemző ránk, ezért törekedjünk arra, hogy a fontos döntéseket ne most hozzuk meg. Intellektuálisak lehetünk, sokat gondolkodhatunk, könnyebben megy majd az elemzés is. Inkább stratégák leszünk, mint kivitelezők. Ki fogjuk tudni dolgozni a problémát, de szükségünk lesz egy csapatra, aki megvalósítja majd. A csapat előtérbe kerül. Egy-egy cél felé hatalmas erővel tudunk majd haladni együtt.

Nagyon kreatívak leszünk, lesz egy antennánk a különleges dolgokra, ezáltal könnyen a középpontba kerülhetünk. Pontosságra és precizitásra fogunk törekedni. Ez a hónap kedvez a vezetésnek, késztetést érezhetünk arra, hogy vezessünk másokat. Döntéshelyzetek érkezhetnek!

Kapcsolataink:

Társasági életünk élénk lesz ezúttal is, nyitottakká válunk, barátságosak, közvetlenek, vidámak, szenvedélyesek leszünk, könnyen ismerkedünk, szívesen beszélgetünk másokkal. Erős lesz a kisugárzásunk, magabiztosak leszünk. Sok lesz az energiánk, szellemesek, viccesek leszünk. Érdemes ebben a hónapban csinosabban öltözködni, nagy sikereket érhetünk el! Nagy hatással leszünk másokra, képesek leszünk egymásból a legjobbat kihozni! Társunkkal, barátainkkal való együttlétekben mindennek adjuk meg a módját, ez most nagyon össze tud kovácsolni bennünket. Ebben a hónapban nagyobb eséllyel megjelenik körülöttünk a másik nem, több szerelmi esemény, flört történhet ebben a hónapban. A férfiak egy szép virágcsokorral most még nagyobb sikereket tudnak elérni! Törődőek, figyelmesek leszünk, önfeláldozók. Párkapcsolatban szentimentálisak, romantikusak, szenvedélyesek leszünk, érzelmesebbek mint máskor, ugyanakkor nehezen fogunk tudni beszélni az érzéseinkről. Kapcsolatainkban előtérbe kerül a tisztelet és udvariasság, a szemtelen beszólásokat nehezen fogjuk elviselni. Ha megadjuk egymásnak a tiszteletet, akkor tűzön-vízen át ki fognak tartani mellettünk.

Lehetőségeink:

Lesznek segítőink, melyek emberek és csodás helyzetek formájában is megjelenhetnek. Fontos, hogy ha segítségre van szükségünk, minél korábban minél több embernek mondjuk el, hogy mire van szükségünk, mert annál hamarabb érkezik a segítség. Dicsérjünk sokat, legyünk elismerőek, ezáltal könnyebb lesz közel kerülnünk az emberekhez.

Esetleges nehézségek:

Túlságosan hiúak lehetünk, figyeljünk arra, hogy hiúsági kérdésekben ne essünk át a ló túloldalára.

Figyeljünk arra, hogy hangulatunk változékony lehet. Túlságosan lobbanékonyak lehetünk, hajlamosak leszünk a csipkelődésre, ebből lehetnek konfliktusok.Lehet egy tendenciánk arra, hogy sokáig visszafojtsuk érzéseinket és aztán hirtelen robbanjunk mindenki meglepetésére, ezért próbáljuk meg inkább időben elmondani ha valamivel nem értünk egyet, ne várjunk addig, amíg betelik a pohár.

Ugyanakkor nagyon önfeláldozók lehetünk, ezért fokozottan oda kell figyelnünk arra, hogy a saját szükségleteinket is kielégítsük.

Ez történik Veled szeptemberben a kínai asztrológia szerint:

Tigris

Előfordulhat, hogy kicsit többet fogsz jönni-menni, mint szeretnéd. Kedved lehet csinosabban öltözni mint általában, ha így lesz tedd meg, itt az ideje! Olyan ötleteid lehetnek, melyekkel mások előtt jársz, követni való példa lehetsz. Figyelj oda arra, hogy ne hagyd a poharat megtelni sérelmeiddel, mondd el időben ha valamivel nem értesz egyet, hiszen ha addig vársz míg megtelik a pohár, előfordul hogy olyat teszel, amit később megbánhatsz.

