A kínai horoszkóp szerint jó irányba fordulhat az életed, olvasd el, mit kell tenned!

2022.július.16.

Mostantól rendszeresen követheted a GLAMOUR oldalán azt is, mire számíthatsz a kínai horoszkóp szerint. Kifejezetten jó hír, hogy az elmúlt, nehezebb időszak után végre mind fellélegezhetünk.

A többség csillogni fog ebben a hónapban a kínai asztrológia szerint
A többség csillogni fog ebben a hónapban a kínai asztrológia szerint
Fotó: Getty Images

Itt a Tűz-Kecske hava: a Nyúl hihetetlen változásokon megy keresztül, a Ló nem ismer majd lehetetlent, a Kutyának viszont ki kell állnia magáért, a Bivaly pedig üljön be a csónakba és dobja el az evezőket a kínai asztrológia szerint!

Tigris

Akik ezekben az években születtek: 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Kicsit le fogsz tudni horgonyozni, érezni fogod a lábad alatt a biztos talajt. Próbálj meg lelassulni, összegezni az eddig elérteket, és előre tekinteni a célod felé. Figyelj megérzéseidre, sugallataidra, indulj el kicsit befelé, a lelked felé. A családodat, barátaidat se felejtsd el, szervezzetek közös programokat, kifejezetten összekovácsoló erejük lesz!

Nyúl

Akik ezekben az években születtek: 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Nagy változások, válaszutak jöhetnek az életedbe ebben az időszakban, melyek mind-mind a hasznodra lesznek. Figyelj tehát, és állj hozzá rugalmasan a változásokhoz! Növekedés várható mindenben, amihez csak hozzányúlsz, ha van vállalkozásod, akkor abban is. Most tovább fejlődhetsz azon a területen, ami érdekel. Ez a továbbképzés, tanulás, kiteljesedés időszaka. Amennyiben párkapcsolati problémáid vannak, érdemes családállításra menned júliusban. Most még kreatívabb leszel, használd azt a növekedéshez!

Sárkány

Akik ezekben az években születtek: 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Júliusban még spirituálisabb leszel, könnyebben elcsendesíted majd a külvilág zaját, és szívesebben utazol majd befelé, a lelked irányába - ennek most van itt van az ideje. Előfordulhat, hogy néha bolhából elefántot csinálsz ebben a hónapban, legyél tudatos, figyelj oda szíved hangjára, és minden rendben lesz!

Kígyó

Akik ezekben az években születtek: 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Pozitív leszel, energikus, lelkesítő, inspiráló és szívesen megmutatod majd magad a környezetednek. Megnőnek spirituális képességeid, bárkit meg tudsz majd győzni az igazadról. Lehetőséged lesz megmutatni magad, előlépni a homályból, kiemelkedhetsz, kitűnhetsz abban, amit csinálsz. Most kimagaslón teljesítesz. Hatással leszel mások életére, megnő a képességed arra, hogy az embereket megváltoztasd. Vigyázz tehát, hogy miben és milyen példát mutatsz.

Itt a Tűz-Kecske hónapja, a kínai horoszkóp szerint végre jó időszak következik

Akik ezekben az években születtek: 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Boldogságot, kiegyensúlyozottságot, energikusságot hoz neked a július. A lelkesítésed, a hatni tudásod, energiád, szenvedélyed és hited mellé megérkeznek a sugallatok, intuíciók, ötletek és a bölcsesség. Inspiráló, lelkesítő és meggyőző leszel. Hatást gyakorolsz majd mások életére, képes leszel megváltoztatni a körülötted lévőket. Jön a sugallat valahonnan, és mellé meglesz a tetterőd a kivitelezéshez, hogy létre is tudd hozni. Júliusban a lehetetlen szó nem szerepel a szótáradban. Érezni fogod a megoldást, hogy mikor mit kell tenned. Emiatt lehetőséged lesz kitűnni a tömegből abban, amiben jó vagy, kimagaslóan teljesítesz. Életed nagy fordulópontját élheted át ebben a hónapban, mérföldkőhöz érkezhetsz. Nagyon jól meglátások, ötletek, bölcs gondolatok juthatnak majd eszedbe. Jól tudod majd irányítani az életed, jó stratégiákat találsz ki. Ha előfordul, hogy nem tudsz előre tervezni és megfelelően gondolkodni, tarts szünetet, kapcsolj ki, azután könnyebben tudsz összpontosítani, folytatni az utadat.