Nyúl

Ebben a hónapban lehetőséged van a változásra. Előfordulhat, hogy olyan dolgokat teszel, melyek a közfelfogással szembe mehetnek. Ha így lesz, tudnod kell, hogy szükséged van ezekre a tapasztalatokra. Most valahogy azt teszed majd amit jónak látsz, nem nagyon hagysz beleszólást az életedbe. Mindezt udvariasan, diplomatikusan teszed, hiszen nem akarsz megbántani senkit.

Ez a hónap lehetőséged adhat arra, hogy kipróbálj dolgokat a szerelem terén, hogy ezáltal tapasztalatokat szerezhess. Könnyebben tudsz majd esetleges súlyfelesleget leadni, - ha szükséges - neked érdemes ezúttal valamilyen tisztító kúrába belekezdeni, mellette pedig sportolni, most jobban olvadnak majd le a kilók.

Sárkány

Ebben a hónapban komfortosan fogod magad érezni. Fontos lesz a becsületesség, önzetlenség, szabályok betartása, figyelj oda arra, hogy ne hágd át a szabályokat, bajok lehetnek belőle. Ebben a hónapban sokat tanulhatsz a tisztelet és becsület területén illetve te is példaképe lehetsz másoknak ebben.

Kígyó

Lehetőséged lesz nagy dolgokat felmutatni, kimagaslón tudsz majd teljesíteni, ha vezetői szerepben vagy, a vezetés is jobban fog menni. Fontos lesz a becsületesség, korrektség, hogy számíthass másokra és mások is számíthassanak rád. Vigyázz a szabályok betartására! Dolgaidat ezúttal még bölcsebben, okosabban tudod majd végiggondolni, az összefüggéseket könnyebben fogod észrevenni, átlátni.

Inspirációt kapsz arra, hogy állj ki életed színpadára és mutasd meg magad, tudásodat. Nagyon jól fogod irányítani dolgaidat ebben a hónapban. Ha jól figyelsz, nagy kincsekre bukkanhatsz, illetve felismerheted az életedben már meglévő kincseket. Ha társaságba mész, add meg a módját, éld meg ezúttal is az élet napos oldalát, légy elegáns és különleges!

Kecske

Ebben a hónapban lehetőséged lesz kiaknázni a benned lévő kincseket önmagad és mások örömére. Merj elindulni, merj megmutatkozni, engedd, hogy a benned lévő tehetség a felszínre törjön! Olyan kincseket találhatsz magadban, amire még te sem gondoltál, mutasd meg őket!

Majom

Szeptemberben a szép és a hasznos találkozása lesz jellemző rád, ügyesen meg fogsz tudni oldani dolgokat: kitalálni, hogy működőképes és mutatós is legyen. Tervezz bátran, most jobban fog menni mint máskor, nagyon egyedi ötleteid lehetnek.

Vezetői pozíciót kaphatsz, hogyha van ilyen irányú törekvésed. Megnő tekintélyed, becsületed, korrekten és önzetlenül tudsz majd segíteni másokon. Ebben a hónapban te lehetsz a tisztesség és becsület példaképe, tanítómestere.

Kakas

Figyelj oda szeptemberben a rossz szokásaidra, vedd őket észre és ne csináld őket tovább! Megfelelő önkontrollal tudatosítani tudod a problémád és le tudsz állni, amíg nem késő!

Hajlamos lehetsz arra ebben a hónapban, hogy okoskodj és mindenkinél mindent jobban tudj, mindig neked legyen igazad. Figyelj oda erre, mert a sok okoskodással megszégyenítheted saját magad a környezeted előtt.

Hallgasd meg mások véleményét is, legyél alázatos a másik tudása és véleménye iránt, legyél tiszteletteljes másokkal. Ha így teszel és lépsz egyet a másik felé, a másik is fog lépni feléd, és könnyebben megtaláljátok a közös nevezőt, így nagyon sokat tudtok tanulni egymástól.

Kutya

Ebben a hónapban lehetőséged lesz előlépni a homályból, kimagaslóan tudsz teljesíteni, amiért ki is emelhetnek. Legyél önzetlen, becsületes és korrekt.