Kecske

Akik ezekben az években születtek: 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

A július a te hónapod lesz, szinte ajándékba kapod. Nem ütközöl különösebb problémákba ebben a hónapban, minden sínen lesz. Arra kell csak odafigyelned, hogy hallgass a megérzéseidre, sugallataidat, ötleteidet pedig jegyzeteld le, nagy hasznukat veheted majd később.

Majom

Akik ezekben az években születtek: 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Kicsit egyensúlyba kerülsz júliusban, kicsit jobban megtalálod önmagad. Indulj el befelé, figyeld a légzésed vagy meditálj, ezúttal spirituális oldalad lesz a domináns. Támogató energiákat kapsz, figyelj oda édesanyádra, keresd fel, töltsetek együtt időt, illetve a barátaidat se felejtsd el, a most együtt töltött idő összekovácsoló erejű.

Kakas

Akik ezekben az években születtek: 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Támogató energiák érkeznek, ennek ellenére kicsit fáradtnak érezheted magad. Hallgass megérzéseidre, ha pihenésre van szükséged, add meg magadnak! Tarts énidőt és keresd fel rég nem látott barátaidat.

Kutya

Akik ezekben az években születtek: 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Előfordulhat, hogy ebben a hónapban nem fogod komfortosan érezni magad az otthonodban vagy a munkahelyeden. Ha ilyen érzések kavarognak benned, a megoldás az lesz, ha odaállsz a másik elé, és elmondod neki. Fel kell vállalnod azokat a dolgokat, amiket nem szeretsz, vagy amikkel nem értesz egyet. Vizsgáld felül érzéseidet a munkáddal, pároddal kapcsolatban. A megoldást mindenképp az jelenti, ha nem sodródsz tovább, ha kiállsz magadért. Az is előfordulhat, hogy egy új dolog érkezése hatására egy másik dolog leépül. Valami új dolog kezdődhet… Lassabb, komótosabb lehet a gondolkodásod, érdeklődésed a régi dolgok felé fordulhat, a biztonságra törekvés ezúttal előtérbe kerülhet. Foglalkoztathat az elmúlás gondolata, félelemérzet lehet úrrá rajtad, ezért kutathatod, keresheted a végső igazságot… a meditáció ebben a segítségedre lehet. Júliusban fontos, hogy ne csúsztass, mert attól nyomás alatt érezheted magad. Az igazság pedig szabaddá tesz, mondj tehát igazat, csupán ez megold majd kellemetlen helyzeteket. Fel kell ismerned hogy nem vagy a körülmények áldozata, van választási lehetőséged. Magányosság, egyedüllét érzésed lehet, kellemetlenül érezheted magad mentálisan, pszichésen. Érezheted azt, hogy nincs segítséged, befolyásod, nem tudod magad megvédeni, senki sem ért meg. Ha így történik, tudnod kell, hogy a szerencsétlenséged oka saját óvatlanságod, beleragadhatsz egy szituációban és nincs segítséged. Próbálj meg pozitív maradni, magadban a hitet erősíteni, kerülni azokat a helyzeteket, ahol a másik fél nyilvánvalóan erősebb. Kérj másoktól segítséget, dolgozz csapatban, mert együtt könnyebb lesz. Meditálj, figyeld a légzésed, ezek segítenek ennek a hónapnak a pszichés nyomását könnyebben viselni.

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Disznó

Akik ezekben az években születtek: 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Nagy változások várhatóak júliusban az életed minden területén. Képes leszel növekedni abban, amit csinálsz, amiben jó vagy, kreativitásod megsokszorozódik. Itt az ideje a továbbképzésnek, tanulásnak, kiteljesedésnek! Amennyiben a szerelmi életeddel kapcsolatban problémák merülnek fel, érdemes ezúttal párkapcsolati könyveket olvasnod, azok által sok dolgot megérthetsz, és ráláthatsz a problémák forrására, az ok és okozatokra. Válaszutak érkezhetnek, több választási lehetőséged adódik, és tulajdonképpen mindegy, hogy melyiket választod majd, mindegyik jó lesz neked! Hihetetlenül szerencsés vagy!

Patkány

Akik ezekben az években születtek: 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Nagyon empatikus és borzasztóan érzelmes leszel, nagyon könnyen le tudod tapogatni az emberek érzéseit, olyan dolgokat fogsz tenni, amivel érzelmileg támogatod majd környezeted. Együttérzel majd a körülötted lévőkkel, figyelsz rájuk, fel tudod húzni magad körül az embereket érzelmileg, arra kell csak figyelned, hogy ne válj lelki szemetesládává. Lehet egy olyan érzésed, hogy érzelmileg elárultak, visszaéltek kedvességeddel, és akitől a legkevésbé vártad volna, hátba támad, és ezzel érzelmileg nagy törést okoz. Félrevezető, félreérthető cselekedetek és információkból adódhat, amik származhatnak pontatlanságból, hibákból, hazugságból. Figyelj tehát arra, hogy világosan, egyértelműen kommunikálj és maradj egyenes. Ha viszont mégis megtörténne, tudnod kell, hogy valamikor a múltban valakivel tettél ilyet, ez a mostani történés pedig annak a következménye.

Bivaly

Akik ezekben az években születtek: 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Júliusban mindent alaposan megtervezel, mégis máshogy alakulnak majd a dolgok. Lehet benned bizonytalanság és félelemérzet emiatt. „Mi lesz akkor, ha…?" Ilyen kérdések kavarognak a fejedben. Hinned kell abban, hogy annak ellenére, hogy mást terveztél, a dolgok jól alakulnak, hagynod kell vezetni magad, mert olyan megoldások születnek, melyek minden képzeletedet felülmúlhatják - bízd magad a gondviselésre! Ülj be a csónakra, dobd el az evezőket, és hagyd magad sodorni az árral! Amikor pedig jön a megoldás, kapd el és ragaszkodj hozzá. Gondolkodásod kicsit lassúbb, komótosabb lehet. Júliusban letűnhet egy régi dolog, és egy új veheti át a helyét. Lehet, hogy elkezded kutatni ezúttal a végső igazságot - ebben a meditáció nagyon nagy segítségedre lehet. Júliusban hajlamos leszel kisebb hazugságokkal próbálkozni annak érdekében, hogy megvédd magad. Ne tedd! Ha nem mondasz igazat, nyomás lehet rajtad. Fontos, hogy magaddal is őszinte légy, és bármennyire is azt érzed: tudd, hogy nem vagy a körülmények áldozata, van választási lehetőséged, te döntesz! A meditáció júliusban életmentő lehet neked. Érezheted magad magányosnak júliusban, ami leginkább mentálisan, pszichésen lehet megterhelő. Ne menj bele olyan szituációkba, melyekben nincs segítséged, ne légy óvatlan, keresd a társakat, legyen mögötted a csapat, együtt erősebbek vagytok. Kérj bátran segítséget! Higgy magadban, gondolkozz pozitívan!

Használjuk ki a jó időt, nyaraljunk, találkozzunk barátainkkal, tartsunk csapatépítőket! A most együtt töltött idő összekovácsoló erejű! Csodás júliust Mindenkinek!

Szöveg: Csill

Ez is érdekelhet

Elképesztően nagyot nőtt Borbély Alexandra kislánya

Elképesztően nagyot nőtt Borbély Alexandra kislánya

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

PR

Minden, amit a Kardashian-nővérek vállalkozásairól mindig is tudni akartál (x)

Minden, amit a Kardashian-nővérek vállalkozásairól mindig is tudni akartál (x)

PR

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)

PR

Ilyen következményekkel járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

Ilyen következményekkel járhat egy drasztikus fogyókúra (x)