Figyelj oda arra, hogyha sérelem ér ebben a hónapban és szeretnéd fűnek-fának elsírni a bajod, ne tedd, mert minden kiderülhet, még olyan titkok is amiket nem akartál. Ha ez mégis megtörténne, fontos tudnod, hogy ez belőled indult ki. Ezért arra kell figyelned, hogy csak annyit mondj el másoknak, amennyi feltétlenül szükséges! Szeptemberben az lesz a megoldás, hogy ha valamivel nem értesz egyet, elmondod az érintettnek. Előfordul, hogy elő kell hoznod olyan dolgokat is melyek a másiknak nem tetszenek, de figyelj arra, hogy csak annyit vegyél elő amennyit feltétlenül szükséges ahhoz, hogy a megoldás létrejöjjön.

Az is előfordulhat, hogy találsz valakit, akivel mindent meg tudsz beszélni. Hogyha vele kapcsolatban valamilyen sérelem ér, figyelj arra hogy ne kürtöld ki országnak-világnak, állj ki elé és neki mondd el a véleményedet.

Disznó

Ebben a hónapban támogatást kapsz, kicsit minden könnyebb lesz. Ha érzed a késztetést – és általában inkább a lazább stílust szereted - öltözz csinosan, vegyél fel ékszereket, szép ruhákat, csillogj, most van itt az ideje! Ha már régen beszéltél vagy találkoztál édesanyáddal, keresd meg, töltsetek egy kis időt együtt!

Patkány

Számodra ezt üzeni a szeptember: szerelmi értelemben ne menj bele olyan dolgokba, amiket nem szeretnél, még a másik kedvéért sem! Ne hagyj magadra erőltetni olyan dolgokat, melyeket önszántadból nem akarsz. Ne hagyd, hogy belevigyenek a rosszba, állj ki magadért, ne sodródj!

Lehet, hogy már belevittek és eddig nem zavart annyira, de hogyha ezúttal elkezd hirtelen zavarni, akkor ne sodródj, állj ki magadért és mondd, hogy nem akarod. Elképzelhető, hogy bizonyos válaszutak elé kerülsz emiatt, de ez nem törvényszerű, amit tenni kell ebben a helyzetben az az, hogy kiállsz magadért.

Bivaly

Előtérbe kerülhetsz ebben a hónapban, csak fontos, hogy légy becsületes, korrekt és önzetlen. Megnőhet a tekintélyed, és ha eddig még nem történt meg, vezetői képességed is előtörhet. Ha jól tetted a dolgod és szorgalmasan dolgoztál, lehetőséged lesz előlépni a homályból. Figyelj a szabályokra, légy tisztességes és mutass példát a körülötted lévőknek becsületből.

Mely évek tartoznak az állatövi jegyekhez?

Patkány 1936 1948 1960 1972 1984 1996 2008 2020

Bivaly 1937 1949 1961 1973 1985 1997 2009 2021

Tigris 1938 1950 1962 1974 1986 1998 2010 2022

Nyúl 1939 1951 1963 1975 1987 1999 2011 2023

Sárkány 1940 1952 1964 1976 1988 2000 2012 2024

Kígyó 1941 1953 1965 1977 1989 2001 2013 2025

Ló 1942 1954 1966 1978 1990 2002 2014 2026

Kecske 1943 1955 1967 1979 1991 2003 2015 2027

Majom 1944 1956 1968 1980 1992 2004 2016 2028

Kakas 1945 1957 1969 1981 1993 2005 2017 2029

Kutya 1946 1958 1970 1982 1994 2006 2018 2030

Disznó 1947 1959 1971 1983 1995 2007 2019 2031

Szerző: Csill

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

3 hatékony módszer, amivel pillanatok alatt kezelhetsz egy manipulatív személyt

3 hatékony módszer, amivel pillanatok alatt kezelhetsz egy manipulatív személyt

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Ezt a cold brew koktélt neked is el kell készítened egy forró nyári napon! (x)

Ezt a cold brew koktélt neked is el kell készítened egy forró nyári napon! (x)

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)